Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość źle byc nią

Jak poderwac kolesia który ma cię gdzies ???

Polecane posty

Gość źle byc nią

Siema !!! Podoba mi się chłopak, cały czas o nim myśle nie mogę się ogarnac próbowałam go olac ale nie moge... nie jestem za ładna i dośc nie śmiała chociaż ostatnio troche się to zmieniło, on o tym wie dałam mu to do zrozumienia ale sadzi że nic z tego nie bedzie ...:/ co by zrobic żeby to on za mna się uganiał chciałabym byc bardziej atrakcyjna jestem puszysta nie umniem sie za dobrze umalowac i blada ... chce żeby biegał za mna ! chce się dowartościowac i spelnic swoje ambicje znam sie na tyle ze wiem że nia dam sobie spokoju dopuki tego nie zrealizuje. Pomocy znacie może jakies metody na bycie bardziej aktracyjna ????

Gość aaaiiii
Chyba ci tylko magiczne zaklęcia i wywary pomogą.:) Jesteś śmieszna,

Gość zacznij od nauki
ortografii, później dieta... jak już opanujesz jedno i będziesz miała zauważalne efekty w drugim powiem, co dalej:)

eee nawet jesli go zdobedziesz jakims cudem to ten zwiazek nie przetrwa skoro odrazu nie pojawila sie u niego chemia silna chemia to jzu sie nie pojawi......... zreszta zawsze bedzie mial gdzies tam w podswiadomosci ze to Ty go zdobylas i ty za nim szalejesz i on nie musiz juz nic robic

Gość elstudentos
nic z tego nie będzie, a jeśli już najlepsza metoda to stać się niedostępna dla niego, gdy nagle nie będzie cię mógł mieć na zawołanie, psychika łowcy zacznie działać chyba, że totalnie ma cię gdzieś to nic nie pomoże.