Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady...

INFEKCJE ciążowe!!!!!

Polecane posty

Witajcie!Czy Wy w ciazy tez przechodzilyscie stany zapalne?Co Wam pomoglo by to wyleczyc?Ja bralam jakies tabletki.Nie pamietam nazwy.Takie kuleczki bordowe,ale po 1 byly bardzo drogie,a po drugie infekcja znow wrocila:(

Te kuleczki czerwone to pewnie Macmiror, chociaż koszmarnie drogi u mnie się nie sprawdzał. A co do infekcji to w drugiej ciąży miałam je non stop, pani doktor przetestowała na mnie wszystko co było można i działał jedynie clotrimazol, tani, pewny i bezpieczny. Infekcje jednak i tak zakończyły się po porodzie.

Tak to byl maxmirror.Nie pomogl mi za bardzo,bo tylko przez moze kilak dni bylo ok,ale znow to samo:( To mnie juz drazni bardzo! Chodzi mi o infekcje drog rodnych:( Chce byc szczrea takze napisze,ze ta infekcja jest taka,ze cieknie mi prawie caly czas jak by mleko:(az wstyd:( Dodam,ze nie wspolzyje z nikim... A co sadzicie o Lactovaginalu lub nastatynie?

lady to ja nie mialąm takiej w ciazy. mialam przed ciaza jakas infekcje raz w zyciu i dostaląm jakie globulki takie zólte i plyn rumiankowy to podmywania i przeszlo po tygodniu :) a co do bystatyny to wiem ze jest dobra na plesniawki bo ja smarowalam malej buźke jak miala plesniawki i zeszly jej blyskawicznie.

Ja mam na mysli NASTATYNE-to sa tabl.dopochwowe. W ksztalcie łezki. Ja to zawsze mam jakiegos pecha:( Wr!

lady nystatyna ma wiele postaci :) to jest srodek przeciwgrzybiczny . ja mam dla małej w postaci takiej zawiesiny :) Ja bym radzila wybrać się z tym do ginekologa i on Ci coś odpowiedniego przepisze :) Pozdrawiam 🌼

Lady, a Ty jesteś pewna, że to infekcja? Bo u mnie niemal przez całą ciąże w większym lub mniejszym nasileniu występowały takie mleczne upławy, a wszystko było ok.

Dziewczyny raczej to infekcja,poniewaz wystepuje tez swedzenie:( Bylam ztym u ginekologa i przepisal mi ten drogi macmirror czy jakos tak,ale jak pisalam wczesniej nie pomogl:(Zle sie z tym czuje:(