Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktoś się orientuje

Ile w Krakowie może kosztować wynajęcie mieszkania dla studenta?

Polecane posty

Naprawdę ceny są takie kosmiczne??

Gość gdfedfc
zależy jakie mieszkanie. Jak duże i czy chcesz mieszkac sama zy z kims i jaka lokalizacja

No nie wiem,gdzieś w miarę blisko uczelni,nie orientuję się w rozkładzie miasta.Raczej wolałabym mieszkać z kimś,takie może 2-pokojowe,ale żeby nie było jakieś obskurne,w suterenie i np WC wspólne na korytarzu

Zależy jeszcze w jakiej dzielnicy, czy chcesz pokój w mieszkaniu studenckim czy mieszkanie. Ceny są b. zróżncowane. Ale to możesz sobie oglądnąć na odpowiedznich stronach, jeśli chodzi Ci tylko o orientację.

Gość gdfedfc
mieszkanie dwupokojowe bedzie gdzies pewnie od 800 zł minimum -wzwyż, w zaleznosci od standardu

Tak szczerze to nie wiem gdzie tego szukać

Gość gdfedfc
wpisz w googlach : stancja, tam jest mnóstwo stron

google i wpisz zwyczajnie "nieruchomości w Krakowie", albo "wynajem w Krakowie". Zorientujesz się przynajmniej.

No nieźle,najtańsze 600 zł,niby tanio ale jeden pokój,nie wiem jaka to dzielnica i doliczając rachunki.... :( Chyba muszę dać sobie spokój z Krakowem :( Krakowianie,zazdroszczę Wam :(

Zawsze możesz starać się o dofinansowanie z uczelni, albo załatwić sobie pokój w akademiku :). Są różne sposoby a poza tym jak dobrze poszukasz to na pewno coś się znajdzie (ale wątpię bo blisko krakowskich uczelni ceny nie należą do najniższych). Mama mojej koleżanki wynajmuje mieszkanie o niskim standardzie (trochę nieszczelne okna, mieszkanie nadaje się na malowanie ale reszta działa bez zarzutu) za 300zł, natomiast w tej samej dzielnicy dwa osiedla dalej metraż ten sam tylko, że średni standard - 1000zł :)