Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatiiiiiiiiii

kocham mojego sponsora

Polecane posty

Gość ja nie kuamm jednego
czemu one nie mógł z nią być...?no przeciez co by mu szkodziło? Zenic sie nei musi miałby młoda rozkochana laske przy sobie..Czemu nie chciał?

Gość ja nie kuamm jednego
facet jest jakis nie teges... skoro pasował mu sponsoring...to przeciez mogl weisc wten zwiazek...nikt mu nie kaze jej robic dziecka czy przed oltarz prowadzicc nic by nie stracił!

Gość miriam2
moim zdaniem facet ewidentnie boi sie milosci,ale jest okey ze ci to wszystko powiedzial,pewnie bedzie sie dalej wiklal w podobne sytuacje i ....zakochiwal,o ironio uciekajac od milosci.ty tez

Gość miriam2
do poprzedniej-ale zobaczyl ze dziewczynie naprawde na nim zalezy i przestraszyl sie

Gość moze on mial racje
ze ona nie miala zainteresowania ojca ani zadnego faceta i jak poznała takiego...madrego dojrzalego faceta ktory stal sie dla niej oparciem..itd..........to jej sie zaczelo poprostu wydawac ze to wielka milosca jakaz to moze byc wielkamilosc po 3 miechach znajomosci...?

Gość miriam2
to jak bajka o kopciuszku,czasem trudno odroznic zauroczenie od prawdziwej milosci,prawdziwa milosc jest dojrzala,a to jest fascynacja,tak mi sie wydaje

Gość miriam2
agatiiiiiii idz do psychologa,on pomoze ci w bulimii a takze w relacjach z mezczyznami,zdaje sie ze jedno wynika z drugiego,trzymam kciuki!!!!!!!!!!!

Gość smutneeee to
wszystko ale...dobrze ze mezczyzna powazny bo tak pocierpisz 2 miesiace i zapomnisz a jak bys si bardziej zaangazowała i potem cos niewyszło byloby gorzej

Gość rany nie chciał z nią być
bo to jest dziecko:O A on nie chce mieć dziecka, bo ma juz dwójkę, a szuka partnerki. Kogoś, kto byłby oparciem dla niego, kto by go zrozumiał, mógł porozmawiać o wszystkim, kto by mu imponował. Dlaczego uważacie, ze facet musi tylko dawać?:O Gdyby się związał z takim dzieckiem (pod względem psychicznym to rozpacz przecież...), on musiałby robić za "tatusia", pomagać, utrzymywać, starać się. A przecież do kogoś, kogo się kocha, trzeba miec szacunek. Myślicie, ze faceci nie chcą mieć kogoś, kogo mogliby podziwiać, kto czasami byłby mądrzejszy od nich, ale nie decydował za nich, tylko po prostu byłby wsparciem, przyjacielem? Zwłaszcza ludzie dorośli myślą już takimi kategoriami, a nie tym, żeby ktoś obciągał z połykiem:o I to za kasę... Niepotrzebnie się rozczulacie, bo ten człowiek doskonale wie, czego chce. Ma juz dzieci. I kolejnego nie potrzebuje. I nie robi tego dla tej dziewczyny, tylko raczej po to, żeby być w porządku wobec niej i siebie, żeby nie mieć sobie nic do zarzucenia i po to, żeby sie od niej uwolnić. Tyle, ze wie, jak to zrobić, bo ma obycie.

Gość takkk2
ehes "rany nie chciał z nią być "ma racje....facet jest na poziomie to ładnie to rozegrał.... ad uza pomiedzy nimi byla roznica by mogl ja pokocchac o czym on by z nia gadał a szkole sudiach zalieczeniach kolezankach..no bo przeciez nie o biznesie....

Gość powinnaś naprawde
skorzystać z pomocy DOBREGO PSYCHOLOGA Temat: 49 kg i 165cm wzrostu 17:44 agatiiiiiiii to dużo?czy w sam raz? Jezeli zakładasz tego typu watki to naprawd enie jestes normalna....Nad czym ty sie zastanawiasz?Co za pytanie 49 czy duzo.....najpierw zajmnij sie swoim zdrowiem psych a dopiero potem szukaj miłosci

Gość a skad jestes
tzn w jakim miescie meiszkasz teraz?

Gość no normalnie
sie wzruszyłem jak nigdy

Gość jakkkkkkkkkkkkk
z telenoweli brazylijskiej historia

Gość jejjku jejku
facet ma dobry bajer..i to wykorzystuje....to wszystko co ci dzis pwoiedzial to na moje oko byla gra...komedia...

Gość agatiiiiiiiiiiiii
:-(:-(:-( Powiedziałam przed chwilą mojej przyjaciółce (tej co mi to załatwiła)jak dzwoniła ze zrezygnowałam z tego sponsoringu to ona powiedziała...że potrzebuje kasy i jesli nie chce...to do niego zadzwoni..bo jej ojciec stracił prace..... Rany nie zniose tej myśli że on jest z nią.\:-(;-(:-( jakby mi ktoś 5 miesiecy temu powiedział że uwikłam sie w taka chorą sytuacje to bym go wyśmiała... Teraz to ja bedzie przytulał beda chodzili....po kinach teatrach i kochali się w nocy!!! jak ja cierpie:-(;-(

Gość fgłowa do góry
ja mysle ze on juz nie weidzie w tego typu układ

Gość Po prostu facet
Jak już wcześniej napisałem,... Zresztą przeczytajcie co napisałem na 5 stronie. Facet nie chce być z kobietą która się w nim zakocha! On nie chce emocji tylko seksu. To jest sponsoring a nie miłość. Tak trudno to zrozumieć? Wycofał się, każdy sponsor tak robi.

Gość moim zdaniem zle zrobila
ze mu pwiedziała..

Gość no jasne
a moim dobrze. przewidziec mozna bylo ze zrobi co zrobil, ale lepiej teraz niz pozniej.

wez dziewczyno sie zastanow!on cie nie kocha i tylko szuka sexu! byl z toba a teraz bedzie z inna?bez sensu..napewno mial tez inne! zapomnij o nim i o sponsoringu

Gość gość
A ja mysle, że dobrze sie stało i że ta historia Cie wiele nauczy.Trzymam kciuki...teraz czas, żebys sobie normalnie ułozyła zycie, bo chyba jesteś za wrazliwa na takie ekscesy, szkoda by było, żebyś sie zmarnowała.I idz do lekarza prosze, bulimia to nie żarty 🖐️PS: Rozstanie z kims, to tak jak zrywanie z jakimś nałogiem. Po jakimś czasie, zwykle max do roku ból mija i żyjesz dalej jakby nic sie nie stało. Naprawdę:)

Gość no jasne
dokladnie tak jest, poza tym- nie chcialam mowic tego wczoraj, ale tez uwazam, ze moze to wcale nie milosc, ze ktos wyciagnal do Ciebie reke i po prostu poczulas sie tak wdzieczna, ze az zakochana.

a on moim zdaniem sie boi..ze bedziesz za nim lazic..albo narobisz mu klopotow i dlatego tym sposobem "chce sie ciebie pozbyc"sorki ale takie moje zdanie.jak sie myle..to fajnie jak taki facet istnieje...

Gość gość
A na Twoim miejscu, to bym nie nazywała tego lachona swoją koleżanką...w ogole bym nie utrzymowala z nia kontaktów, to jakaś sucz zwykła jest.Zobacz co Ci zrobiła...najpierw zaproponowala Ci chyba najgorsze z możliwych rozwiązań zarobku, a teraz wiedząc jak cierpisz ma ochote sama zarobić łatwa kase na spotkaniu z facetem, na ktorym Ci zalezy i jeszcze Ci o tym bez pardonu opowiada. Zarobiłaby z plaskacza ode mnie na poczekaniu:o

Gość Berenika.
Zgadzam się z "no jasne" to jest własnie tak jak pisze a nie miłość. Facet wcale nie jest taki super skoro wiedział że się w nim zakochujesz a nie przerwał tego wcześniej,tylko się dalej Toba bawił w jakieś swoje nie spełnione marzenia o zostaniu psychologiem.teraz zgrywa takiego dobrego że niby nie chce Cie skrzywidzić a szkrzywdził Cię odbierając Ci dziewictwo ,dając poczucie bezpieczeństwa uzależniejąc od siebie najpierw kasą a teraz zostawiając Cię sobie samej ze swoimi uczuciami.Oj jak ja bym takiego w swoje łapy dostała........😠

Gość porzadny koleś zachowal się
bardzo ładnie wg mnie..jeszcze zaoferował pomoc finansową to naprawde ze świeczkami szukac takich porzadnych facetow.Inny by wykorzystał jej zauroczenie i sobie uzywał

Gość gość
porzadny koleś zachowal się-->ok, ale dlaczego zareagował dopiero teraz, jak wczesniej sie sam domyślił?:oDla mnie z deka skurrwysyństwo jednak. Zgadzam sie z Bereniką 🖐️

Gość agatiiiii
Pozdro wiem!!Jestem na nią zła starsznie...nie wiem jak ja bede mogła fukcjonować z nią jutro na uczelni.....nie chce na nią patrzec a ona znajac życie bedzie za mną łazić.... Nie mam nic do jej sposobu zycia.Onan jest inan niż ja....i może dobrze wyidzie na tym sponsoringu...bo jest twarda..i raczej sie tak szybko nie zakochuje ale przecież wiedziała od samego poczatku ze ja sie w nim zakochałam zwierzalam sie jej..cały czas....jest pełno ogłoszeń...A ona akurat do niego tak jakby mi chciała zrobić na zlość

Gość no jasne
agatiii, dobrze zrobilas, on zachowal sie ok, nie ma juz zludzen, a przyjazni tym bardziej. olej szmacidlo:)