Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bond007

czy tez myslicie ze imie Małgorzata gosia jest najlepsze??

Polecane posty

zaraz za nim monika jest cos tto m w sobie ma jednak :) ja lubię wszystkie Małgosie i Gosie i goski nawet :) monia monika tez super które wy wolicie imie??

mi sie bardzo podoba imię małgosia :) bo tak sie nazywa moja przyjaciółka a monik nie lubię

Ja też uwielbiam imię Małgorzata.:) Może dlatego,że sama je noszę?:P Monika........?Takie sobie........ Żaba Monika :D :D :D

a ja nie znoszę, nie cierpię imienia malgorzata, kojarzą mi się z takimi natrętnymi babami, ktorym nic nie jest w stanie przeszkodzic w osiągnieciu tego czego chcą, nawet jesli chodzi o te zle sprawy :O nigdy nie lubilam tego imienia, nigdy mi sie nie podobalo, a teraz to nawet z osobistych wzgledów :O

Gość a imię
Jola, podoba wam sie?

Gość mnie się strasznei źle kojarzy
bo tak ma na imię moja przyszła teściowa:O ta kobieta to koszmar:O

Gość Ewelina moze byc

moje 2 imię to małgorzata imię może być :) bardziej nie podoba mi się kasia i magda :-o

Gość mi tez sie nie podoba
jakos tak brzydko brzmi i jest-nie wiedziec czemu-bardzo popularne. a ja nie dalabym dziecku zbyt popularnego imienia takiego jak Gosia, Basia, KAsia, Asia, Paulina, Patrycja, Ania, Monika, Marta.

W ogóle nie podobają mi się imiona, w których występuje litera "g", twardo brzmią. Agata, Małgorzata, Grzegorz, Gerard to dla mnie najokropniejsze imiona na świecie. Imię Monika jest już sto razy lepsze, chociaż też mi się niespecjalnie podoba.

Ja mam na imi Gosia choc mialam byc Majka ale sie nie udalo bo ksiadz stwierzil ze nazwa miesiaca dziecka nazywac nie bedzie.Wiec zostalo na drugie a ja juz przyzwyczailam sie do swojego imienia. Moniki sa okropne i to wlasnie ona daza po trupach od celu,beszczelne znam kilka dziweczyn o tym imieniu i juz wole nic o nich nie pisac.

za dużo chrząkania w tym Grzegorzu :) moje jest lepsze a imię dla kobiety to Natalia, Joanna, Marta, Michalina albo Żelisława :classic_cool:

Gość Ewelina moze byc
Mówie to jest piekne:) Tak jak ona- moja Ewelina.

Gość mi dziala super
no to sie usmialam!!!!-nie znosze imienia, ani kobiet je noszacych!

celinka. miałam taką koleżankę, właściwie przyjaciółkę. kojarzy mi się negatywnie. jako milusia, słodziusia dziewczynka z której wyłazi potwór po kilku latach :o

Gość velveti0
Monika to śliczne imię bardzo mi sie podoba... w ogóle Moniki to są wspaniałe kobiety.....maja w sobie to cos co przyciąga facetów, ale fakt musze przyznac, ze dążą do celu za wszelką cene.. A co do imienia Małgorzata hmm..... tez mi sie podoba:) i Magda tez jest fajne:)