Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bond007

czy tez myslicie ze imie Małgorzata gosia jest najlepsze??

Polecane posty

a mi się Michalina podoba, ma ładny wydźwięk i ciekawe zdrobnienia :) i nie nazywa się tak co druga kobieta, jak np Katarzyna albo Anna :O

Gośki na ogół są fajne i to imię raczej dobrze mi się kojarzy, ale nic nie poradzę na to, że go nie lubię. Oprócz litery G nie przepadam też za "d", tak więc: Doroty, Dagmary, Darie, Dominiki, Dariusze itd. są wg mie posiadaczami brzydkich imion. Tak naprawdę podoba mi się zaledwie kilka imion żeńskich i męskich, reszty nie lubię. :O

w każdym imieniu jest coś ładnego :P robaczek.. przykro mi..:P ale to raczej nie ze mnie ten potwór wylazł bo mam 2 przyjaciółki, te same niezmienne od przedszkola :D

Gość taka sobie babeczka
"jakos tak brzydko brzmi i jest-nie wiedziec czemu-bardzo popularne. a ja nie dalabym dziecku zbyt popularnego imienia takiego jak Gosia, Basia, KAsia, Asia, Paulina, Patrycja, Ania, Monika, Marta. " mi tez sie nie podoba-- jakie popularne, ja osobiscie zadnej goski nie poznalam, za to znam 14 Agnieszek :o 7 Magd, mase Anek, Kasiek. A imie Małgosia Bardzo ładne :)

Gość Jabłecznikowo12
Ja mam na imię Małgorzata :) I bardzo mi się to imię podoba :) A do tego pasuje do małej dziewczynki (Gosia, Małgosia) i do dorosłej kobiety (Małgorzata).

Gość gość
gosia ladne a monika z********* i dla dziwk,,,,,,

Gość gość
Dla mnie.imie Małgorzata może być lecz nie jest jakąś pienknością . Oczywiście bez urazy . Monika Monia bardzo ładne i podoba mnie sie.