Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość estta

miałam dostać okres 19 grudnia i nadal nic

Polecane posty

Gość estta

robiłam sobie test i wyszło ze nie jestem w ciaży nic z tego nie rozumiem test robiłam dzis nie chorowałam mam 25 lat i miesiączke miałam regularnie jak do tej pory nic z tego nie rozumiem aha i nic nie biore

O Bosh... Takie rzeczy się zdarzają. Za parę dni zrób test znowu. Może przeżywałaś jakiś stres czy coś? Przypuszczam, że Ci po prostu hormony w tym miesiącu nawaliły. Mies.temu spóźniał mi się tydzień. Zrobiłam test - wyszedł negatywny. Dzień po teście dostałam okres:) Tak mi się zdaje, że im bardziej się człowiek (tzn. kobieta) :) denerwuje - tym bardziej się spóźnia...

Gość estta
tylko ja chce bardzo dzidziusia :( wiec jak nie miałam i nie mam tyle czasu to myślalam ze nareszcie jestem od sierpnia po slubie i chcemy bobaska

Ach... to psieplasiam - zrozumiałam to w innym kontekście...:( Dzieci nie rosną jak grzyby po deszczu - próbujcie dalej...a w razie dalszych obaw skocz do ginekologa - tak chyba będzie najrozsądniej...

Gość estta
dzieki za to że chociaż odpowiedziałaś i nie masz za co mnie przepraszac :) mam jeszcze nadzieje a do ginekologa jeszcze poczekam troche zanim pojde

może zrób betę zawsze to pewniejsze niż taki zwykły test, chociaż szczerze powiem, że po takim okresie od spóźniającej się miesiączki to ten test musiałby być jakiś trefny żeby nie wyjść. niestety.ale powodzenia w kolejnym cyklu :)

Gość ale może test jednak
nie był taki doskonały - bądź dobrej myśli :-)

Gość estta
wiecie co kolejny dzień minął a tu okresu jak nie było tak nie ma zawsze miałam regularnie

Gość jola78
może test felerny zaczekaj i za jakis czas zrób ponownie

Gość estta
i co nadal okresu nie ma :(

Gość estta
tzn cieszyłabym sie jakbym miala bobaska ale ani okresu ani bobasku nie rozumiem

Gość estta
i kolejny dzien

Gość regularnie miesiączkujesz
? ile trwa twój cykl?

Gość estta
no do grudnia był akurat co 28 dni

Gość czasami święta to stres
idź do lekarza, zrobi Ci najlepszy test niż wszystkie apteczne. Jednocześnie pamiętaj, że starając się o ciążę, gdy bardzo jej chcesz, okres może się przedłużać, organizm sugeruje Ci wtedy ciążę, a tak naprawdę robi Cię w konia.