Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Celestial

Depilacja bikini PROBLEM

Polecane posty

Gość Celestial

Golę bikini maszynką Gilette, niestety zawsze występują podrażnienia a w miejscach wyrastania włosków wdaje się małe zakażenie i powstają zmiany coś na podobie "pryszczy". Nie wiem co robić. Jestem bardzo delikatna i używam dużo pianki do golenia. Depilacja woskiem będzie chyba jeszcze gorszym rozwiązaniem... Co mam zrobić żeby pozbyć się włosków w sposób który mi nie podrażni skóry? Funduszy na drogie zabiegi nie mam...

to uzywaj depilatora..ja sie mecze czasami....ale to i tak lepsz eniz maszynka;/ wlosy wyrastaja mocniejsze;/ podrazniaja skore,robia sie stany zapaplne a nie wspomne juz o pocieciach;/

Gość Celestial
Ale to mi się wydaje że też podrażni skórę... a poza tym to BARDZO boli a ja skórę mam bardzo wrażliwą

Gość Celestial
szukam tez jeszcze sposobu na wąsik nad górna wargą-wyrastaja mi tam takie kręcące sie ryże włoski ktore za nic nie da sie usunac. Poza tym z nosa i z uszu wyrastaja mi wiechcie ryżych sztywnych włosow , stercza na wszystkie strony i psuja mi humorek, ktory musze sobie poprawiac winkiem ,, Menel sp zoo"