Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

o jeny

GLINKA zielona/biala/czerwona-ktora najlepsza?

Polecane posty

zobaczylam dzisiaj w swojej aptece maseczki-glinka w proszku. jest zielona, biala i czerwona. nie wiem, ktora jest najlepsza? mam cere mieszana

Gość berna576
Zielona dziala antybakteryjnie jesli masz wypryski to bedzie dobra

Gość niebieskoookaa22
ja stos. zielona na strefe t, a na policzki biała lub czerwona ;)

Gość niebieskoookaa22
zielona -cera tłuista lub skłonna do wyprysków biała-cera wrqazliwa czerwona- rozszerz, naczynka

Gość o_jeny
dzieki, no to kupie zielona :)

Gość zielonaglinka
Czy ktoś mi podpowie, gdzie w Warszawie można dostać zieloną glinkę w proszku? Czy to w każdej aptece jest dostępne?

Gość mozna zamówić
przez stronę www.doz.pl zostanie dostarczona do apteki przyłączonej do tego programu i tam mozna ją odebrać. Normalnie nie jest w nich dostępna, przynajmniej nie we wszystkich i jest drożej. Ale zamówienie musi być powyżej 20 zł

Gość sibi
zamawiaj glinki nie zanieczyszczone i pewne ze sklepów z produktami ekologicznymi lub kosmetykami naturalnymi,normalnie nawet lepsze działanie takie mają.a dobra jest też glinka Rasoul

Gość sibi
możesz nawet zmieszać biała z zieloną:)

Gość mala czarna .. .
kupilam biala i zielona glinke z jonami srebra , oraz czarna oczyszczajaca na tradzik. Czerwonej niestety nie bylo, a mam rozszerzone naczynka. I niestety wszystkie te glinki podrazniaja mi skore- jest zaczerwieniona nawet po bialej. dodam ze glinka jest w proszku, bez zadnych chemicznych dodatkow. Czy ta zaczerwieniona skora to juz podraznienie, czy tylko ..poprawa mikrokrazenia,,? Moze ktos sie boryka z rownie wrazliwa cera i cos mi podpowie..

ja zawsze kupowalam w zielarskim zielone glinke w tubce zawsze bylam zadowolona.skora byla matowa, pory jakby mniejsze no po prostu buzia gladsza...oczywiscie trzeba regularnie stosowac teraz kupialm tez gotowa maseczke...ale juz innej firmy i jest ciut mniej zadowola..ten zielony jest mocniejszy, mniej naturalny tamta byla taka blotna bardziej najgorzej jak juz wyschnie na buzi i zaczyna strasznie ciagnac i swedziec...to lepiej zmyc wtedy.... robilam tez maseczki mezowi i zadowolony a co jest wedlug was lepsze , glinka w proszku(takie jak stosuja kosmetyczki) czy taka w mazi?? aha obydwa kosmetyki ktore kupowalam sa z francji.a jakie wy kupujecie?

Gość mala czarna .. .
wg mnie lepsza jest w proszku- nie masz tam zadnych parabenow itp. No chyba ze mozesz kupic glinke z samymi naturalnymi dodatkami, olejkami, wyciagami. Poza zaczerwienieniem moja skora jest po maseczce wygladzona, odswiezona i jakby bardziej napieta- wiec stosuje ta biala dalej..

Gość bt3bn53yy35
glinke powinno sie nawilza gdy jest na twarzy, nie pozwolic wyschnac. Polecam tez glinkowe pudry np Jadwige (wpiszcie w google) albo mozna zrobic sama taki puder, wtedy glinka moze nam leczyc cere caly dzien:)

Gość tyjnty
up

na trądzik brevoxyl jest bardzo dobry - jeśli juz nic nie pomaga [bez recepty 25 zł]. a także wszelkie maseczki z glinki zielonej- działają naprawdę cuda, gdyby ktos chciał, mam do sprzedania.pozdrawiam:)