Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna_anna2

facet kobieciarz

Polecane posty

Gość anna_anna2

Poznalam jakis rok temu faceta, ktory mial wiele kobiet w zyciu -ponad 20 z zjedna byl nawet poltora roku, reszta to krotkie porzelotne znajomosci , nie dluzsze niz miesiac. Zwiazalam sie z nim chociaz bylm po bardzo ciezkim zwiazku. Nawet mu zaufalam. Wszyscy jego znajomi, rodzina byli w szoku widzac jak sie zaangazowal. Zabiegal o mnie, czesto sie spotykalismy, 4 miesiace razem , zakochalam sie na maxa. Jednak musialam odejsc bo mialam podejrzenia ze zaczal szukac kogos na boku.Postaral sie mnie dozyskac raptem jeden dzien i podziekowal za mile spedzony czas przez esa. Strasznie bolalo. Olal mnie, zaliczona odstawiona-tak sie czulam. Minelo kilka meisiecy, zal ze tak dalam sie wrobic w to wszystko a on ma juz inna. Nawet nie wiem ktora. Czy tacy faceci powinni leczyc sie u psychologa czy to po prostu taki typ?

Gość fgfgf
to chyba taki typ... ale moze kiedys trafi na jakas kobiete, ktora sie nim zabawi i dostanie nauczke za wszystkie krzywdy jakie wyrzadzil kobietom :(

Gość lionka
widziały gały co brały

Gość anna_anna2
nie musisz mi jeszcze dogadywac, tak widzialy ale wtedy mu ufalam, ze moze sie zmienil, wszystko na to wygladlao zadra zostala

Gość Zgrredek
To tak, jakby lwom zabronić polować, hehe Wy nigdy nie zrozumiecie, że jesteście tylko ofiarami ...

Gość Kasia to nie ja.......
moim zdanie do psychologa :O

Facet kobieciarz nigdy sie nie zmieni. Wiem z doswiadczenia. CHocby nie wiem jaki zakochany byl.

Gość anna_anna2
zgrredek nie uogolniaj, sa faceci ktorzy traktuja kobiety jak sport ale wierze ze sa tez tacy ktorzy traktuja kobiety z szacunkiem jeszcze wierze

Nim sie kiedyś też któraś zabawi. Tylko czy taki facet bedzie cierpiał? Czy on ma jakieś uczucia? :O

Gość fgfgf
jak facet ma jakies upodobania seksualne to one raczej nigdy mu sie nie zmienią, nie ma co sie łudzić.

Gość fgfgf
nie przejmuj sie, koles kiedys za wszystko zaplaci. niekoniecznie w ten sposob o ktorym napisalam wyzej. wierze, ze jest jakas sprawiedliwosc na swiecie :)

Gość BBBBBBBBBBBBB
fakt, tacy się nie zmieniają...nie Ciebie pierwszą i nie ostatnia zranił:O Każda może na taki egzemplarz trafić, nie przejmuj się;)

Gość Kasia to nie ja.......
kobity... zrozumcie to facet , który musi sobie ciągle udowadniać , ze może mieć każdą i dlatego zalicza ile może :O Dla mnie to choroba . Juz nie chodzi o stosunki z nimi lecz o to , że może " zdobyć ", mieć ", kobietę , którą chce .Jjest mi zal takiego niedowartościowanego faceta , chodź zapewne robi wrażenie męskiego , czułego itd.. zna kobiety ich słabości i to wykorzystuje . Zaspokaja swoje potrzeby jak każdy z nas tyle , ze na swój " chory " sposób . ps. Mysle , ze ma uczucia i jednego z drugim bym nie wiązała :)

Gość fgfgf
jeszcze nie mam zadnych upodoban, ciezko miec jak sie sexu jeszcze nie uprawialo :o a wielorybem nie jestem, jestem bardzo szczupla :p

Gość no niestety kochana
ale on nie mogl zniesc mysli, ze to Ty zerwalas....zabiegal i sam chcial zerwac...oni tacy niestety sa :( na takich debili trzeba miec sposoby, ja sie nauczylam....i teraz to ja jestem ta, ktora tym chorym debilnym cwaniakom daje nauczke :D rozkochuje na zaboj i rzucam...no i szok...

Gość fgfgf
jakby mu zalezalo to by walczyl dluzej niz jeden dzien. sprzedawco nie przesadzaj :o

Gość Ludwig
Najlepiej gdyby zaspokajał swoje potrzeby w "zdrowy" sposób: wynosząc śmieci w domu i pastując podłogę. Buahahahahaha

Gość BBBBBBBBBBBBB
no a jakie to są te Twoje sposoby na kobieciarzy? Mnie jedyne co przychodzi do głowy, to sie do nich przestac odzywać-totalny ignor.

Gość BBBBBBBBBBBBB
no niestety kochana---> to wyżej było pytanie do Ciebie:)

Gość no niestety kochana
zwodze, obiecuje, udaje slaba i zakochana, mam swoje sposoby aby takich typkow przy sobie zatrzymac. Jednemu dalam tak popalic, ze do dzis nie umie uwierzyc w to co zrobilam a pomimo wszystko nadal chce utrzymywac ze mna kontakt :) Uczylam sie tego dlugo i sie nauczylam. Paru spokornialo i sie uspokoilo ze swoim kobieciarstwem :D

Gość BBBBBBBBBBBBB
no niestety kochana---> tylko po co to robisz? szmaciarz to szmaciarz i szkoda na takiego czasu:O

Gość no niestety kochana
tak masz racje ale taki jeden szmaciarz kiedys prawie zniszczyl mi zycie...