Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Luśka.

Skoczyc ze SPADOCHRONEM

Polecane posty

To moje postanowienie na rok 2008. Wiecie jak mozne je zrealizowac? Gdzie trzerba sie zglosic? Trzeba przejsc jakis kurs? i ile cos takiego kosztuje?

Tez mam taki plan, we Wrocławiu jest coś takiego jak Aeroklub i tam odbywają się kursy, nie wiem skąd jesteś więc nie mam jak Ci pomóc :)

sam skok ok500-600zl+chyba cos si eplaci za wstepny kurs. zglosc sie do jakiegos klubu, chyba najczesciej dzialaj przy lotniskach(przynajmniej w moim miescie tak jest)

Gość skok w tandemie
jesteś wtedy przypięta do instruktora , szkolenie trwa 15 min , koszt to około 500-600zł , popytaj w aeroklubie w twojej okolicy.jak chcesz sama skoczyć to trzeba ukończyć kurs o ile się nie mylę to kosztuje około 3000zł ale pewny nie jestem :)

Moge z instruktorem :) chcialabym zobaczyc te widoki. Dziekuje za informacje :*

a ja powiedziałem że nie wsiądę do aeroplanu i dlatego do londynu leciałem z torbą na głowie przekonany że jadę samochodem do Monachium na oktuberfest.

Gość ja moge w tandemie
byle by skoczyć... nie mam na razie tyle kasy, żeby skoczyc samej. a w jakim mieście szukać, macie namiary na taki skok? :)

Gość tutaj macie wszystko
opisane http://tnij.org/amh3 szukajcie aeroklubów z dużych miast w waszej okolicy i tam pytajcie :)