Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość more

Dlaczego on mi to robi???

Polecane posty

Gość more

Moj chłopak mi mówi jak to by nie przeleciał tej i tamtej....Boli mnie to mimo ze on cały czas powtarza ze mnie kocha ja to widze naprawde tylko to to jest jeden zadzior w tym wszytskim...co mu odpowiedziec jak mi powie to jeszcze raz dodam ze nie mowi mi tego często ALE mówi....czasem jak gadamy o moich kolezankach to on "ooo tą bym wydupczył" ze tak powiem...albo opowiada mi jakiej to ostatnio "zajebistej laski" on to nie widział... ze mi z tym :( czuje sie gorsza i nie wiem co mam myslc, powiedziec, robic.....Miała albo ma któras z was też tak??? jak sobie z tym radzicie??? :(

Gość pomaranczowsza
no facet jest po prostu niekulturalny, podstawowy brak taktu. moze zartuje, drazni sie z toba? szczerze mowiac to nie wyobrazam sobie zycia z osoba o atkim stylu bycia :o zastanawialas sie nad zakonczeniem tego zwiazku? a poza tym, to dlaczego cie to tak boli?

Gość ja bym powiedziala
to przelec i baw sie dobrze i udala, ze mnie to nie obeszlo :) Na mojego ex dzialalo, ale byl dupkiem wiec sie rozstalismy

Gość more
nie chce z nim konczyc bo go bardzo kocham boli mnie to dlatego, ze czuje się gorsza od tych co mówi ze by je....... mimo ze mi tez mowi tylko ze na kazdym kroku ze by mnie.......... ale mimo wszytsko jestem starsznie zazdrosna

Gość alalakak
No weź teraz Ty mu czasem powiedz jakiego zjebiestego kolesia spotkałaś i w ogole ;-) pobaw sie z nim w ta sama grę może zrozumie delikatną aluzje do jego zachowania jak nie zrozumie to olej go mala ;-)

Gość more
jak on mi to mówi to az sie we mnie gotuje ale udaje ze wszystko ok

Gość more
a ja własnie nie umiem tak powiedziec bo boje sie ze on to odbierze gorzej niz ja i uczucie mi nie pozwala

Gość pomaranczowsza
dzieciaki ;)

Hmmm...trudno mi cokolwiek Ci doradzic, bo ja sama nigdy nie bylam w takiej sytuacji - na szczescie moj chlopak tak sie nie zachowuje. Ale gdybym byla na Twoim miejscu, to udalabym ze w ogole mnie to nie rusza ( byc moze spacjalnie tak gada, by Cie wkurzyc). Sama bym od czasu do czasu, jakbyscie szli razem ulica, zarzucila tekstem w stylu: " O jaki fajny chlopak", albo nic nie mowila tylko ostentacyjnie sie za nim ogladnela, by to zauwazyl. Teraz w tych roznych gazetach dla kobiet daja czasem jako prezent kalendarz z fajnie wygladajacymi facetami bez koszulek - kup sobie taki i powies na scianie, tak zeby jak do Ciebie przyjdzie, zauwazyl go :)

Gość alalakak
to co to za uczucie ? jak się boisz rekacji swojego "partnera" ... w związku podstawą powinna być szczerość i czasem gdy coś nam nie odpowiada warto o tym drugiej stronie wspomnieć czasem w takiej formie jak wyżej pozdro

Gość more
hehhehe to jest bezczelne ale chyba tak zrobie innego wyjscia nima

Mój facet też często wali takie teksty jak widzi jakąś laskę która mu się fizycznie podoba. Ja nie widzę w tym nic złego - wiem że to jego styl bycia, nie mamy tajemnic przed sobą i traktujemy się również jak przyjaciele. Ostatnio oglądaliśmy \"Piratów z Karaibów\". On mówi na przykład, że Kira Knightley byłaby niezła na jeden raz, a ja na to, że zgwałciłabym Johnnego Deppa...:) Co w tym złego by mówić sobie wzajemnie, że ktoś komuś się podoba. W końcu to nie zdrada i nic wspólego ze zdradą nie ma!

Gość no jak to nic wspolnego
ze zdrada nie ma?! kurde przeciez to jest myslenie o przelecieniu innej kobiety, o zblizeniach z inna, jej ciele itd nie wyobrazam sobie ze moglabym uslyszec od faceta cos takiego... co innego komentowanie urody, czasami rozmawiamy z chlopakiem o tym kto wedlug nas jest ladny kto nie, np ogladajac jakis film no jestem zszokowana autorko, wyjasnij mu ze Cie to boli, bo przeciez on TYLKO Ciebie powinien pożądac! powiedz ze odejdziesz jesli sie nie zmieni, ja bym odeszla, bo jestem pewna ze bym tego psychicznie nie wytrzymala...