Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie dziwie sie

boję sie łych wiadomosci w tv i odruchowo przełaczam

Polecane posty

Gość nie dziwie sie

jak słysze jakies drastyczne wiadomosci, co to oznacza?

Gość nie dziwie sie
up

Gość aadefrgfrdg
ale jakiego typu złych?

Gość nie dziwie sie
jest TU JAKIS PSYCHOLOG, LUB KTOS TAKI?jak z tym walczyc???

Gość nie dziwie sie
w ogole nie lubie złych wiadomosci, boje sie ich nie ogladam przełaczam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość pomoc123
jesteś wypełniona lękiem, który uwydatnia się poczas przekazu werbalnego i niewerbalnego. Dobrze skonsultować to z psychoterapeutą

Gość pomoc123
podświadomość jest wypełniona po brzegi negatywnymi emocjami, nierozładowanymi i dlatego odruchowo podpowiada - nie - nie chcę tego, już mam tego dość. Sama piszesz "boję się" czyli jest Lęk, póki czas trzeba odpocząć od zgiełku życia. Wypoczywać, wysypiaćź się, relaksować, gimnastykować i izolować od złych wiadomości.

Gość agash
to znaczy, że boisz się złych wiadomości

Gość nie dziwie sie
dzieki pomoc tak tez robie, sama siedze troche w psychologii, ale czasem lepiej zapytac sie kogos innego, udac sie do kogos innego!!

Gość nie dziwie sie
za duzo mam nagromadzonych chyba juz tych złych..ale jak sie ich pozbyc!!jak wyrzucic!!je z podswiadomosci!!!?!!!!!!!!!!!???????????

Gość nie dziwie sie
pomoc 123 jestes?

Gość nie dziwie sie
pomoc12 jstes?jeszcze?

Gość nie dziwie sie
halo jest tu jakis psycholozek?

Gość nie dziwie sie
valerian jestes?

Gość valerian
nic nie oznacza, najwyzej ze jestes troche bardziej wrazliwa... Bo nikt normalny raczej nie lubuje sie w nieszczesciu innych...wolily zyc w nieswiadomosci..

Gość nie dziwie sie
no własnie jestem przewrazliwiona i chyba mam nerwice natrectw dlatego, bo czasem jak jakas wiadomosc negatywna obejrze to mi sie echem odbija w głowie, czasem tez lubie powtarzac jakas piosenke do upadłego..co mnie wkurza , bo chce od niej uciec a nie moge

Gość nie dziwie sie
upupu

Gość pomaranczowsza
zwykla rzecz, chyba bardziej nienormalne jest upajanie sie zlymi wiadomosciami, co niektorzy czynia ;) ja tam ni eogladam w ogole tv od jakis 10 lat i zyje. a z tymi piosenkami to chyba wszyscy tak maja ;)

Gość tez powtarzam piosenki do bolu
na czym polega ta nerwica natręctw? czym się objawia?

Gość postownik
Błogosławię zło... Błogosławię zło na ekranie niebieskim Mój intymny kontakt z istotą gatunku. Widzę i osądzam, jak Stwórcy namiestnik, Taniec śmierci, zdrady, gwałtu i rabunku. W naturalnych barwach, w dowolnym języku, Z dźwiękiem tak klarownym, jak klarnet Mozarta Sięgam po wieczorną porcję krwi i krzyku Stamtąd, gdzie akurat ginie trzystu Spartan. Nie brak mi współczucia. Wzburzam się i wzruszam; Stwierdzam z satysfakcją, że doznałem szoku; Niby balon szlochu kształt zyskuje dusza Łzawią mi paprochy uczuć w chłodnym oku. A na co dzień, w życiu - przydarza się rzadko Żeby rzecz, co wstrząsa - ujrzeć jak na dłoni. A gdy już się uda świadkiem być wypadku - To dźwięk ktoś zagłuszy, widok ktoś przysłoni. Zaś ekran niebieski szczegóły powtarza Krwiście bezlitosne zbliżenia w zwolnieniach, Chociaż w każdej chwili może je wymazać Palcem tknięty pilot - podczerwień sumienia. Jacek Kaczmarski 4.2.1995

Gość pomoc123
nie masz nerwicy natręctw , bo to jest cieżka choroba którą diagnozuje psychiatra z porozumieniem psychologa, a piosenki nucą wszyscy :) wieczorem będę miała wiecej czasu to napisze więcej miłego dnia

Gość nie dziwie sie
ale czego sie boje w tych złych wiadomosciach?czasem przezt , ze jak rac cos usłysze tro na złosc, moj mozg to powtarza..np. taka zła wiadomosc

Gość nie dziwie sie
pomocy jestes/?mowiłas ze bedziesz wieczorem

Gość pomoc123
jestem, ale tu nie można komus pomóc, mogę tylko napisać , że jest ci potrzebna pomoc psychoterapeuty. jeżeli nie masz innych dolegliwości np. nerwicowych to dobrze , bo na początku można szybko naprawić skołatane nerwy boisz się na poziomie podświadomym, a masz objaw na poziomie świadomym trudno na podstawie kilku wpisów rozpracować powód twoich lęków, ale psychoterapeuta napewno wydobędzie skąd u ciebie takie stany trudno je nawet nazwać czy ona są depresyjne, lękowe czy nerwicowe. napisz czy masz jakieś inne objawy i czy w ostatnim czasie miałaś jakąś traumatyczną (urazową) sytuację, lub od dłuższego czasu może żyjesz w ciągłym napięciu i stresie.