Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nasteczka18

Dlaczego niby MATKI siedza tylko na necie a dzieci...........

Polecane posty

nasteczka - a co zlego w tym ze daje zarobic jakiejs kobiecie?:o co w tym zlego? ma kase to niech nawet sobie szofera zatrudni a tobie to nic do tego

Gość nasteczka18
Matka sama nie umie poradzić sobie z dzieckiem i taka prawda!! A reszta normalnie nie jest gotowa na dziecko

Gość gdakacc
Dziecko do pewnego wieku powinno bawic sie razem z matka,poniewaz przez zabawe uczymy dziecko pewnych zachowan.Nie twierdze,ze matka ma ciagle zajmowac czas dziecku,ale jednak w pewnym wieku powinna wiecej sie zainteresowac dzieckiem,nie pozostawiac go samemu sobie.Czytajac forum dochodze do wniosku,ze wiekszosc wypowiadajacych tutaj matek małych dzieci po prostu daje im zabaweczki i klika przed kompem.

Gość felkaa
fajna madchen (teufel_17@buziaczek.pl) powinny sprzatac i prasowac - a co to jakis roboty sa? jak fleje to niech nie sprzataja nie musza niech siedza w tym syfie i pisza

nadszedł czas zadać jedno jedyne zaje.biście ważne pytanie: co was to ku.r.wa obchodzi???????????

Gość gdakacc
mnie nic nie obchodzi ale właczyłam sie dyskusji tak samo jak matki właczaja sie do innych dyskusji.

Gość felkaa
rynsztokowy jezyk?

wszystko zalezy od dobrego zorganizowania sie ja pamietam jak moja mala siostra byla mala to i mama miala czas na zabawe z nia, na porzadku jak rowniez na pojscie w lato opalac sie... to zalezy od kobiety jezeli wy tego nie rozumiecie to z wami jest cos nie tak

Gość mordoklejka zebata
no tak..i wszystko widzaca meaa :o z tego co czytalam nie masz dzieci to co sie wpiedalasz do dyskusji :P

Gość felkaa
w lato? chyba latem meaaa gratuluje sposobu wysławiania sie iscie menelski

yyy wszystko WIDZĄCA?? co z tego, że nie mam dzieci? co z tego?

Gość Ja tylko tak sobie...
nasteczko może Ty przestaniesz tak krytykować te matki ... Sama nie wiesz jak to jest bo podejżewam że nie masz jeszcze dziecka...Ciekawe czy ty będziesz żyć tylko nim i nie będziesz chciała mieć kontaktu z innym światem tylko dom i te pare ścian które Cie otacza :)

nasteczka czytaj ze zrozumieniem hahahaha :D mam sprzątaczkę i jest mi z tym dobrze. Moi rodzice tak mają, siostry i ja też. Ani mój ojciec nie lubi jak mama sprząta, ani mój mąż nie lubi jak ja sprzątam itd. U nas to normalne, że zatrudnia się do tego gosposię. Nie rozumiesz tego, bo pewnie u Ciebie to coś nienormalnego. Dziewczyna cieszy się, że ma pracę a ja cieszę się, że mogę czas poświęcić na swoją pracę. Jestem właścicielką przedsiębiorstwa i nie mam czasu na sprzątanie przez cały dzień domu. Wystarczy, że gotuję, bo to lubię. Sprzątać nie lubię i tego nie robię. Proste.

felka w lato czy latem, wszystko jedno dla was to dziwne ze ktos potrafi sobie czas zorganizowac dziwilabym sie gdyby topik byl zalozony z zapytaniem dlaczego matki biegaja na balety co wieczor, wtedy mozna by sie zastanawiac ze cos jest nie tak ale ze kobieta sobie usiadzie na godzine dziennie do kompa to wy jakies problemy robicie

Gość mordoklejka zebata
meaa menelico :D doskonale wiesz, ze chodzilo mi o wiedzaca :P

oj felka jak zapewne się domyślasz twoje wysublimowane zdanie o mojej osobie mnie nie interesuje

Gość gdakacc
fajna ,zgadzam sie,ze w duzej mierze zalezy od dobrego zorganizowania dnia,ale chodzi mi o to,ze nawet jak ma sie ten dzien dobrze zaplanowany to warto wiecej czasu spedzic z dzieckiem ,co w poźniejszym czasie owocuje dobrymi s relacjami matki z dzieckiem niz ciagle sleczyc w necie.

ja nawet jak bede miec dziecko, to i tak bede siedziec na necie czasami przeciez to oszalec idzie jak sie czas spedza tylko z dzieckiem... geby nie otworzysz a chcialabys z kims porozmawiac normalnie prawda??

wiedziałam, że to przez te rajtki :P i to w męskim kiblu zostały :o

Gość mordoklejka zebata
nie dosc, ze menalica to jeszcze glupia :o kto slyszal zeby w taka pogode bez rajstop chodzic :o:P

Gość gdakacc
fajna,mam juz prawie dorosłe dziecko ,gdy Ono było małe to rzadko pozostawiałam je same sobie.Nie zaniedbałam sie przez to ani wizualnie,ani towarzysko,ani tym bardziej intelektualnie.Teraz,po latach widze,z eopłącało mi sie takei prawie ciagłę spedzanie czasu z dzieckiem,bo mam syna i moje relacje z Nim sa naprawde super.

Gość mordoklejka zebata
jak to skad:o od tylu lat siedze na kafe, ze wiem juz WSZYSTKO ! :D:P

Gość mordoklejka zebata
tzn od tylu lat przegrywam zycie na kafe

Gość mordoklejka zebata
ostatni wpis jest nie moj :o to PODSZYWACZ !!!!!!!!! 😠