Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewcia223

egipt!

Polecane posty

Gość ewcia223

czy polecacie egipt

Gość mam do was pytnie
do KENII zdecydowanie tam

Gość najlepiej dzis

Gość ewcia223
pytam powaznie

mmm... bazar khan el khalili w Kairze, zachód słońca w Iskandarii, zapach gorącego powietrza, przechodzenie przez ulicę, kahua myn hal... oczywiście że polecam ps. w pojedynkę jako dziewczynie trochę trudno się jeździ, zwłaszcza busami w małych miejscowościach :)

O dobry temat. A powiedzcie mi bo podobno jak dziewczyna ma blond włosy to lepiej niech nie jedzie do egiptu bo zaraz ją stado czarnych w turbanach dopadnie. Słyszeliście coś o tym ? Że niby tam blond włosy to żadkość albo na jajkach ewentualne.

ja mam ciemne ale i tak się nie mogłam od facetów opędzić (mimo wyglądu raczej "arabskiego" i chusty)... strasznie to uciążliwe było...

Gość ewcia223
Czy egipcjanie potrafią zrobić dziewczynie z Polski przyjemność ?

Byłam z przyjaciółką i starałyśmy się raczej chodzić wszędzie we dwie a faceci to po prostu potrafili tabunami za nami łazić, cały czas zaczepiać, zapraszać "na drinka" , "na dyskotekę", "na kawę" itp. Podkreślam - bardzo namolnie sie zachowywali. Potrafili złapać za rękę, dosiadać się na ławkach w parku, obmacywać w autobusie itp. Mimo wszystko wspomnienia ogólnie mam bardzo fajne - niesamowicie piękny kraj, biedny ale piękny...