Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajna madchen

ale narobilam

Polecane posty

kurde jak zwykle moje lenistwo musi byc silniejsze:/:( bede miala chyba 1 z historii na polrocze:( to nie koniec swiata bo wiem ze w drugim moge wszystko poprawic ale jakos sie tak glupio czuje i troche mi wstyd:( czy sa tu jakies osoby ktore przez lenistwo maja z czegos 1?:) poczulabym sie troche lepiej wiedzac ze nie tylko mnie to dotyczy aha, chcialam dodac ze u mnie z 8osob bedzie miec 1 z historii ale sie boje ze wszyscy poprawia a ja nie:( i probowalam sie juz uczyc zeby zaliczyc ale dupa zimna nic mi nie wchodzi:(

Gość chyba narobilas w gacie
:classic_cool:

Gość jakie masz wyniki matury probn

ja dawno skończyłam naukę,ale nie przejmuj się, ja przez swoje lenistwo też tak miałam :)

z polaka mama 49% i wynik dla mnie ok bo mnie polski nie inetersuje anglik mam 73% i nie ejstem zadowolona a wos 51% i tez nie ejstem zadowolona ale wszystko bez uczenia sie i te przedmioty mi latwo wchodza:( a historii nienawidze;( nie umiem sie z niej w ogole uczyc, wole juz bardzioje francuski ktorego nienawidze niz historie:/ poza tym uczylam sie caly dzien i nic nie umiem:/ super:/ mam nadzieje ze jak teraz bede miec 1 to w drugim polroczu jakos to poprawie mialam taka sama sytuacje z francuskiego i sobie poradzilam ze na koniec mialam 3:) wiec tak samo moze byc z historii, oby:(

tylko jak sie rodzice dowiedza to mnie zabija:( ale mama wie ze mam problem z historia nie wiem czemu ale jak mam sie historii uczyc to zaczynam plakac:o

Gość jakie masz wyniki matury probn
ja tez tak mam. ledwo co na 2 wyrobilam. mam ogolnie przejebane z his bo jestem na hmanie a zdaje gegre.. sdzis mam wyniki matur; 67 z ang i 58 z pol :/ cieniutko ale bez nauki. a z geo bede miec pewnie z 30 :D

Gość już dawno mi wyglądałaś
na półgłówka, madchen:D Ale cóż, jak sie siedzi cały dzień na kafe, zamiast się uczyć...

spokojnie, tez mialam zawsze slabe oceny z glupiej historii ;P za to teraz przez lenistwo mam 0/4 przyjetych sprawozdan i 1/4 zaliczonych wejsciowek z mechaniki. musze w przyszly tygodniu wszystko oddac i zaliczyc.

ja miałam problemy z fizyką i chemią...... z historią na początku też,zawsze byłam zagrożona itp,ale w ostatniej klasie liceum jakoś mnie tchnęło i z historii miałam 4,polubiłam z czasem ten przedmiot.

no aj wlasnie tez bez nauki:) z wosu to sie w ogole nie ucze i babka mnie ostatnio opierdzielila ze jak ja chce zdac wos:/ ale koleznka ktora tak namietnie sie wosu uczy zdala na 44% a ja na 51% bez uczenia sie, nic zupelnie:) czyli taka glupia nie ejstem;] a polski to ja bede zadowolona jak bede miec te 30%, naprawde, bo mi sie polski do niczego nie przyda:) ja z historii zawsze mam problemy, ale jakosz babka sie dogadam ze w przyszylm polroczu po feriach czy nawet przed chociaz jedna 1 poprawie zeby to jakos inaczej wygladalo, no i trzeba bedzie sie do roboty zabrac:(

juz dawno mi wygladalas - pomaranczko wysil sie i napisz na czarno prosze siedzenie na kafe nie ma nic wspolnego z moimi ocenami, bo przed tym jak znalazlam sie na kafe mialam nawet ciut slabsze oceny niz teraz kiedy niby tak spedzam cale dnie na kafe..

jarek - wlasnie widzisz ze mozna ja historii nienawidze, nie interesuje mnie, nie mam w ogole checi zeby sie uczyc i jak zaczynam sie uczyc to zaczynam plakac, doslownie:o

Gość historii nie da sie nauczyc
pomysl o tym w ten sposob. faktycznie trudno cokolwiek zapamietac z podrecznika. jesli masz jakis temat poszukaj w necie informacji. i nie traktuj tego, ze masz zakuc. przeczytaj i zapamietaj. ksiazke albo artykul jak czytasz to pamietasz, prawda? fajna madchen! kiedys naprawde mnie pocieszylas... jestes super kobieta, wierze, ze dasz rade. pamietam jak dostalam pierwsza pale z niemieckiego w liceum.. ryczalam jak idiotka, a moja nauczycielka mi powiedziala, ze uczen bez jedynki to jak zolnierz bez karabinu! to troche inna sytuacja, i stwierdzenie tez naiwne, ale potraktuj to jako lekcje na przyszlosc. powodzenia!!!! mowie Ci to osoba, ktora kocha historie, ale z podrecznika to nigdy nic nie pamietalam... :)

Jarek ja wiem że gadasz,tylko w moim przypadku to było czyste lenistwo bo nawet zajrzeć mi się do zeszytu nie chciało. To potwierdza fakt że w pierwszej i drugiej klasie miałam dop,a w czwartej 4 :) lenistwo mi się przesunęło chyba wtedy na matematykę :D:D:D

Gość ja też nie mam 5 z historii
a ja a ja mam 2/3 ale bede miec 2 i tez mi wstyd bo ZAWSZE mialam 5,ewentualnie 4 na semestr.a babka jest durna,bo zawsze komentarze pierrrrdddoollllii np. no agata nie cvhodzi do szkoly w ogole wszystko olewa urodziwa zbyt nie jest itp.warrriaaatkaaa. mam nadzieje ze w 2 sem jej pokaze na co mnie stac:D

no wlasnie, widac ze kazdy lubi cos innego dlatego nie dziwcie sie jak mowie ze nienawidze historii dobra jakos podniesliscie mnie co niektorzy na duchu, w 2.polroczu trzeba sie zabrac za nauke i nie marudzic:D

Gość już dawno mi wyglądałaś
nie mam czarnego nicka:/:(

od rana siedze i szukam informacji ale jakos to na mnie nie dziala:P taka sama sytuacje mialam z francuskiego rok temu, tez mialam 1 na polrocze ale wtedy to totalnie zlalam sobie francuski, same laczki mialam:( no i babka powiedziala ze albo poprawiam wszystkie oceny albo pracuje w 2.polroczu, no i na koniec mialam 3 czyli cos tam robilam:) tak samo chce z historii tylko teraz sobie historii nie zlalam, na sprawdziany przychodzilam nauczona ale dla babki to zawsze za malo...

to widac ze tez tu musisz siedziec skoro od dlugiego czasu ci wygladam na taka:/ mi kafe nie przeszkadza w dostawaniu dobrych ocen wiec nie oceniaj mnie wedlug siebie;)

Gość zmywacz do paznokci
ja bardzo lubie historie i zawsze miałam dobre oceny,ale nienawidze maty przez dwa lata w LO bylam zagrozona ale zawsze udało mi sie wyjsc na dwa,a teraz w tym połroczu mam 3 ;| z matur probnych to z polskiego mam 86% co mnie szokło z angielskiego 75 % a z geograi 64 % hehe bez uczenia sie tez,bo tez jestem leniem teraz byłam zagrozona z wosu bo sobie fest olewałam ten przedmiot,nie chodziłam na lekcje itp ale mnie facet pytal dzisiaj z calego połrocza i mam 3 na koniec:D no ale wczorajszy cały dzien kułam na ten zasrany wos ;] pozdrawiam :)

dobra jakos przeboleje ta 1 pamietam jak rodzice caly czas mnie meczyli ze matury nie zdam bo sie nie ucze, zobaczyli jakie mam wyniki i byli nawet zadowoleni to teraz mnie mecza ze nie zdam z kilku przedmiotow bo sie nie ucze:P ahhh:P dobra odpuszcze sobie teraz ta historie ale w przyszlym polroczu nadrobie:)

historia jest fajna:) tylko ja sie jej nie ucze tak namiętnie jak uczyła się moja mama, bo ja mam problem z datami własnie kończe szkołę a nigdy nie miałam 1 na semestr nawet 2 nie miałam mimo, ze tez jestem leniem ale jak musze i mi zalezy to sie uczę poza tym lubie się uczyc a na jakim poziomie pisałas wos? ja dzis dostalam wynik z rozszerzenia i mam 62% 😭 tragedia, na banalnych pytaniach polegałm, bo nie wiem jak ja czytałam polecenia ale dodal mi nauczyciel otuchy i pochwalil za piekne wypracowanie:D