Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Turqs

Macie jakies koszulki ze smiesznymi napisami?

Polecane posty

Gość św.Łucja od bluźnierców
ja mam koszulkę z napisem "Turquoise łyka nasienie w dobrej cenie " prawda ,że śmieszne ;)

Gość i co liberal
dał ci , czy jeszcze czekasz ?

Gość kkkkkk t-shirt
FBI, a pod napisem mniejszymi literami "fabulous body inside". Mój 18-letni syn mi powiedział, że na moim miejscu nie nosiłby tej koszulki. Chyba ma rację

kkkk t shirt - hahaha :D:D:D ja widzialam koszulke z napisem "wszystko co mezyczyzni robia super, kobiety robia lepiej" :D tylko po angielsku, ale nie umiem odtworzyc, bo ang nie znam :O ;) a sama mam koszulke z rysunkiem Pinokia i podpisem "Real boy wanted! no strings attached" czy jakos tak ;) aa i mam jeszcze "I'm too pretty to do math" i "I like your boyfriend", a z tylu ma napis "And he likes me too!!!" ;)

a dzisiaj widzialam jeszcze w sklepie koszulke z wielkim napisem na wysokosci biustu: "THE SIZE DOES MATTER" i malymi literami z tylu "for everyone" ;) podobaja mi sie koszulki z napisami ;) i widzialam 2 laski w koszulce z napisem "I'm the one!" - na jednej imprezie ;)

Gość wladek cytlynka
"nobody`s perfect"

łeee, ja tez lubie te z napisami:D ale nie ma takich jak szukam, musiałabym sama robic:) kolezanki chciały mi na 18 kupić taka z napisem "Queen of the universe" bo sie czasem, dla draki sama tak tytułuję (długa historia) ale nie było mojego rozmiaru:( a ostatnio w TVN24 jakiś gostek opowiadał o telewizorach i miał na sobie t-shirt z karabinem i napisem "To kill emo kids" :D

Gość anonimowa jedza
Moj maz ma koszulke z facetem z ogromnym brzucholem i napisem "piwo uksztaltowalo to wspaniale cialo"

Mam kilka takich, kupuję je w jednym ze sklepów internetowych (nie będę mówić którym, bo mnie tu o reklamę posadzą;-)). Moja ulubiona to "nieszczęścia chodzą parami" i jeszcze taka z rysunkowymi ludkami :D

Gość gość
ja mam kilka koszulek z http://theseguyz.com - co fajne w nich to to, że napis naprawdę świetnie się trzyma mimo prania :)

Gość gość
Mam kilka takich koszulek w swojej szafie :) Od czasu do czasu zamawiam takie t-shirty przez internet na koliber.waw.pl Moim zdaniem to fajne urozmaicenie szafy.