Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mirabelka9999

czy przyjdzie taki moment że będzie żałował?? please pomózcie

Polecane posty

byłam z facetem ponad 3 lata zostawił mnie dla młodszej czy on kiedys bedzie załował swojego czynu ze ze mną miał tak dobrze bo miał naprawde przy mnie cudnie wszystko jak na ręku podane a tu za dobrze tez chyba niedobrze czy on bedzie jeszcze załował kiedys kogo stracił??

Nie wiem, ale nawet jesli bedzie, to z rozasdku - bo jak sama mowisz, mial z toba super, a nie z milosci. wiec przypadkiem nie pozwalaj wrocic :/

Gość m kmkmkmkmk
nie wiem,czy będzie, bo niby skąd mam wiedzieć,ale na pewno nigdy tego nie zapomni,to na 100%

miał ze mną super pod każdym względem podane wszystko jak na tacy niczego mu nie brakowało na kazde zawołanie byłam dla niego o kazdej godzinie byłam kiedy tylko potrzebował nawet o 2-3 rano kiedy miał doła zawszw zawsze byłam dla niego taką prawdziwą podporą zawsze mogł na mnie liczyć w kazdej chwili w kazdym czasie w kazdej sekundzie i teraz sie rozeszlismy i zastanawiam się czy kiedys przyjdzie taki dzien ze bedzie załował w przyjazni się chyba nawet żałuje to w miłosci się nie załuje

za duzo dawalas, dlatego zaczal sie nudzic...paradoksalne ale prawdziwe

Gość Halinikahxc
Byłąs jak napisałas dla niego podpora a to facet powinien byc przede wszytkim dla kobiety podpora moze zaczeło mu brakowac dziewczyny która mógłby otoczyc troska i opieka smutne ale prawdziwe

Gość Pomarańcza86
Popieram przedmówce. Złota klatka. Znudził się Tobą. Poza tym w związku facet tez musi sie starac, dawać coś z siebie. Jestes przecież kruchą kobieta. A nie dałas mu chyba na to szans

bylas po prostu nie szanujaca sie panna....a niestety , faceci wola takie, dla ktorych sie musza postarac. No ale coz, masz nauczke na przyszlosc.

Gość Halinikahxc
Ja długo byliscie ze soba?Ile masz lat?

Gość ellomonter
Zapewne tak, bo jeśli jest tak jak napisałaś, to mial facet szczęście... no ale niektórzy nie potrafią docenić...

Gość Halinikahxc
To był pewnie twój pierwszy związek?

mam 23 lat a bylismy ze sobą 3 lata kurde chyba popieram wypowiedz Abssinthe BYŁAM NIE SZANUJĄCA SIĘ PANNA I ON MNIE JAWNIE WYKORZYSTAŁ a teraz to juz za pozno i mam nauczke na przyszłosc fuck !!!

pierwszy tak długi i tak powazny związek ale kurde wiecie co ja mu koszule prasowałam pokój sprzatałam jak matka na niego krzyczała zawsze stałam po jego stronie jak mamuska na niego najechała trzymałam jego racji zawsze zawsze nawet jak kurde nie miał racji i co dziś mam z tego ?? nic