Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhh takie zycie

Krzyki,wrzaski,bicie....bo.

Polecane posty

Gość ehhhhh takie zycie

tata raz na miesiąc umyje naczynia, Przeciez ja jestem od tego !!! Tylko ja! Ja musze zmywać,ja musze gotować,ja musze odkurzać,ja musze scierac kurze,ja musze isc po zakupy,ja musze wyjsc z psem,ja musze to ..tamto :( A jak raz w zyciu chce odpocząt to obrywam :(:( Obrywam jakbym była jakimś ścierwem!!! :( Które nie jest w ogóle ważne,które jest po prostu rzeczą:( Robie prace domową w programie komp. ...własnie koncze...mama wrócila z pracy i dostałam w twarz:( zwyzywała mnie od najgorszych,ze nie zmyłam naczyn ,tylko tata to zrobił:( A czemu tata nie mógl tego zrobic? Książe? Boze juz mam resztki sił w sobie:(:(:(:( resztki.....

Gość ehhhhh takie zycie
teraz mama chodzi po domu i płacze ,ze jakim ja jestem okrutnym dzieciakiem.... ze u nikogo w domu tak nie ma,zeby ojciec zmywał naczynia. :(:(:(

Gość anonimowa jedza
Piszesz poważnie, czy to kolejna prowokacja????

Gość ehhhhh takie zycie
Pisze powaznie , tak mam w domu :( Jak chce odpocząć to jestem debilką,łajzą,idiotką,leniem,szmatą :(

To wykrzesaj z siebie jeszcze te resztki.... i wpadnij do mnie pozmywać :)

Gość co za rodzice
Współczuję Ci i to bardzo.Sama mam dorastajace dziecko i nie wyobrazam soie takiego zachowania.Owszem ,dziecko w pewnym wieku powinno miec swoje obowiazki domowe,ale nie wolno obarczac wszystkimi obowiazkami >jezeli Twoja mam pracuje to Ona powinna z dnia na dzien gotowac obiad a Ty tylko podgrzewac,lub tylko jaks czastke obiadu zrobic ,to co nie mzona podgrzewac.naczynie kazdy powinien myc po sobie.

Gość co za rodzice
Ila masz lat?

Gość ehhhhh takie zycie
mam 18 lat. Mam dwoch starszych braci.. I gdy ja płacze,ze nie mam juz siły robic tego wszystkiego po każdym,ze jest mi ciezko i chce zeby bracia tez cos robili... to moja mama zawsze na to "To są chłopacy" :( Takie tłumaczenia... Nie chce dłuzej z nimi mieszkać,nie potrafie:( calymi nocami płacze:(

Gość co za rodzice
Nie powinnam tego pisac,ale jednak napisze .MASZ GŁUPIA MATKE,MASZ W OGOLE GŁUPICH RODZICOW.I jak najszybciej sie usamodzielnij i odejdz z Ich domu bo Cie zniszcza psychicznie

Gość ehhhhh takie zycie
chcialabym mieszkac gdzie indziej :(

to powiedz mamie ze tak bywa u innych tez, ja zmywam co najwyzej po sobie, odkurzam jak chce zrobic rodzicom przyjemnosc, pralki obsluzyc nie umiem, prasuje krzywo wiec tez mnie wyreczaja a zakupy sa ich zdaniem dla mni za ciezkie. kaza mi sie tylko dobrze uczyc. nawet mnie to czasem wkurza bo nieraz mam ochote pomoc ale mi nie daja.

Gość co za rodzice
Masz jakas ciotke,z ktora mogłabys na temat Twojej sytuacji rodzinnej porozmawiac?

Gość ehhhhh takie zycie
Boze jakbym im tak powiedziała,to wyrzuciliby mnie na zbity pysk ...;/;/

Gość iksinska
biedny tatulek!jak tak możesz!

moze porozmawiaj z rodzicami o ty ze to szystko cie meczy ze tez masz prawo do chwili spokoju...

Gość ehhhhh takie zycie
jak bym tylko jakos zle odezwała sie do któregos z braci to nie obeszłoby sie bez rękoczynów. Ja juz jestem naprawde przyzwyczajona :( Mam chłopaka...ale w zyciu mu nie powiem jak mam naprawde w domu:( nIGDY:( wstydze sie strasznie..... On ma własne mieszkanie....moje szczesliwe chwile są wtedy,gdy jestem wlasnie u Niego... Taki odpoczynek psychiczny... jejku:(

Gość co za rodzice
Porozmawiaj z jakas zaufana ciotka,ktora moze wpłynac na Twoich rodzicow,wytłumaczyc im,ze jezli obarczaja corke obowiazkami domowymi to takz ebracia powinni cos zrobic. Ile lat maja Twoi bracia?

aahhhhh - nie wstydz sie przed chlopakiem. to NIE powod do wstydu. wstydzic powinna sie twoja matka, bo, moze i sie obrazisz, ale jest pojebana suka i tyle. jesli to powazny zwiazek z tym chlopakime, on powinien ci pomoc, na tyle na ile jest w stanie. :)

Gość jak to tata nie zmywa naczyń
? moj tata zmywa. regularnie. po wszystkich i na zmiane ze wszystkimi. umie ugotowac, posprzatac, wyprac. ale nie od razu tak bylo, moja mama musiala go ciut wytresowac ;) za to teraz jest ok, pomaga w domu bez gadania i sam z siebie. wiec twoi rodzice nie maja racji mowiac ze nigdzie w domu tata tego nie robi. a juz takie traktowanie ciebie, jak opisujesz, jest niedopuszczalne. moze ktos z dalszej rodziny ci pomoze? zapytaj - nie mysl od razu ze ich to nic nie obchodzi, moze nie wiedza po prostu

Gość ehhhhh takie zycie
Nie jest mi latwo z kimkolwiek porozmawiac..moja mama trzyma naprawde bardzo dobrze z kazdą moją ciocią,z kazdą... bracia mają 19 i 21 lat. Boje sie powiedziec to chłopakowi....boje sie ze przez to mnie odtrąci:(

Gość taka sobie babeczka
"On ma własne mieszkanie...." To moja rada jest taka, przemecz sie do matury :( a pozniej do pracy, studia zaoczne i mozesz zamieszkac u chlopaka