Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Turqs

A ja chcę mieć dzieci.. dopiero po 30.

Polecane posty

Gość swietny wiek
ja mam 33 i bede dopiero rodzic , super wiek, dojrzaly ojciec-rowiesnik, swietna kondycja fiz., zadnych powiklan cala ciaze, ugruntowany status zawodowy, finansowy, uwazam ze to swietny wiek, tak trzymaj i nie patrz na innych zrob tak jak ci pasuje, kazdy wiek na maciezysntwo jest dobry jesli jest sie do tego przygotowanym :) przede wszystkim emocjonalnie

Gość okularniczkaa
po30tce mozesz chcic,ale czy bedziesz miała...zycze ci tego-mam nadzieje,zenie bedziesz zalowala

Gość Que sera sera
Ja urodziłam pierwsze dziecko jak miałam 36 lat a drugie w wieku 40 lat. Najważniejsze to się nie przejmować niczym - co ma być to będzie.

Gość pytaja o wiek
no i co z tego?

Gość jakie wiele
Najważniejsze to się nie przejmować niczym - co ma być to będzie. ja pierdziele Doszło do tego ze babcie rodza dzieci!@!!!!!!!!

Gość jakie wiele
Turquoise mysle ze po 30 bedziesz za młoda powinnas urodzic pierwsze koło 50

Gość dupamaryny
Ważne żebyś zaszła w ciążę wtedy kiedy ty będziesz na to gotowa,niestety znam przypadki,że po 30 nie było już tak łatwo zajść kobietom w ciążę,nie jest to reguła,ale kłopoty z zajściem w ciążę spotykają częściej starsze kobiety,do tego dochodzą nerwy związane z tym że czas leci,lecą miesiące,lata a dziecka nie ma nie ma,także trzeba wziąć pod uwage wszystkie za i przeciw...

Gość Moja znajoma
urodziła po 30-stce bliźniaki. Udało się zajść w ciążę za 4 razem

Gość wogole
najpierw sie planuje dziecko po 30 a po 30sie narzeka ze sie w ciaze zajsc nie moze i obwinia sie za to cały swiat

Co wy za bzdury opowiadacie ???? Po 30-stce gorzej sie zachodzi w ciążę???. A ja własnie lepiej zaszłam mając 34 lata niż majac 26 :P

Gość ja planowalam
jedno urodzilam martwe,a kolejne ciaze poronilam

Gość ja planowalam
wieku,wieku:).Mam jedno dziecko,ktore ma szczescie urodzilam w wieku 24 lat zdrowe i bez problemow z zajsciem w ciaze

Gość wogole
Co wy za bzdury opowiadacie ???? Po 30-stce gorzej sie zachodzi w ciążę???. A ja własnie lepiej zaszłam mając 34 lata niż majac 26 po 30 TRUDNIEJ zajsc w PIERWSZA!!!!!!! ciaze

Gość a ja właśnie zaszłam
w pierwszą ciążę i za 4 miechy będę mieć 41 lat :-) i planuję jeszcze jedno dziecko Nie mówcie, że się nie uda, bo moja koleżanka lat 44 tak samo zrobiła, jej młodsza córa ma już roczek :-)

Gość yhfuyfl
ciekawe co to za dewoty tu siedzą, jak ja nie nawidze gadania że 40 lat to już babcia??? wiele kobiet rodzi w tym wieku i jakoś żyją

Gość nowa moda na sukces
było hasło pierwsze dziecko po 30 teraz po 40-stce jakaś paranoja

no ja zaobserwowalam w swoim srodowisku ze to mlodsze dzewczyny maja jakies problemy z porodem-komplikacje cesarki itp.a kobiety po 30 porody bez problemu.nie ma reguly kiedy.zalezy od organizmu.

a ja mam 29 , zawsze chciałam mięc 5 -tke dzieci ale z facetami jakoś na dłużej nie wychodziło, a ostatni był przerażony perspektywą bycia ojcem

prawie kazdy wiek jest dobry na dziecko, jesli sie naprawde pragnie je miec i jest sie osoba DOJRZALA. ja dojrzalam do tej mysli niedawno, urodzilam w wieku 30, mam za soba studia, imprezy...czuje, ze wszystko jest w swoim czasie

Gość dojrzalaaaa
zaraz wam tu 16-18 letnie dadzą, że tak późno decydujecie się na dziecko

Moja mama urodziła mnie po 30-stce i nigdy nie usłyszałam, że przyszła po mnie babcia. Poza tym nikt nie chciał mi uwierzyć, że mama ma 40 lat. Mama nie miała żadnych trudności z zajściem w ciążę. Przynajmniej decyzja była świadoma i nie muszę żyć ze świadomością, że byłam wpadką i zrujnowałam rodzicom życie.

Ja pitole... tu sie nikomu nie dogodzi:o Według pań siedzących na tym forum, 20-tki rodzące dzieci, to niewykształcone, nieodpowiedzialne małolaty, a kobiety rodzące po 30-tce, to babcie:o Beznadzieja :o:o:o

Gość zozzzzz
bo o tych po 30 to piszą małolaty, bo one uważają, że jak ma się 15-16 lat to już nalezy zakończyć nauke i się seksić aż do wpadki i tak im zycie zleci od wpadki do wpadki, czasami nawet wyjdzie 4-8 dzieci i klepanie biedy