Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia__22

Głupie pytanie na temat piersi

Polecane posty

Gość Kasia__22

Jestem ciekawa czy jest jakiś inny sposób na powiększenie piersi oprócz interwencji chirurgicznej. To idiotyczne co teraz napisze, ale koleżanka podsunęła mi tę myśl, i mocno się nad tym kombinuję. Jak to się dzieje z tranwestytami? Jak z kogoś o męskim wyglądzie może stać się kobieta? Oprócz operacji biorą ogromne dawki hormonów które zaokrąglają sylwetkę, wykluczają owłosienie, moze też zwiększają piersi? Czy kobiety mogłyby też przyjmowac taki rodzaj hormonów? Przecież tabletki anty maja bardzo małą dawkę i mimo to lekko zwiększaja biust. Jak to jest?

Gość no ciekawe ale
nigdy o tym nie słuszałam

oczwiscie ze sa takie sposoby, ale nie hormony! hormony stosuje przy chorobach gdy naprawde są potrzebne, bo takie \"niepotrzebne\" moga wiecej naszkodzic niz to warte... poczytaj sobie to forum: http://wiekszepiersi.phorum.pl/ ja dzieki masazom i fitohormonom z ziół mam z 60b (=70aa) teraz 60dd (=70b/c) :) tyle ze takie kuracje TRWAJA kilka mies.

Gość chyba nie ma

Gość dziewica zakonnica
samanta opowiedz cos wiecej o tym :D:D:D

A czy widziałaś kiedykolwiek transseksualistę na własne oczy??????? Bo ja widziałam kilku. I zaręczam Ci, że byli świetnie przerobieni. Ale od razu widać, ze to facet. Nawet jak tylko spojrzysz na chudą, wydepilowana, opaloną łapę, od razu widać, ze to NIE jest kobieta. No, chyba że ktoś nigdy w życiu nie widział kobiety:classic_cool: