Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martinaaa

Moja kolezanka sie wszystkim chwali

Polecane posty

Gość Martinaaa

Mam kolezanke dawna przyjaciolke Jest z biednego domu rozbitej rodziny, matka wytatuowana, ojciec ich zostawil ,jej matka sie ciela i trula Przyjaznilysmy sie przez 7 lat Poznala chlopaka bardzo brzydkiego i bogatego Na poczatku mowila mi ze jest brzydki i ze spotyka sie z nim tylko dla kasy. Ja na rok wyjechalam za granice nasze stosunki troche sie oslabily Gdy wrocilam okazalo sie ze wpadli i wzieli slub Niedawno u niej bylam i wychwalila sie mi doslownie wszystkim ze Juz nie dlugo jej maz odda jej samochod a sobie kupi nowy ze jak jej tesciowa cos sprzeda to kupia sobie mieszkanie i ze kolejna restauracje otwieraja Mowila ile to kosztowalo wyposazenie doslownie wszystko a ja wcale jej o to nie pytalam Caly czas sie wywyzsza w pokoju na polkach poustawiala najlepsze perfumy zeby to wszyscy widzieli Jest mi tak glupio jak ona sie tak wszystkim chwali Jak powinnam zachowac sie w takiej sytuacji?

powiedz że jej nie wierzysz...że jej mąż to zoofil perfumy to podróbki dom jest na kredyt który będą spłacać 30 lat a wyposażenie domu z przeceny na miejskim pchlim targu :)

po prostu się cieszy :) Dla niej to tak jak dla ciebie milion ...zupełnie inne życie :)

Gość miałem podobną
sytuację z kolegą , ignoruj to , musi się nacieszyć tym co ma i znormalnieje ;)

Gość apetitaaa
ciesz sie razem z nia :) ona sie chwali bo nigdy nie miala a teraz ma

Gość ddedqwd
powiedzidz jej tak "bardzo sie ciesze Twoim szczesciem i tym, ze Ci sie powodzi, ale wolałabym z Toba sobie pogadac jak za dawnych lat...bo cały czas Mowisz Ty i nie dopuszczasz mnie do głosu..nie interesuje cie co u mnie?gdzie mieszkałam, co porabiałam"???

Gość Martinaaa
Cieszylabym sie razem z nia cieszyc ale ona wyraznie mowi to tylko po to i w taki sposob zebym jej zazdroscila Czuje sie lepsza bo teraz ma wszystko wyraznie to widze

Gość Martinaaa
Mialo byc chcialabym sie z nia cieszyc

Gość ddedqwd
czemu jest widoczne 5 opini, gdy na ogolnym jets napisane , ze jest 10?co to za ousztswa moderatorzy?

Gość niepiaty
co takiego ona tez ma prawo chciec raz w zyciu byc w tej grupie, ktorej sie zazdrosci

okaz jej wyrozumiałosc i wznies się ponad to tym bardziej , że byc moze jestes w stanie zrozumiec przyczyny i mechanizmy takiego jej postepowania. a zobaczysz moze jej lepszą strone natury. bo kazden jeden takową ma. kazden jeden ma takze swoja piete achillesowa TY zapewne tez.

Gość ddedqwd
czemu jest widoczne 5 opini, gdy na ogolnym jets napisane , ze jest 10?co to za ousztswa moderatorzy?

Gość niepiaty
hellish ma racje powiedz jej ze cieszysz sie z jej poprawy sytaucji ale lubisz ja niezaleznie od tego

Gość black or white
bieda bieda ale prawdziwa sztuka to dorobic sie i zachowac jakas pokore przy tym. to ze nie miala nic nie usprawiedliwia jej zachowania a jest ono lekko mowiac niedojrzale i napewno denerwujace dla otoczenia, mozna sie cieszyc ale bez przesady...

to przecież wszystkich nas wina , że tak reagują ludzie którzy sie czegos dorobili. chwalenie sie to jeszcze nic złego ale złem jest odwet : teraz to ja wam kurwa pokaże! no ale jezeli sie gardzi tymi którzy są biedni a podziwia na ich oczach bogatych [ nie zawsze uczciwych] no to jest przyczyna - skutek tego jest taki jaki opisany.

robią jakieś zmiany na forum i jeszcze jakiś czas tak potrwa wytatuowana?? a to jakiś stereoptyp?:O

Gość hehemmmm
Ja znam jedna co kladzie plaszcz na krzesle tak zeby metke bylo widac :D rasowa wiesniara