Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maniooolllo

jak jej to powiedzieć

Polecane posty

Gość maniooolllo

jak jej to powiedzieć, że wiem że kręci z innym....

Gość mniej więcej tak
spierdalaj stara kurwo

Gość maniooolllo
To raczej nie jest rozwiązanie, po wielu latach spędzonych wspólnie za dużo nas łączy.

Gość OdFaceta
:( jak jestes pewny i nic takiego was nie laczy n.p. dzieci to nic nie mow tylko spakuj sie i odejdz. Przykre ale jak mozesz tak zrobic to jest naj latwiejsze rozwiazanie.

Gość prawda po środku
powiedz - "wiem, żegnaj" - Torby w garść, jej lub Twoje nie wdawaj sie w dyskusje, zobaczysz jak taka "krótka piłka" na Nia zadziała. jak będziecie chcieli to spotkacie się za min tydzień, dwa, m-c

Gość maniooolllo
....może to jedno z drastyczniejszych rozwiązań. Muszę jeszcze pomyśleć o dzieciach, wspólny dorobek..... dało by się jakoś przełknąć. Nie jestem materialistą. Poza tym BARDZO ją kocham i staram się jako jej facet i mąż...

Gość maniooolllo
...poza tym wiem jak do tego doszło i że "może" wygaśnie to między nimi. ....ale. no właśnie! Za daleko mieszkają aby się spotykać i to moja nadzieja.

Gość maniooolllo
..kiedyś przyłapała mnie że koresponduję (tylko) z pewną panią poznaną ja jednym z erotycznych portali.... (może odwet?)

Gość dwa wiadra i lopatka
:o typowy gnoj :o sam to gada z babami obcymi ale jak to robi kobieta to z pewnoscia ma chec na puszczenie sie :o

Gość OdFaceta
Jak juz z kims innym byla to nie wiem jak mozna to wybaczyc. Jak sa dzieci to zostan do pewnego czasu a finansowo powoli odsun sie az jest czas odejsc. Zaplanoj to i nie daj sie znowu nabrac przez ta sama kobiete. Ile lat maja dzieci ?

Gość OdFaceta
dwa wiadra i lopatka, A ty typowa baba, jest okay wam gadac z kims bo jest mily i mi "cos brakuje" a facetowy to nic nie mozna. chyba mowi o zdrade a nie o grzecznej rozmowie z facetem

pisal, ze kreci z innym a to racze nie zdrada :o

Gość maniooolllo
..dzieciaki w średniej szkole i w "trudnym okresie". Dzieki za te rady, pomyślę nad tym. Popatrzę jak to będzie się rozwijać i jednocześnie zastosuje jakiś pomysł. A jeszcze nie mówiłem, ona w domu jest 'ok i niczym się nie zdradza.... jedynie gdy pytam czy jeszcze mnie kocha odpowiada; ...gdybym cie nie kochała czy była bym z tobą"....Daje do myślenia.

o litosci :D:D:D chyba troche przesadzasz :>

Gość trzy grosiki w sprawie
chyba powiedziała jasno, więc chłopie opanuj się

Gość jeśli z kimś kręci
to czemu jej o to po prostu nie spytasz? Na zasadzie, ze masz pewne podejrzenia, dlaczego to robi...najwidoczniej czegos jej w waszym zwiazku brakuje, jak szuka podniet gdzie indziej. Pamietaj, ze od rozmów do zdrady daleka droga.

Gość trzy grosze w sprawie
kobiety rzadko szukają podniet, częściej chodzi o brak odczuwania miłości, ciapała, bliskości

Gość maniooolllo
..z mojej strony, tak uważam, miłości i ciepła ma więcej niż po tylu latach można by się spodziewać.Łóżko, kiedy i ile chce. Z tym nigdy nie było problemów. .... nigdy nie mówiła że z kimś jest (uczuciowo), że to raczej kolega. Wiem że chciała nabroić, bo przeczytałem maila który do niego pisała. Facet był na tyle "w porządku", że nie chciał podejmować "takich" działań bez wcześniejszego dogadania się z nią co do szczegółów. Teraz niestety już się dogadali..... tylko odległość.... i jak zorganizować, abym się nie pokapował. Niestety mam możliwość czytania jej poczty i tu jest mój problem (przewaga?)

czy ona wie, że czytasz jej poczte?

to po co ja czytasz ?? po co ludzie na sile szukaja sobie problemow :o dupa nie mydlo, nie wymydli sie :)

... a poza tym..kota czesem mozna zaglaskac na smierc

Gość maniooolllo
...nie wie.

pozostaje zapytać wiec - dlaczego to robi?

Gość maniooolllo
"....lubiłem twoje towarzystwo, świetnie się przy Tobie czułem...." "Przez ostatnie dni starałem się wywiązać z naszej umowy i myślę że skutecznie." "Młiałem wielka ochotę na wspólne igraszki z tobą i mam nadal. Jestem przekonany, że dobrze myślałaś o trzeźwym podejściu do nich. Kiedy wybierasz się do Zakopanego?? Może tam weźmiesz jakiś dyskretny pokoik? Co byś powiedziała gdybym tam podjecha??" ona do niego... Mi osobiście odpowiadało twoje towarzystwo .Gdyby było inaczej, nikt by mnie nie zmusił do tego. Dobrze się bawiłam. Szkoda ze nie skorzystałeś z naszej umowy i nie znalazłeś żadnego wieczorka bez rauszu na wspólne igraszki. Miałam taki pomysł (kaprys) aby wystartować do tych rzeczy na trzeźwo. Czy dobrze myślałam? Nie wiem. Wyszło jak wyszło, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Poczekamy, poznamy się lepiej i SIE zobaczy:-)))

fuj :o tez bym ci rogi dorobila :o nie dosc, ze czytasz jej @ to jeszcze je wklejasz na jakies durne forum.....blech...:o