Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Turqs

Bylam przeciwko karom cielesnym, ale nie wytrzymalam dzisiaj...

Polecane posty

moja 12 -letnia siostra dostala deską po dupie. Bo jak gdyby nigdy nic zaczęła mnie kopać, pluc i bić. No i przezywać. Tak to jest jak rodzice są tacy wspaniałomyślni i nie potrafią wychować dziecka. Szlag mnie trafił no normalnie wrrrr

ja się ostatnio nowych przekleństw nauczyłem od 14letniej siostry :o

I to nie bylo pierwszy raz jak zaczela sie tak zachowywac... Jak ja kilkakrotnie obezwladnilam, a ona nawet przeprosic nie chciala, to zostawialam ja w spokoju, a ona po chwili znowu sie na mnie rzucala (doslownie). I to nawet nie, ze nie wytrzymalam, tylko w pewnej chwili pomyslalam, ze moze to ja nauczy? Teraz siedzi w pokoju i beczy. Co zrobic z takim agresywnym dzieckiem???

Gość pedro**
Były to: dupa, kupa, oraz "o jezu".

No akurat poszlam do kuchni zrobic sobie herbate, i taka deska do krojenia byla na suszarce, to zamiast znowu ja obezwladniac rekami (bylam juz cala popluta i podrapana) to wzielam deske... :O

ja moejj tezx mam ochote czasem przypieprzyc :o ale co jej nie zwroce uwagi to zaraz jesten niedobra moja ma 13 lat a mowi kuzwa jak dziecko dosłownie....z takim dzieciecym akcentem:o i nie potrafi nic za soba posprzatac:o nic nie robi tylko siedzi i w drurne sismy gra:o mam juz twgo powyzej uszu

Gość fergeliszys
bo gowniarzowi zawsze potrzebny jest klaps

Gość yhfuyfl
powiedz swojej siostrze że wulgrne słownictwo bardziej rani człowieka niz przyłożenie w dupsko...

ona jest 10 lat mlodsza ode mnie - najmlodsza z rodzenstwa i rozpieszczona strasznie :O za kazdym razem jak wczesniej ja chocby obezwladnialam, albo zamykalam w lazience i podpieralam deska do prasowania (no sorry, ale to byl jedyny sposob, zeby ona przestala mnie bic, bo jak jej kiedys oddalam, to sie poskarzyla rodzicom i bylo na mnie) - to i tak bylo na mnie :O

Gość fergeliszys
tak to jest z tymi najmlodszymi rozpieszczene bachory, jak ja nienawidze takich. a to wszytsko wina rodzicow

teraz beczy i krzyczy, ze zadzwoni na policje albo pojdzie na obukcje :O

wy się nie dziwcie Turquoise tylko spytajcie co robili rodzice że taki bachor wyrósł i w tym wieku jest taki agresywny Turquoise może Superniania ;)

haha, powiedzialam jej wlasnie "chyba zadzwonie do superniani i przyjedzie tu". co uslyszalam? - "zatkaj morde downie, jak widze twoja twarz to jestem za aborcja, masz ryj jak ruski niewypal downie" :O:O:O

Gość fergeliszys
synek moich tesciow ma 12 lat a jest tak rozpiszczony ze boi sie spac bez swiatla :o w zyciu se nie poradzi taka ciotunia

aa, a wiecie dlaczego zaczela mnie bic i kopac? bo "spiewalam" :O:O:O

zostaw niech przemyśli to sobie :) ja teraz ulegniesz i zaczniesz jej współczuć to będzie Twoja klęska . Jak sie uspokoi i trochę otrząśnie porozmawiaj z nia i wytłumacz , ze nie wolno tak robić itd...

ale masz siostre :P współczucie. ale jak rodzice za toba nie stana i wspolny front przeciw niej to raczej niewiele pomoże ewentualnie zrob regularna bijatyke, chyba wygrasz, co? ;)

no tylko jak rodzice wroca z pracy, to ona sie rozbeczy i powie, ze to ja ja pobilam :O

no wlasnie kluczowe jest co rodzice na te akcje - co oni mowia? chyba z przymruzeniem oka to traktuja bo "mlodsza siostrzyczka" a padalec wie ze moze sobie wtedy pozwolic...

Gość fergeliszys
no ale ty jestes dorosla chyba uwierza tobie, po co mialabys klamac

zwykle zaraz po tym, jak ja ja obezwladnilam albo ewentualnie oddalam, to dzwonila od razu do rodzicow i beczala i sie skarzyla... na nic moje tlumaczenia, ze to ona sie na mnie rzucila itd... tym razem to ja chcialam zadzwonic, ale mama nie odbierala, tata mial wylaczony tel. napisalam smsa, ale pewnie jak zwykle uwierza jej :O

Gość hgkutkuy
przykro mi to mówić, ale masz bezmyślnych rodziców... to ich wina, że masz taką rozwydrzoną siostrę. już teraz jest psychopatką to co dopiero będzie za kilka lat. wyrośnie na degenerata społecznego i skończy w więzieniu jak nie będzie miała żadnych granic zachowań... dobrze ją ustawiłaś, tylko Twoi strazy też muszę się za tobą wstawić, żeby gówniara nie myślała, ze wszystko jej wolno@!!!!! raz, drugi i się nauczy.....

Gość bo to trzeba porozmawiać
z rodzicami na osobności, bez siostry. Jak dorośli