Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wejde facetowi pod miotle

dziewczyny - wychowujcie sobie facetow i nie pozwalajcie soba manipulowac

Polecane posty

nagi pracownik publiczny - pseudo psycholog któremu zdaje się, że posiadł dar elokwencji, określający charaktery ludzi na podstawie paru zdań z ich postów, pod maską dystyngowanego wysławiania kryjący brak umiejętności władania słowami w życiu codziennym :classic_cool:

Gość daria11
ja ostatnio strzelilma focha to nieprzeprosil mnie tylko mowi mi czy ze teraz bede mu to wypominac:/ a tak wogole to ja zawsze mam z tym problem z jednej strony szybko sie gniewam na niego i strzelam fochy a z drugiej mysle sobie ze gdybym tego nie robila moze zyskalabym wiecej w jego oczach bo myslalaby sobie jaka ma wyrozumiala dziewczyne

Gość
nagi pracownik publiczny => przedstawiciel gatunku ordynus pospolitus, czy też wg. dawnej nomenklatury moronia magnifica muszący podreperowywać swoje malutkie, skrzywione i niedowartościowane "ja" trollowaniem na forum.

Gość
Dziękuję za komplement :). Neurotyk :D

sfrustrowany człowiek bez dystansu do świata, z rozdrażnieniem przyjmujący słowa krytyki, przyjmujący jako wrogie wszystko co inne, brak powodzenia i posłuchu w życiu codziennym wyładowuje anonimowo na forum, kamuflując swym słownictwem niemożność głębszej interpretacji słowa pisanego :classic_cool:

Apostaza moralna, kloaka intelektualna to postawy bywalców tego forum. Zamaskowane głębokie zranienia emocjonalne, wypiętrzają się niebotycznie, implikując kolejne konflikty wewnętrzne i paroksyzmy nieszczerego triumfalizmu. Zanik sumień rozpoznawalny po trzech słowach, tak nietrafnych i pustych...

Gość klaszcząc uszami
a ty pracownik piszesz z .......? no własnie - skąd? skoro nie nazwasz siebie bywalcem forum a tak dobrze znasz interlokutorów tak wybitna osoba jak ty kie kusiłaby się przeciez o pochopne charakterystyki musisz czytać.....analizować....aby tak głęboką prawdę glosic

Gość klaszcząc uszami
Dokładnie - więc czemu kontynuujesz proceder wysyłania tych postów?

Gość klaszcząc uszami
a te zasady to?

Pomysł na topicświetny dalsze wypowiedzi-bezcenne:D Co do tematu głównego, to normalny związek opiera się na normalnych zasadach, ale wiadomo, że jak ktoś nie miał przykładu takowego, to wymyśla jakieś głupie przepychanki z "partnerem".

Gość autorko powiedz
powiedz, ze ten topic i to co piszesz to zart:O zamalujesz mnie, serio, myslenie dziecka🖐️mi by sie nie chcialo z taka baba zadawac co to by ciagle strzelala fochy i myslala, ze cos tym wskura a co dopiero jakby facet mial byc z taka w zwiazku..:O kobieta

Tak niski upadek, że utracone więzi z kulturą, tą w szerokim znaczeniu, jak i osobistą, powiązane byle jak sparciałym sznurkiem banalnej elokwencji, skutecznie uniemożliwiaja zrozumienie i wgląd w siebie. Brak introspekcji, lub jej pobieżność, czyni komunikację niemożliwą. Zasady, wpojone zasady są wewnętrznym głosem, którego tłumaczyć nie trzeba i nie wolno!

Gość klaszcząc uszami
pitu pitu Do konkretów, nagusku!

Ale istnieja niestety faceci ktorzy znosza mega sfochowane baby i daja soba pomiatac. Dla mnie to cioty a nie mezczyzni. W takich rodzinach potem chlopcy wyrastaja na gejow

Gość towg was jaka kobieta
powinna być, drogie Panie? Niestety zbytek dobroduszności i wyrozumiałości względem Czcigodnego Męża nie skutkuje dobrymi efektami.

Gość autorko powiedz
ja stawiam na partnerstwo.

Gość GLIGLA
Nagi pracownik nie zauważył że nasze wszystkie zranienia emocjonalne wypięły na niego swoje (również nagie) tyłki! :-P :-D