Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce mi sie wymyślać

Wygodniej tańczy się w płaskich butach czy na obcasie?

Polecane posty

Tak jak w temacie,w jakich butach qygodniej? Kupiłam sobie buty płaskie, tzn na małej kaczuszce, bo myślałam, że bedzie wygodniej i nie będę musiała ich zdejmować, ale słyszałam od wielu osób, że bardzo będą bolały mnie palce i lepiej tańczy sie w butach na obcasie bo przecież tańczy się na palcach i w tych płaskich, cał czas musiałabym mieć piętę w górze, no ale przecież nie będę tańczyła na obcasach czyliz tego wynika, ze na obcasach musiałabym podnosić nogę jeszcze wyżej :D Chyba trochę chaotycznie to napisałam, ale mam nadzieję, że mniej więcej zrozumiecie i powiecie mi jak to z tym jest :D z góry dzięki

To chyba indywidualne, albo kwestia przyzwyczajenia. Na zupełnie płaskim lub super wysokim tańczy mi się gorzej, niz na takim \"akurat\" średnim. Weź ze sobą pantofelki na zmianę. Obojetnie jakie, wystarczy, ze inne. Stopa zmęczona w ciągle tych samych odczuje ogromną ulge.

dzięki, spróbuje pokombinować, chociaz awsze tańczyłam na płaskim i było dobrze :) Na zmianę pewnie coś wezmę, bo faktycznie będzie ulgą dla moich stóp :P

Jesli masz na kaczuszce kup wkladki takie przed palce na te poduszki i sprawa zalatwiona. Bedzie bolec mniej o ile bolec bedzie

tzn jesli masz na kaczuszce to kup na piete a jak na obcacie to na palce ;) o bo wczesniej zamotałam ja :P

Gość a jaaaaaa
nie chodze na obcasach ale gdy tancze w parze to zawsze tancze na palcach, moze dlatego ze mialalm wysokiego faceta i sie do tego przyzwyczailam, teraz nawet jak z niskim tancze to i tak stoje na palcach:)