Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emphetepe

intrygujace pytanie do panien młodych

Polecane posty

Gość emphetepe

no..moze nie takie intrugujące..ale...chciałabym usłyszec z ust panien młodych tych które sa juz po weselach szczegolnie czy przywiazaujecie uwage do tych CZARNYCH SUKIENEK gości na waszym slubie i weselu.. czy Was to raziło? czy miałyście cos przeciwko? ciagle takie pytania o czarne kreacje na weselach sie pojawiaja i moze najlepiej zapytac Was o to jakie macie do tego podejscie... więc...?

Gość wiesz ja
np zwrocilam na to uwage dopiero jak ogladalam film, nie przeszkadza mi to sama jestem kowalem swojego losu i malzenstwa

Gość trufelka
no co Ty! :D

Gość wśiadajcie madonny madonny
do bryczek ..ściokonnych,..ściokonnych...:D a ja na to ....nie zwraóciłam uwagi nawet ! Jakas tam może była jedna czy dwie ...ale o ile pamiętam to mnie to nie raziło 🖐️

Gość 100 zł
nie przeszkadza nam to

Gość a czemu by miało nam
przeszkadzać? o co chodzi?

Gość dziubas 29
nie przeszkadza

Gość www.znowu_ja.pl
Nie przeszkadza, może kobieta miala tylką tą kieckę- nie miala kasy na inną, po co kupywać na 1 raz?.

Gość googgole
moja siostra była w małej czarnej z delikatnym dodatkiem srebrnych perełek wszystkie stare baby ją obgadywały

Gość sunflowerka
Coś w tym jednak jest! Jestem zdania, że jeżeli się kupuje kieckę specjalnie na wesele to niech ona będzie jakas kolorowa: zielona, rozowa, złota... Co by bylo gdyby na ślub wszyscy nagle przyszli na czarno?Myślałyście kiedyś o tym? Dlatego właśnie panuje taki zwyczaj , że na wesele nie wkładamy czarnej sukienki, ani tez bialej, bo biel zarezerwowana jest dla Panny Młodej. Oczywiście nie obrażę się jeżeli ktoś przyjdzie na mój ślub w czarnej sukni, mam jednak nadzieję, że nie będzie wiele takich osób. Co do przesądów, w to akurat nie wierzę:-)

Gość googgole
a jak na chrzciny jako chrzestna pojawiła się w spodniach to też ja obgadały ale ona ma to w dupie

Gość a ja bylam kiedys w czarnej
i wszysci sie na zachwycali ze sliczna, bila tez bym mola zalozyc. co za glupoty. Wiadomo ze nie zalozy sie takiej balowej jak panna mloda ale np biala letnia sliczna sukienka moze przeciez byc

Gość yyyyyyyyyyyyyy
porąbało Cie do reszty czy co? rzeczywiście problem znalazłaś:D

Gość emphetepe
yyyyyyyy --> nie wiem czy jestes śiwadoma tego ze wiele dziewczyn ma problem gdy wybieraja sie na wesele i zastanawiaja się czy wypada zakładac na taka okazję ubranie w kolorze zcerni..czyli jak sie przywykło mowic - żałoby... a i tu - na kafeterii wiele z nich zostało 'zjechanych' za to, ze chcą isc na slub w czarnej sukience, mowi sie czesto, ze to nie wypada i sa jakies zabobony pododbno, ze gosc na weselu w czarnym stroju przyniesie nieszczęscie 9 ja w takie rzeczy nie wierze ale...) stąd ten temat...by rozwiac watpliwosci mam nadzieje że Cie uświadomiłam :D

kazdy ubiera sie jak chce i kolor nie gra roli ,ale glupie pytanie!!!

Gość yryska
ja tez nie wierze w przesady :) wiec chyba nie przeszkadzalo by mi to no chyba za rzeczywiscie wiekszosc bylo by ubranych na czarno

U były kobiety w czarnych,białych,bardziej strojnych itd i mi to nie przeszkadząło!!!! Co z tego że to mój ślub?! W końcu każdy ubiera się jak chce a mi nic do tego.Dlatego nie rozumiem jak panna krzyczy na prawo i lewo że są inne kolory,bo to nie stypa itd.Co za bzdura.

Gość ja byłam w czarnej
sukience i co najlepsze nie bylam sama

mi czarne sukienki nie przeszkadzałyby, gorzej z białymi ... bo wiadomo żebiale to zarezerwowane jest dla panny młodej i to troche chamskie kiedy ktoś wkłada na wesele białą sukienkę :O

Gość nielotka
czarne jak dla mknie są zupełnie OK :) Przecież mała czarna to klasyk :) natomiast raz byłam na ślubie, na który jedna z dziewczyn ubrała długą, BIAŁĄ suknię... :o w dodatku byla podobnej postury co Panna Młoda, i miała podobną fryzurę :o nie wiem, wyglądało to trochę psychopatycznie :P a już apogeum przypadło, jak złapała welon, potem jej go założyli i tańczyła z tym, co złapał muszkę :P wyjątkowo głupi widok.

Gość moja kolezanka prosila
gosci aby nie przychodzili w czarnych. mi by to osobiscie nie przeszkadzalo. przeciez ktos moze akurat ma tylko czarna sukienke i nie stac go na inna, albo ma jakas ulubiona czarna, albo lubi ten kolor...

Osobiście bym się poczuła nie swojo,może troche było by mi przykro gdyby ktoś powiedział mi że mam nie ubierać takiego i takiego koloru na jego ślub.Uważam że to za duża ingerencja w czyjeś życie, gust,może i samopoczucie.Jeśli ktoś nie akceptuje mnie w takim stroju to po co zaprasza na wesele???? Bo co niby mnie bardzo lubi że taka impreza bezemnie byłaby imprezą nieudaną??? PARODIA!

Ja nawet nie zwróciłam uwagi na kolory sukienek. Na zdjęciach widzę, że było kilka osób na czarno, mnie to nie przeszkadza bynajmniej. Zwłaszcza, że sama zazwyczaj ubieram się na czarno.