Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 98890998877

byli byscie z taka kobietą?

Polecane posty

Gość 98890998877

Zakochałem sie w wariatce.Odradzaja wszycy...rodzina znajomi a ja ja kocham sam si esobie dziwie co w niej widze ale ja kocham Może od poczatku.... ma obsesje na punkcie swojego kota.Jada z nim z jednego talerza...W te wakacje mieliśmy kupione bilety do Turcji zamówiona wycieczke ale zrezygnowała bo kot sie zatruł a siostra z mama nie beda umieli sie nim zaopiekować tak jak zrobi to ona... Jej matka zostawiła nam gulasz coły dzien spedziliśy na uczelni bylem głódny i chetnie bym go zjadł a ona cały gulasz dała swojemu psu..bo "tak slopdko sie patrzył" Ta dziewczyna nic nie jada bo nigdy nie jest głodka wazy 47 kilo!!i uwaza ze skoro ona moze zyc bez jedzenia to tymbardziej ja mogę. Gdy wchozdze do jej pokoju potykam sie o wszystko..Ubrania zeszyty kartki na podłodze...w łózku okruch od jedynej rzeczy jaka chyba jada-słonych paluszków....Nic nie umie ugotować,wiecznie wszystko przypala.Jest strasznie rozpieszczona bo wszystko za nia robi mama,która swiata pozania nie widzi....Ona tez swiata nie widzi poza swoja mamusia woli isc z nia łazić po galeri niż ze mna na kolacje bo jak mówi"mama to mama"i ja odejde do innej być moze.....zostawie ja kiedyć a mama zawsze bedxzie przy niej... budzi mnie rano piosenka jak dobrze wstać skoro świt!!O godzinie 5.00 w sobote!!-Z radosnym okrzykiem idziemy z pieskiem!!! Osttanio zerwałą ze mna bo powiedziałem w złosci do jej psa "zamknij się"Stwierdziła żę nikt tak nie bedzie mówił do jej psa"!! ni e odzywa sie drugo tydzień nawet na nie nie patrzy udaje ze mnie nie ma że jestem powietrzem jak rozpuszczone dziecko a ja wciaz kocham ta wariatke powiedzcie mi co ja w niej widze

Gość dkkke
swietna dziewczyna

Gość dkkke
ale bylibyscie pisze sie razem

Gość szałkowsa
rozpuszczona wegetarianka,.ktora bardziej szanuje zwierzeta niz ludzi, głodzi sie..anorektyczka do tego pewnie jedynaczka..ale coz na miłosc nie ma rady, wpadłes po uszy wspołczuje,jesli wazy 47 kg i nic nie je ciezko bedzie jej zajsc w ciaze, a wciazy musi sie jesc dla zdrowia dziecka..dziwna kobitka

Gość do dkkke
A CZEMU NIBY SWIETNAE PANNY DZIEWCZYNA UZASADNIJ?BO LUBISZ KOSCISTE PANNY?CHCESZ ZAOSZCZEDZIC NA ZARCIU?I WSZYSTKO BEDZIESZ PO NIEJ ZJADAł?

Gość aaaaa323
znałem kiedys taką dziewczynę identiko jak TWOJA, zgineła w wypasku samochdowym, tez była chuda nic nie jadła i kochałą zwierzata, taki anioł za zycia..z niej był..

Gość aaaaa323
była przepiekkna!!!

Gość aaaaa323
a jak wygląda/???TA LASKA?MOZE WYGLAD wszystko wynagradza:)???

Gość konkretnie
zwiewaj od niej na odległość bezpieczną , nie będziesz się nudził z taką kobietą ale pamiętaj, wszelkie obowiązki spadną na Ciebie i ciągle będzie źle , za moment się dowiesz o tym, że jesteś ofiarą przemysłu gumowego , sam musisz wszystkiego się nauczyć a jeżeli nie ugotujesz obiadu to ona pojedzie do mamusi albo na zakupy z kumpelami

Gość aaaaa323
up

Gość tik tak tik tak
to juz bylo

jeju... ale fajna... sama bym się zakochała gdybym nie była kobietą i nie miała swojego kochanie

Gość aaaaa323
ja tego nie widziałam

Gość aaaaa323
niech przytyje, sadełko będzie izolacją :) > kota kiedyś samochód rozjedzie > pies kiedyś zdechnie

Gość marzenka======================
ja Jej nie krytykuje bo sama mam fisia na punkcie swojego kota :D

Gość aaaaa323
Prawdopodobnie jest atrakcyjna fizycznie i to cie kreci. Kiedy osiagniesz dojrzalosc, ktora pozwoli podziwiac w kobiecie nie tylko zewnetrzne piekno, ale wartosciowe wnetrze, to sam od niej odejdziesz:) Na pocieszenie dodam, ze i tak jestes bardziej dojrzaly (chyba:)) niz ta drobniutka dziewczynka:)

Gość kasienkkaaaa
ona mi przypomina moją dawną przyjaciółkę..identyczne zachowania...

Gość aaaaa323
Czlowieku, to jakas tragedia to co opisujesz. Znikaj, gdzie pieprz rosnie, albo wpadniesz w to bagno na dluzej, sie przyzwyczaisz i bedziesz tak wegetowal w poronionym zwiazku. A z doswiadczenia wiem, ze zupelnie nie warto wiazac sie na dluzej z laskami, moze i sa fajne, ale fo trzymania za cycka...

Gość marzenka======================
to mój Julek oczywiście.

Gość aaaaa323
ty chyba desperat jesteś albo święty ja bym odrazu wiał gdzie pieprz rośnie toć to samobójstwo z taką być

Gość aaaaa323
zadziwiające dlaczego ludzie są w takich związkach (widzą to, czują, inni im mówią)a oni brną dalej. ja jestem po tej drugiej stronie, mój brat jest w podobnej sytuacji (chorym związku)ale On tego nie widzi. zamiast spojrzeć głębiej w siebie łatwiej jest powiedzieć "kocham" pierwszej która zastawi sidła. jeść z psiej/kociej miski, to jest chore. cóż "wybranka" mojego brata po pijaku śpi w psim kojcu. zadziwiające dlaczego ludzie są w takich związkach

no to ma psa czy kota?...taka mamincóreczka z niej...nie lubię takich szajbniętych ludzi...

Gość aaaaa323
toksyczna laska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość aaaaa323
Kasienka jak miała ta imie twa dawan przyjaciołka ASKA??

Gość Kachnaaaa
Czy ona nie ma na imie Ania? Znam taka...