Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bejbe Lilly

Nasza Elita, czyli T.W.A

Polecane posty

wzrostu 173 i wymiary około, bo roznie to ze mna bywalo 88-68-90 ale to sie tak nie da po wymiarach ocenic:p

No to wymiary masz ladne :) I wcale nie jakies patykowate :P Ja mam podobne:D Tylko ze mam 160 i pół wzrostu :P 88-63-89 -> mnie wiecej :)

Na mnie też już czas ... trzeba wkońcu posprzątać i się wreszcie pozbierać :P Lecę 🌻 niedługo i tak wrócę bo nałóg jest silnieszy ode mnie 👄

tylko tylko w talii zawsze jest inne:( Bo ja mam jelito nadrwazliwe i zadne brzuszki tu nie pomogą, jak coś zjem, to.. brzuch sie powieksza:o

Witam drogie Panie :classic_cool: jak po sobocie?ja na szczescie nie zabalowalam za mocno i dzis czuje się dość dobrze :P Jem sobie wlasnie sniadanko. pije kawke .... papierosa niestety nie zapale bo rodzice w domu :D zaraz wyjde z psem :P Bejbe-> wczoraj nie ćwiczyłam :O Jakoś caly czas oskładam to wszystko \"na nastepny dzień\" ehh ... muszę się przemóc. Dziś idę na WOŚP --> zobaczymy czy będzie ciekawie :P

Deli-- ja tez nie cwiczylam:( tzn. zrobilam brzuszki:D ale' trudne dni' daly mi sie we znaki, nawet nie chcialo mi sie nigdzie wychodzic do przyjaciol:o jutro moze pojade na lyzwy? ale to zalezy od samopoczucia:p

Ok, podnoszę :P U mnie w iescie juz nie ma zajeci belly dance niestety, dopiero w .... chyba w kwietniu będzie zjazd, kolejne szkolenia i konkursy :O Musze dodac ten temat do ulubionych bo mi się skasowala lista i dup.a :D

Zostaje mi jedbynie cwiczenie w domu :( Niedlugo zabieram się za te moje cwiczenia na brzuch i tyleczek :P

A mi nie wchodzi więcej niż 4 tematy!😡 Nie wiem co jest!:o A jak tam ten Twój koleżka, co chciał Cię odwiedzic?:p

Mi tez ostatnio wchodzilo tylko 5 :O A ten koleś ... caly czas mi tu jęczy, ja w sumie też bym chciala się z nim spotkać, no ale chyba jednak zrezygnuje. gadamy prawie codziennie na gg, on dzwoni, jakies smsy ... :P Ale nie chce oklamywac faceta swojego :D