Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bejbe Lilly

Nasza Elita, czyli T.W.A

Polecane posty

Deli,właź! Tu mamy swoje miejsce-nasz bunkier:D A ostatnio troche zaniedbaliśmy to nasze lokum:o Ja tu jestem codziennie, zawsze znajde troche czasu:p A dziś mam trudne dni, wiec nie wiadomo ile tu zabawie:classic_cool:

Oo a ja szukalam tego tematu bo zapomniałam dodać do ulubionych :P Ja teraz będe miałam duzo wolnego, bo mam feriuchy haha :D Ostatnio się troszke pomieszało w moim zyciu dlatego tak zadko wchodzilam :O

No ja tez mam ferieeeee! uwielbiam to:p A co się pomieszało, można wiedziec tak ogólnie?;) ps. daj do ulubionycg i to juz😠:D

Już dodałam :P Hmm co się pomieszało? Mój facet ma problemy w szkole ... olał ostatnio treningi, a ze jest w szkole sportowej to zastanawiają się czy go nie wywalić :O W dodatku ... kurcze duzo pisania :P 3 lata temu byłam sobie na obozie nad morzem:) I poznalam tam takiego kolesia .. no i od 3 lat piszemy ze sobą na gg i wogole dzwonimy. on niestety mieszka w Świętokszyskim :O I chce przyjechać w lutym ... no i mam dylemat czy pozwolic mu przyjechac czy nie :(

hmm, a czemu nie? Twój facet bedzie zazdrosny?:p Zobacz deli, wszyscy wchodzą na nasz topik żeby zobaczyc o czym plotkują gwiazdy:classic_cool: Ahh, te kefeteryjne paparazzi:D:p

No wlasnie kurcze się zastanwiam bo to byly by 3 dni :O Nie chce go okłamywać :( ale z drugiej strony tak bardzo chciclabym sie spotkać z tym kolesiem, przytlić się do niego .... nic więcej :P Swoją drogą nasz związek przetrwał jedną zdradę .... tylko ze ja byłam w tamtej sytuacji kochanką :P :D

wypowiedź, którą wkleiłam, została usunieta ze smietnika... widocznie moder nie zgodził się z nia... temat zgłosił do usunięcia: 'pozdrawiam i proszę o skasowan'

zauważ, że nie ma tam wypowiedzi z 10:52, co tylko potwierdza to, co powiedziałam..

jasne ze mozna, ja tez nie jestem pustakiem, chociaz.. kto wie?:D ps. kręci mnie jak ktos sie mnie czepia:classic_cool:

Bejbe -> taaaak też to uwielbiam, szczegolnie te wszystkie falszywe informacje na moj temat :P to takie pocieszne :D

Dokładnie! uwielbiam się odgryzac:p Oni nas promują.. Idziemy w siłę!!!! :classic_cool: prawie codziennie jest o mnie jakis temat.. zgaduja jak sie nazywam ile mam lat itp..:D A najaktywniejsze są pomaranczki, ktore pozdrawiam!😘

Ama leta, masz rację. i tak wszyscy mówia o nas pustaki, wiec... :p Jesli jakaś pomarańczka zczaji ze należysz do TWA, to jestes automatycznie znanym pustakiem:p