Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czikulinka 23

Odchudzanie od 4.01.08 kto mi potowarzyszy?

Polecane posty

Czesc Wam! Od dzis zaczynam diete:D. Wzrost 1,53, waga54 kg.Planuje zrzucic okolo 5 kg w ciagu 2 tyg:] :D. Miejmy nadzieje, ze to bedzie mozliwe.Dzis zjadlam bulke, duzego mielonego,pare kawalkow papryki i szklanke ananasow z puszki:D.Do tego zrobie wieczorem okolo 300 nozyc.Niestety caly dzien spedzilam w domu, wiec mialam zero uchu ;/.

eeheh to moze i ja bede probowac do 46 zejsc:D. W sumie to do 23 stycznia, kiedy zaczynaja mi sie ferie na uczelni jest akyrat 19 dni:D .Swietnie, no to zaczynamy.Buzka:D

rano zjedz śnbiadanie , do obiadku nic ..potem skromny obiadzik za kilka godzin jogurcik ale pij dużo wody przegotowanej lub mineralnej . Kolacyjki nie jedz i przez całą noc tancz i pijnp sok i masz na następny dzien gwarantowane 5 kg mniej ..ja straciłam po sylwku tyle :D

Rozowe Anielisko 5 kilogramow? LoL :D Ja wlasnie zjadlam jablko i 2 mandarynki. Dobrze, ze zalozylamt ten topic, jakos mi latwiej wytrzymac. Jakby nie on - juz w ruch poszlaby kanapka.

Kolejny dzien diety :) skąpe śniadanie i nic poza tym :) pije wode.. czuje ,ze mój organizm sie oczyszcza z toksyn...te fas-fudy słodycze i te inne przeklenstwa cywilizacyjne :)

Rozowe Anielisko wez Ty mnie nie przerazaj bo ja przy 1,53 waze obecnie 54 :D Ja dzis zwalialm caly dzien bo zjadalm Wies maca ;/ i 4 mandarynki.Na tym koniec :D

jedz :) nie mozesz przestac gwaltownie jesc , bo popadniesz w anemie ,poprostu nie jedz słodyczy i ograniczaj zwykleposiłki..np zamiast zjesc5 ziemniaczków zjedz 3 lub 2 :)

Anielisko nie jesc slodyczy? heheh wez jak ja dzis nie moglam sie opanowac i zjadlam knoppersa i kawalek makowca ;/ ten dzien mam pojechany hehe

Gość witaj ...
hihihi, ale fajne jesteście:) ja działam w topiku zdrowe żywienie od 6 stycznia i też mam problemy z jedzeniem..., ale 6 stycz. dopiero jutro:)

Witaj- dzieki za komplementy, odrazu buzka sie cieszy:D Kurde zeby dowalic calkiem wczoraj o 23 zjadlam dwie kanapki Wasa z 2 palstrami sera i 3 szynki;( A dzis niedziela: jogurt maly jogobella ziemniaki z sosem,mala porcja kawalek makowca 2 herbatki z duza iloscia soku malinowego:D a Wy jak tam?Anielisko i Witaj co tam wsiamalyscie?

Jestem załamana !!! Zjadłam mr snaki (pomidorowe ) paczka xxl i kawałek ciasta wz :( no i kalorycznego banana :( jutro musze nic nie jesc za to co dzis zrobiłam :(

Buhahaah nie martw Aniolku:D Ja zwalilam wczoraj dzien na maksa Dzsi troche lepiej, jakby nie ten makowiec i kurde mama zrobila salatke jarzynowa i boczek ugotowala ;/ To juz widze final wieczorem Zero ruchu oczywiscie:D

Gość Micitanka84
Wytrwalosci Dziewczyny życze i sciskam cieplutko,ja na szczescie nie musze sie odchudzac,bo nie mam z tym problemow:)

Gość witaj ...
hej dziewuszki! miło tu u was! zapraszam też do nas od tego 6 stycznia czyli dziś :) wiecie to chyba nie chodzi o to żeby się głodzić czy odmawiać sobie przyjemności albo odchudzać się od dziś do kiedyś tam.. tylko znaleźć taki moment w swoim życiu, że poczuje się ze to właśnie teraz chcę i mogę schudnąć i nic na siłę nie robić. Kiedyś pamiętam byłam szczupła ale maiłam jakieś kompleksy i uważałam inaczej.. więc przestalłam jeść po 18 i ćwiczyłąm godzinę dziennie i po pół roku ważyłam 57kg przy 172cm, nie pamiętam ile miałąm wczesniej , ale nadal uważałam się za grubą no i jakimś cudem przytyłam do 81kg, szok!!czyli od 2klasy liceum do 1 roku studiow mi się tak przytyło. ale wtedy nie czułam się ztym źle, ajkoś polubiłam siebie bardziej niż wtedy jak szczupła byłam, ale przyszedł taki moment, gdy na zajęciach z antropologii fizycznej facet budowę czaszki nam pokaywał i mówił o kościach jarzmowych, szukał kogoś wśród studentów , żeby pokazać jakie one ładny wygląd nadają twarzy, powiem wam ,że myślałam , że mnie wskaże(bo zawsze miałąm takie ładne wystające kości policzkowe), a tu...lipa!!!!!!!!!! bo nie było ich widać :( i to mi dało duży impuls do schudnięcia i znów nie jedzenie po 18-19 duzo ruchu, szybie marsze, gimnastyka i po paru miesi miesiacach z 15 kg mniej:). ale teraz znów obrosłam tłuszczem.. w czasie pisania magisterki i teraz w czasie szukania pracy..i znów mam 70kg....i tak się bujam...niby dietaka ale jednak nie. aż dzis znów odnalazłąm motywację i wiem, że schudnę. taki wewnętrzny imperatyw:)ihihihi

Gość witaj ...
łoo matkooo ale się rozpisałam:) pozdro!

Gość ell_ka
czesc wszystkim:)Wlasnie zjadlam ostatnia czekoladke:(od jutra dieta w planie 8kg ktore niestety przez ostatnie 1,5 roku odlozylo sie w postaci kolka ratunkowego hihi.Jakies 4lata temu odchudzalam sie tutaj z innymi dziewczynami w grupie razniej a sukcesy innych bardziej mobilizuja, dieta kpenchadzka(3kg) a pozniej zeby nie bylo efektu jo-jo stosowalam diete nielaczenia po ktorej waga jeszcze spadala no i oczywiscie wiecej ruchu i calkiem niezle mi poszlo -15kg w kilka miesiecy.No ale sie zaniedbalam odkad mieszkam a angli nieregularne jedzenie byle czego i w pospiechu zajadanie stresow slodkosciami i efekty sa jakie sa.Dlatego fajnie ze tutaj trafilam mam nadzieje ze razem bedzie nam latwiej zmierzyc sie z naszym tluszczykiem i slabosciami.Tak wiec zaczynam.........pozdrawiam

Witaj- jak schudniesz ,to wklejasz foto swoich kosci policzkowych obowiazkowo:D Kurde ze zlych wiadomosci to taka, ze poszla w ruch ta salatka z boczkiem i kromy chleba i oczywiscie 5 malych ciasteczek czekoladowych ;/

Niespodzianka Dziewczynki -mala toczaca sie kulka -czyli ja, zjadla jescze kinder mleczna kanapke ;/ Ale zawsze moge napisac, ze wypilam szklanke mleka przeciez;]

Gość byc piekna chce
dziewczynki wkoncu jakis normalny topik dla mnie ja waze 56kg przy wzroscie 164 oj jak ja bym chciala miec kosci policzkowe widoczne:( jak myslicie ile schudne w 2 tygodnie na 500kcal?/? buzka

ale 500 kalorii to bardzo malutko wg mnie I mysle tez, ze nie jestes gruba w porownaniu do mnie np. Masz prawie 10 cm wiecej i tylko 2 kg. roznicy miedzy mna a Toba.

hej to ja witaj:), zmieniała w końcu nicka, a co do tej mojej długaśnej wypowiedzi to chodziło mi o to , że nie powinno się przejmować jak coś nie pójdzie z dieta, tylko tak jak wy z humorem, dlatego tak mi sie tu podoba, bo widocznie to jeszcze nie ten moment:) pozdro! ps. kości policzkowe to już są widoczne, nawet przy 69kg, także teraz to sobie tylko w brodę pluję, że uważałam się za grubą ważąc 57!!! ale jak człek młody to głupi!!