Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yryska

wystrój sali ???

Polecane posty

Gość yryska

Czesc dziewczyny , biore slub 26 lipca . Sale mamy juz wynajeta i teraz moj problem polega na tym jak ja przystroic? moze macie jakies pomysly niby wiem balony itp ale nie chciala bym zeby sala wygladala jak na wiejskim weselu ( tzn nic do takich nie mam bo moje tez bedzie wiejskie) ale chciala bym zeby byla ubrana z klasa:) czekam na pomysly pozdrawiam wszystkie panny mlode i te juz po i te jeszcze nie

Gość wynajmij dekoratorkę
zapłacisz jakieś 300zł, ale jaki efekt!! w końcu na wszystkich zdjęciach i filmie będziesz to później oglądała, takze warto. dekoratkorki maja wyczucie, ty zdecydujesz o kolorystyce, ona wystroją stoły (serwetki, tiule, kamyki), okna (upięte satynowe szale itd) oraz samochód i kościół.

Gość yryska
gdyby to bylo samo 300 zl to oki nie miala bym problemu ale w moim miescie wystroj sali wacha sie od 1000 do 2000 a na to po prostu mnie nie stac :(

Gość Amelia99
Kilka miesięcy temu brałam Ślub. Wystrojem zajęła się kobieta prowadząca małą kwiaciarnie ... Byłam zachwycona!!!! Nie wzięła dużo, a efekt był cudowny. Jeśli jesteś z Olsztyna to zajrzyj do maleńkiej kwiaciarni przy ulicy Dąbrobszczaków. Pod kremowymi filarami. Tam na pewno dobrze Ci doradzą.

Gość Sylvia.26
Opowiem wam coś wręcz przeciwnego ale moze trochę pouczajacego. Pracyje w dwugwiazdkowych hotelu, gdzie , trzeba sobie to powiedziec prosto w twarz nie ma warunków do organizacji tego typu przyjęć. Ale ten fakt oczywiscie nie przeszkadza odstawiać fuszerki naszemu kierownikowi recepcji ( aktualnie specjalista ds sprzedaży jest w ciąży :) ) więc ktoś musi robić tego typu rzeczy. Ale do meritum ..... zorganizowaliśmy przyjecie weselne dla 80 os. I jakkolwiek restauracja prezentowała sie świetnie tak parkiet do tańczenia przygotowany w salach konferencyjnych był tragiczny!!!! Pani kierownik udekorowała salę balonikami i wielkim serduszkiem z bibuły - jak to młodzi zobaczyli popłakali sie z rozpaczy!!!! Wyglądało to gaorzej niz w niejednej remizie ... a do tego parkiet ( wypozyczony w tym celu) rozjechał się w środku wesela .... Zatem ku przestrodze .... poszukajcie sobie kogoś profesionalnego, kogos kto sie zna na tym ... bo w dniu wesela juz nic nie naprawicie. Pozdr.