Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kami256

starania o dzidzie...

Polecane posty

Gość kami256

hej ... Zrobilam test ciazowy pozytywny,po tygodniu drugi (czyli dzis rano) pozytywny ,podjechalam jeszcze w poludnie do szpitala zrobic krew dla pewnosci i BRAK CIAZY brzuch na dole czesto pobolewa,twardy,sutki swedza i bola... I juz nie wiem co o tym myslec...dodam ze od ok 6 m-c staramy sie o dzidzie... co myslicie???

Gość kami256
Okres zawsze mialam ok tygdnia i dosc mocny a ostatnie trzy cykle mialam 30 dniowe i krotkie ten ostatni okres mialam 16 grudnia i trwal 2 dni,juz przed czulam sie zle,bolacy brzuch,piersi,zgaga i nawet wymioty,napady goraca i slabo mi sie robilo,a nigdy wczesniej tak nie mialam...mam tak do dzis czyli juz jakis miesiac....

jesli dwa testy wyszly pozytywnie to cos w tym jest. Jaki masz wynik bety?

Gość kami256
wynik bety byl (1) ,dzwonilam do mojej gin i kazala mi potwierdzic w poniedzialek bete i jesli cos wyjdzie to mam sie do niej umowic ... ale ja juz nie moge wytrzymac ,moze ktos mial taki przypadek??? Wynik bety mnie zalamal,nie wiem czy moge miec jeszcze nadzieje...

a moze ktos źle wykonal ci badanie. zrób jeszcze raz bete najelpeij w innym labolatorium, a jak nie mozesz wytrzymac do poniedzialku to powtórz jutro test. Tylko kup innej firmy niz dwa pozostale .

Z tego co wiem wynik bety jest zawsze jednoznaczny, chyba, że w laboratorium coś sknocili. Zastanawiające są jednak te pozytywne testy...

Gość kami256
a moze to jakas ciaza ukryta???jest wogule cos takiego???mam tysiac mysli...

tak schowała sie :D:D:D:D nie no zartuje bo mnie to rozsmieszylo troche ale nie chce byc nie mila bo wiem ze to dla ciebie problem. Moim zdaniem sa trzy wyjscia 1 testy klamaly mialas mega pecha i trafilas na dwa felerne testy 2 ktoś źle wykonal ci bete, albo pomylil wyniki 3 cos zaklocilo wyniki testów... ja bym zrobila tak jak napisalam wyzej. Powtórzyla bete w innym labolatorium ja mialam odwrotnie beta mi szyla a testy nie... ale to raczej sie czesto zdarza...

Gość kami256
Gratuluje!!!! Wiem juz przesadzam teraz z ta ukryta ale poprostu wymyslam rozne obcje...;((( No nic musze poczekac i w poniedzialek znow zrobie bete....ech moze sie udalo...bardzo bym chciala. Dziekuje za odpowiedzi i szczesliwym mamusia gratuluje szczescia:))) pozdrawiam

kamila zycze zeby w poniedzialek okazalo się ze zostaniesz mamusią. Pozdrawiam 🌼