Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratujcie

Noga w gipsie...

Polecane posty

Gość ratujcie

Chyba zwariuje..teraz mam dwa maluchy w domu.Syn własnie złamał noge na nartach.

Gość no i co z tego...
tragedia sie nie stala ;)

Gość ratujcie
Dla Ciebie "no i co z tego" dla mnie nie.

Gość no i co z tego...
nie widze problemu... Gorsze rzeczy sie trafiaja. A noga w gipsie to noa w gipsie. Moze sprecyzuj to "ratujcie" ;)

Gość ratujcie
6 tyg dla 6 letniego dziecka to chyba zadna przyjemność.Poprostu szkoda mi go.

Gość no i co z tego...
czy ja mowie, ze przyjemnosc? Po prostu zadna tragedia ;) Pewnie, ze szkoda. Ale 6 tyg. szybko minie ;)

Gość nie przesadzaj
chce się mieć dzieci to się ma problemy. Coś połamanego u syna przerabiam prawie co roku /sporty ekstremalne/, do tego zawsze w tym samym czasie jeszcze coś się dzieje. Matka wszystko wytrzyma, tylko nie użalaj się nad sobą po po pierwsze sama odczuwasz większy dyskonfort , a po drugie robisz się nudna. Problemy to mają rodzice dzieci nieuleczalnie chorych a takie chwilowe problemy to pestka.

Gość do no i co z tego..
jakas glupia jestes widocznie ;| jesli nie widzisz problemu! do mamy polamanca;) postaraj mu sie zorganizowac jakies zajecie (niewymagajace ruchu zbytniego).. tak zeby sie nie zanudzil.. a z kolei zeby nie przesiedzial 6 tyg przed tv i kompem :) w necie pelno pomyslow! dasz rade ;) wyobraz sobie co by bylo gdybys to Ty lezala w gipsie a oni wlazili Ci na glowe :D trzymam kciuki!

mi też go szkoda :( sama miałam w gipsie, ale rękę i to nie było przyjemne. postaraj się jakoś uprzyjemnić mu ten czas. nie wiem czy ma całą nogę zagipsowaną i czy może chodzić (o kulach oczywiście). jak nie to pozxostają wam puzzle, bajki, czytanie książek, kolorowanie, może zrobisz przyjęcie dla jego kolegów,żeby mogli się spotkać i ozdobić mu nogę :)no i nie denerwuj się na niego jak będize miał wszystkiego dość, w końcu jest mały i zapewne ruchliwy, a tu takie uziemienie go spotkało. nie wyobrażam sobie mojego prawie 6-letniego brata z gipsem na nodze, brrr lepiej jakiś schron znaleźć :D

Gość aaa mówili że to szpieg
wiedziałem ,że Cię zaraz zaatakują.Nie przejmuj się,szybko minie ,zrosnie sie i bedzie cool

Gość no i co z tego...
Moze i jestem glupia... A moze tyle juz widzialam, ze noga w gipsie to dla mnie zaden problem ;)

Gość aaa mówili że to szpieg
jaka trzeba byc frustratką ,żeby wchodzic na topik po to tylko by komus dojebać? powinno się usuwac takie żmije ze spolecznosci

Gość ratujcie
Nie przesadzaj...daruj sobie. Net zaliczony,gry bajki i nauka.Na szczęście z przedszkola przychodzi pani i nadrabia materiał.....mysle ,że za tydzień bedzie juz "czołgać po mieszkaniu.

Gość Ty powalona jestes
?? Takie sa wypadki i maluchy ak cierpia, ze bys sie wstydzila uwazac noge w gipsie za tragedie :O

Gość ratujcie
Noga zagipsowana za kolano...niestety.Ale idziemy za kilka dni na kontrole i bedzie mozliwość zmainy gipsu na lżejszy i moze przed kolano.

ale jej dziecko jest dla niej najważniejsze, czy to kogoś dziwi? jej dziecko też cierpi i ma prawo się o nie martwić! nie przejmuj się! niedługo mały przyzwyczai się do tego ograniczenia i postara się je przezwyciężyć :D jak sama mówisz zacznie pełzać po domu :)

Gość ratujcie
Ale co mnie interesują inne wypadki.Liczy sie moje dziecko w tej chwili wiec jakie ty masz prawo mnie osadzać.

no z tym lżejszym gipsem to świetny pomysł, a jak przed kolano będzie to może do przedszkola uda sięgo puścić? jak już nauczy się z nim chodzić i oczywiście jak panie przedszkolanki się zgodzą bo to dla nich większa praca jest z takim połamańcam :D

Gość ratujcie
Licze na ten krótki,to planuje go w lutym juz wysłac ...panie nie maja nic przeciwko,tyle,że nie wiem czy taki maluch musi do końca mieć usztywnione kolano(noge złamał w piszczelu)wszystko wyjaśni się w poniedziałek.

Gość A ja z mysla o tym
ze innym przytrafiaja sie prawdziwe tragedie wstydzilabym sie uzalac nad noga w gipsie :O

Gość ratujcie
Dziekuje za dobre słowa ......a za te złe nie( i nie życzę wam miłego dnia)

Gość niczego innego sie po tobie
nie spodziewalsmy :P

Gość ratujcie
chyba Ty sie nie spodziewasz.

Gość niczego innego sie po tobie
ja, ani pewnie inne glosy ktore uznaly, ze sie nad soba rozczulasz :P

nie reagujemy na złośliwści, proszę :D uśmiechnij się i licz na ten krótszygips. przede wszystkim już lżejszy dużo da, bo z tym ciężkim to utrapienie prawdziwe jest (wiem co mówię, sama miałam 3 razy na ręce, więcweteran jestem ;P) miłego dnia!

Gość ratujcie
Tobie Agatko też zycze miłego dnia. a do tych wrednych-jesteście żałosne,bez serca i szkoda na was klawiatury.nie zycze wam aby wasze dzieci sie połamały ale troche wyrozumiałości i umiejetności czytania!!!!Bo widze ,że niektóre maja z tym problem.

Gość akurat ja nic brzydkiego nie
napisalam... Natomiast uslyszalam od was ;) Wiec nie wiem kto tu jest niemily ;)

Gość Jowita

Miałam kilka razy gips - dwa razy noga i raz ręka.  (Przy drugim złamaniu stanowczo domagałam się ortezy ARmedical, bo rehabilitacja przebiega sprawniej) i wiem, że to nic przyjemnego:( Mimo częściowego unieruchomienia starał się jak najwięcej ćwiczyć, przewracać, czasami musiałam posiłkować się pomocą osób trzecich:(