Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nmm

MATKO ZGŁUPIAŁAM JAK ZOBACZYLAM TE FOTY?KTÓRA Z WAS JEST TAK IDEALNA??CZYJE TO ?

Polecane posty

Gość chyba zartujesz
ma sflaczale cialo, widac ze nie cwiczy, zkory nie ma jedrnej, tylko taka lejeaca sie

Gość laldfg
łałłłłłłłłłłł super faktycznie .brzuch ideał ciekawe ile ta lasencja wazy ?

Gość chyba zartujesz
skory

Gość laldfg
MA ZAJEBISTY BIUST .PEWNIO MISKA D.

Gość szpikulec
ja mam podobną figurę, ale szersze biodra i chudsze nogi. chyba zartujesz>>> jakie polecasz cwiczenia? bo ja codziennie sporo chodzę, ale chcialabym byc bardziej gibka:P

Gość chyba zartujesz
na jedrne uda, najlepiej ulozyc sie w pozycji na czworaka i robic wymachy nog, uginajac je i prostujac na przemian na brzuch oczywiscie brzuszki poza tym przysiady

Gość Ina567
Ja tez mam taka figure tyle ze piersi mniejsze, ale brzuch i biodra praktycznie te same, nogi mam troche bardziej umiesnione

Gość jesli ta figura
jest doskonala to jestem swiety turecki! ma szerokasne biodra, jak troche przytyje za pare lat (widac, ze to malolata) to bedzie biodrzasta jak cholera. linia biodeer jest opadajaca a to nie jest ani piekne ani zgrabne. nogi tez niezbyt ladna maja linie. bardzo przecietna laska i to wszystko. acha-zaznaczam, ze nie jestem pacztetem, ale wysportowana 30-stka.

Gość HKL
ONA MA W BIODRACH TYLKO 90 CM A W TALI 63 CM NATOMIAST WUDZIE 52 CM ..SAMA NAPISALA SWE WYMIARY .WIEC SZEROKIE BIODRA TO NIE SĄ .

Gość yhfuyfl
ja pierdziele czym wy sie tak podniecacie??? zwykła figura, ja jestem szczuplejsza i mam bardziej umięśniony brzuch, nogi mam smuklejsze, bio dra trochę szczuplejsze

Gość Oj to niedobrze
po pierwsze ma grube uda i cellulitis po drugie nogi ogólnie kołkowate za grube,po trzecie mało miesni wiecej tłuszczu,jednym słowem masakra:(

A ja myslalam,ze jestem gruba.... Sory,ale wedlug mnie to nic szczuplego...W ogole te biodra.

świetna talia :) - ale bez szoku dla mnie:), nie mam kompleksów na punkcie swojej figury i wole swoje ciałko:)

A poza tym dajcie juz spokoj kretynki z tym swoimi zdjeciami .... Wystawiaja swoje foty i sie podniecaja same soba :O

Gość co wam się nie podoba
w opadającej linii bioder?:(

Gość HKL
ALE ONA MA TYLKO 90 CM W BIODRACH I TYLKO 46 PO SRODKU UDA I W ŁYDCE 32 TYLKO.JEST CHUDA JAK PATYK. MA 170 CM WZROST

wiadomo, że kobiety przebywające godzinami na kafe są zawsze śliczne, szczupłe, wysportowane i wiadomo, ładniejsze od każdej ze zdjęć, które się tu pojawią.

olać wymiary, liczy się całokształt. Naprawdę taki beznadziejny? A gdzie wy tu widzicie cellulit?

Gość tasak świeżo naostrzony
to jesli nie podoba sie komus opadająca linia bioder, to co woli? Żeby talia była szersza od bioder?:D niech mi to ktos wyjasni:P

może mają być naostrzone:D? Takie z talią pod kątem 90 stopni? Albo ludzie nie wiedzą co chcą, albo plotą 3 po 3 byle tylko komuś dogadać albo opadające biodra są już passe i teraz naostrzone są na topie. Wybaczcie ten staromodny język, ale ja stara bab już jestem

Gość moja opinia
co wam na oczy padlo??????????????????????? biustu nie ma prawie w ogole??? nogi tez takie sobie - chude lydki i wystajace na boki kolana... wciecie w talii faktycznie ma, ale nic nie cwiczy dziewczyna, bo ten brzuch plaski, ale taki sobie

Gość moja opinia
poza tym jakby zlaczyla stopy, to by miala szpare miedzy łydkami... a to chyba nie jest ideal, co???

Gość yhfuyfl
HKL ALE ONA MA TYLKO 90 CM W BIODRACH I TYLKO 46 PO SRODKU UDA I W ŁYDCE 32 TYLKO.JEST CHUDA JAK PATYK. MA 170 CM WZROST haha na zdjęciu wygląda jakby miała 160 sorry ale przy taki wzroście nogi są dużo smuklejsze

Gość Oj to niedobrze
po pierwsze ma grube uda i cellulitis po drugie nogi ogólnie kołkowate za grube,po trzecie mało miesni wiecej tłuszczu,jednym słowem masakra

gdzie wy widzicie cellulit???

Gość wezcie...
Wy jestescie chyba nienormalne... ona ma taki sliczny brzuszek... :)