Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troszke zdziwiona kaska

dziewczyny ile placicie/placilyscie za orkiestre, fotografa i kamerzyste???

Polecane posty

Gość snadasda
co Wy macie z ta Pania Kalina?? owszem robu ladne zdjecia ale nie ona jedna! my za orkiestre 400 zl (znajomi) fotograf 700 ( plus 250 za pokoj hotelowy w ktorym zdjecia byly) kamerzysta nie wiem dokladnie ale bardzo niewiele bo znajomy

brak slow - Ty to lepiej nie kończ zdania :D przechwalać się będziesz tak publicznie? ;) lepiej byś wrzuciła jakieś jej zdjęcia po swoim ślubie

nie musze nikomu nic udawadniac tymbardziej,ze nie przechwalam sie publicznie...to,ze napisalam kilka pozytywnych opinii nie oznacza,ze przechwalam sie na lewo i prawo.ludzie inwestuja w orkiestre,kamerzyste,lizmuzyny...ja inwestuje w dobre zdjecia.kazdy w to co lubi i nie rozumiem tych negatywnych komentarzy,ktore sa krzywdzace i niesprawiedliwe:(

Gość maruda2005
zespół 4000 foto 2400 video 2100

Gość magduśka18l
hej ja płaciłam za zespół 3500 a kamerzystę 2700 ale to może dlatego ż e wesele było dwudniowe

hej Brak Slow gdzie mój komentarz jest negatywny??? przeczytaj jeszcze raz moją wypowiedź i ... uśmiechnij się do mnie równie szeroko jak i ja się do Ciebie uśmiecham :D przecież u mnie też najwięcej weźmie fotograf

weselna_panienka, a to przepraszam:)myslalam,ze to kolejny atak w moja strone...w takim razie szczery usmiech:))

Gość 25 ZDJĘĆ ZA DARMO FOTOGRAFIA
(FOTOGRAFIA) 25 ujęć za darmo w zamina za zgode na zamieszczenie wybranych zdjęć na stronie przyszłej firmy fotograficznej w galerii. małopolska śląsk (tychy wadowice zator andrychów) okolice W przypadku dalszego dojazdu, para młoda pokrywa jego koszty. Posiadam doświadczenie, sprzęt oraz zgode z kurii na foto w kościołach. KONTAKT GG:12459613

Gość shivaree
DJ - 1.400 fotograf - 2.000

http://www.iwaszko.com.pl/index.php Najlepszy fotograf EVER!!!! Z Krakowa. Z tego co wiem, tani nie są, ale to, co zobaczyłam u moich przyjaciół, jako efekt ich pracy (dwoje fotografów na raz) dosłownie powaliło mnei na kolana! Miliard cudownych zdjęć, najpiękniejsze w cudownym, skórzanym albumie, niesamowita sesja w plenerze, po ślubie (nad jeziorem - masaaakra). Ja bym to nazwała: fotografia Z KLASĄ!

Gość Krakowiankaa
NIC Z TEGO NIE ROZUMIEM. Krakówiankao widziałam zdjęcia tego fotografa i mogę powiedzieć jedno- na maksa udziwnione wręcz oderwane od realiów zdjęcia. Dla mnie zdjęcia ślubne to zdjęcia gdzie widać jak młoda para wygląda, jak jest ubrana i ……. Zdjęcia butów, dupereli, gości i osób nie wiadomo czy związanych z młodą parą jakoś mnie nie przekonują. Fotografia dobra dla ludzi mieszkających w małych miasteczkach i na wsi pragnących pokazać się inaczej niż wszyscy inni ale czy ten styl ,,modnych” zdjęć to jest to co za trzydzieści lat będzie się nam podobało?

Hehh, no nie trafiłaś akurat - z usług tych fotografów korzystało już kilka znajomych mi par, z mojego miasta, ze środowiska prawników, lekarzy itp. Mnie się te zdjęcia podobają, a najbardziej to, że jest na nich uchwycone szczęście w oczach państwa młodych i radość w oczach ich gości ;) A nie koniecznie kiecka :P Zresztą...w prywatnym reportażu (na stronie są przecież wybrane zdjęcia z róznych ślubów) i takich zdjęć na których każdy może sobie pooglądać co chce, też nie brakuje ;) I właśnie to oderwanie od realiów tak mnie zachwyciło - można się poczuć w ten dzień wyjątkowo, specjalnie....a \"realne\" fotki to sobie goście sami popstrykają ;p

Gość Nie pasi....
Krakówiankao coś się mi wydaje że widziałaś tylko stronę internetowa ze zdjęciami a reszta to bzdury. Jedna sprawa mnie na tym forum od dawna dziwi. Kobiety, które dawno są już po ślubie nadal tu piszą i to tak jakby były w trakcie przygotowań do ślubu. Cos mi tu często z tymi czarnymi nickami nie pasi.. Krakowianko a gdzie ty widzisz szczęście w tych oczach. Czy jak zdjęcia są od tyłu, lub rozmazane hihihihi takie blebleble pod publike…. Piszesz ze wiele koleżanek ma takie same śliczne zdjęcia…. No cóż powinny jeszcze tak samo się ubierać….

Kamerzysta 1100zł Orkiestra 1600zł - wkurzali mnie jednym zaśpiewali dwie piosenki i a teraz idziemy na jednego trallalalala ..... i puszczali z płyty kawałki Fotograf 800 zł - zdjęcia słabej jakości

Oj widziałam o wiele więcej, niż te zdjęcia na stronie...ale to nie miejsce i czas no i robi się nie na temat - przeze mnie. A chciałam tylko napisać, że polecam Państwa Iwaszko bo mnie zdjęcia urzekły. Tyle ;)