Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akcja interpretacja

Interpretuję sny, mogę pomóc kilku chętnym

Polecane posty

dziś miałam dziwny sen:najpierw byliśmy z moim narzeczonym na jakimś weselu i siedzieliśmy przy stole.Potem przed kimś uciekałam z jakąś kobietą i na ścianie zobaczyłam czarno białe zdjecie mojej zmarłej babci jak była młoda i jej syna tez zmarłego i pomyślałam sobie że ładnym byli małżeństwem (ale przecież to jej syn!!!).Później znalazłam sie nad jakąś woda i stałam w niej po kolana-była czysta i strasznie sie cieszyłam ze mogę w niej stać.Pojawiła sie druga-żyjąca babcia i kazała mi segregować jakieś papiery,ubrania, były tez nawet lakiery do paznokci w dużej ilości,przeważnie w kolorze ciemnego różu i niektore sie powylewały.Do tej segregacji brakowało mi już reklamówek,a tu ciagle tych rzeczy przybywało i byłam zła że musze to robić a ja miałam odpoczywać i okorzystać z wody.Aż wreszcie przbłąkał się jakiś pies-sierść miał w kolorze żółtego piasku-położył sie i czekał aż go pogłaszcze.Powiedziałam do niego że wiem że chce bym go pogłaskała ale jest strasznie brudny i ma pchły i niestety tego nie zrobie.A on tak leżał i na mnie patrzył.Dziwny sen i kompletnie go nie rozmumiem bo mial tyle wątków.

Gość kolorowanka_
Akcja interpretacja- to bardzo prawdopodobne, co zanalizowałaś(sen o porodzie), być może chodzi o sprawę mojej pracy magisterskiej, która ciągnie sie juz prawie 2 lata i nie może sie skończyć- i fakt- mam wielkie wsparcie od swojego chłopaka. Mam nadzieję, że się obronię (jak myślisz?), bo ta sprawa otwiera nam drogę do pewnych planów. Dziękuję,

Gość kafeterianka23
Dziś miałam dziwny sen. Śniło mi się, że całowałam się z chłopakiem mojej bardzo dobrej znajomej! Byliśmy sami w pokoju, a za ścianą była grupka naszych wspólnych znajomych. Pocałowaliśmy się i było to bardzo przyjemne, a dodam że wcześniej NIGDY nie pomyślałam nawet o tym koledze jako o mężczyźnie z którym mogłabym w jakiś sposób romansować czy flirtować (nie jest w moim typie, od kilku lat jest związany z jedną dziewczyną i jest jej w 100% wierny, poza tym traktuję go bardziej jak kogoś z rodziny) Najdziwniejsze jest to, że ja jestem również w stałym związku, a w moim śnie nawet nie przyszło mi do głowy że zdradzam swojego partnera! W ogole jakbym wymazała go z pamięci! W tym śnie przejmowałam się natomiast że ten kolega zdradza ze mną swoją dziewczynę i jest to nie w porządku w stosunku do niej. Zdziwiło mnie również zachowanie kolegi, który w moim śnie był osobą namawiającą do zdrady, a normalnie nigdy by czegoś takiego nie zrobił. Na koniec jego dziewczyna weszła do pokoju, niczego się nie spodziewając, a ja siedziałam przy stole, uśmiechałam się do niej i nie dałam kompletnie po sobie poznać że coś tak potwornego jak zdrada przed chwilą tu zaszło... (jestem zatwardziałą przeciwniczką wszelkich aspektów zdrady. Dla mne zdrada jest równoznaczna z rozpadem związku) Jak więc zinterpretować ten sen?

czyżby mój sen to zagadka nie do rozwiązania? no bywa....sama nie wiem co oznacza

a mi sie snia jakies diably itp :O :( i co to ma znaczyc? albo ze pracuje w policji albo gonie kogos :(

Gość atuinia i ci narobiłaś
kolejka teraz przez ciebie stoi:(

Gość hjkjkj
BB\LAGAM AUTORKO POWIEDZ CO OZNACZA SEN W KTÓRYM SNILAM SIE MOJEJ SIOSTRZE ..BYL T OSEN ZE WPADLAM DO WIELKIEJ DZIURY I TAM BYLO PELNO KOTÓW KTÓRE RZUCILY SIE N AMNIE I GRYZLY MNIE W TEJ DZIURZE .....CO TO ZNACZY ..BO BOJE SIE ZE COS STARSZNEGO..

Gość sennikowka
hjkjkj - sen Twojej siostry to zdecydowanie sen ostrzegawczy pisze to na podstawie lektury jednego sennika, uwazaj na towarzystwo w ktorym sie obracasz, wrog nie spi

to ja skorzystam,od wielu lat,co kilka miesiecy i na kilka miesiecy nawiedza mnie ciagle ten sam sen... stoje na moscie( nad wisla) i potem wskakuje do rzkei, przy uderzeniu z tafla wody budze sie cala zapocona, zdruzgotana i takie tam...co to oznacza?

Gość dzis miałam dziwny sen
śnił mi sie diabeł.. troche sie bałam, ale nie był to jeden z tych strasznych snów, po których budze sie zlana potem... poprostu snił mi sie starszy pan, który miał tak wyciątą fryzurę, ze z jego siwych włosów po bokach układały sie rogi, miał też siwy warkocz, który chyba był jego ogonem..? wiem, ze trzymał go w rękach z szyderczym usmiechem i nim kręcił... wiedziałam, ze to diabeł i czułam niepokój, ale nie bałam sie jakoś przerażliwie bardzo... co to mogło oznaczać? pozdrawiam :)

Gość Zapamietasz
Często śni mi się że jestem nad morzem i jest ono bardzo wzburzone. I te fale,przeogromne,tak wielkie że aż zakrywaja budynki.Co to może oznaczać? Szukałam odpowiedzi na innych forach ale nikt nie umie mi tego wyjaśnić.Może Ty mi pomożesz?

czy akcja interpretacja ciagle aktualna? jesli tak to prosze bardzo... czesto miewam sny brytalne. zawsze ofiraja jestem ja lub ktos mi bliski... nigdy potem nie budze sie jakas zdegustowana, przerazona, smutna...nie. normalnie przyjmuje te sny (co mnie az dziwi). 1. moj brat morduje moja siostre nad brzegiem jeziora w naszym ogrodzie (nie mamy naprawde jeziora) ja to widze z oddali z gory z balkonu. zadnych dzwiekow, odglosu, ja nie jestem smutna, nie panikuje nic. patrze sie na to jakby ich tam nie bylo. on ja morduje, ona umiera, on odchodzi. budze sie. 2. jade z moim chlopakiem w podroz po polsce samochodem, brakuje nam benzyny, on mnie namawia do tego bym zostala tirowa. zgadzam sie. zatrzymuje sie dwoch oblesnych spasionych kierowcow...gwalca mnie. okropne, paskudnie, koszmarnie 3. gwalt mnie na ulicy, zamordowanie mnie.., napad na nasz dom i wymordowanie rodziny..roznie... p.s na codzien jestem normalna rozesmiana dziewczyna. zadnych traum w zyciu nie przezywalam...

Gość hjkjkj
AKCJO INTERPRETACJO BLAGAM ODPISZ MI JAK MOZESZ BO SEN MNIE NIEPOKOI..:(

Gość akcja interpretacja
atunia- przepraszamz a opoznienia ale twoja interpretacje opublikuje dopiero jutro. Mam ja spisana kartce i musze tylko przepisac, ale niestety wczoraj nie moglam i wyglada na to,z e dzis tez nie zdaze

Gość Zapamietasz
Dzisiaj znowu śniło mi się to samo. Byłam na plaży i widze tą nadciongającą fale. Zaczełam uciekac na wydmy ale i tak mnie przykryla. Nic nigdy zlego ie dzialo mi sie przez to ze te fale mnie zalewaly. Az do ostatniej nocy.Czulam jak brakuje mi powietrza i za chwile umre.

całe życie śnią mi sie pociągi w koszmarach , np jedzie pociąg ja stoje na torach, nie moge siew ruszyć, zaraz mnie przejedzie, jade pociągiem, spie, budze sie a zaraz moja stacja a ja nie umiem sie spakowac, tyle mam klamorów po calym przedziale ze nie zdąże wysiąść nie wiem na stacji który pociag to mój nie wiem do którego wsiadac wszystkie już odjeżdzaja, nie wiem co mam robic wszystko jest to związane z przeżyciem z dzieciństwa, wiecie ile kiedyś ludzi podróżowalo i nie bylo az tak wszystko dopilnowane pod względem bezpieczeństwa, otóż jechalam z moja mama, wsadzila mnie do przedzialu i sama jeszcze nie wsiadla , podawala bagaże nasze jakiemuś facetowi (znajomy?- nie pamietam) przez okno i sama ledwie zdążyla wsiąść, pociąg juz zaczynal ruszac wciągneli ja. bardzo sie wystraszylam. wiem ze teraz to nie do pomyślenia, ale przypomnijcie sobie lata 80 co sie dzialo na stacjach PKP, ile ludzi podróżowało czy te przeżycia to odpowiedz na moje sny ?

chcialabym poznac interpretacje mojego snu: to byl egzamin na prawo jazdy kategoria B, a wiec samochod osobowy. kiedy nadeszla moja kolej okazalo sie ze mialam robic luk ale ciezarowka!!!! nogami niedosiegalam do pedalow i niewiedzialam jak obslugiwac skrzynie biegow, w koncu skonczylo sie tak, ze jadac tylem na luku wyjechalam ta ciezarowka w jakis dom. inny sen zwiazany rowniez z prawem jazdy, egzamin w rzeczywistosci mam pod koniec stycznia ale snilo mi sie ze nagle okazalo sie ze mam przyjsc juz na poczatku roku, ja bez zadnego przygotowania ani nic ........ egzamin oblalam

Gość hhjhj
hehehe a mi sie sni kafe

Gość proszę o interpretację
Co jakiś czas (kiedyś bardzo często, teraz od jakiegoś czasu wogóle) śniły mi się samoloty. Tzn. nie, że leciałam na pokładzie, ale zawsze patrzyłam w niebo (najczęściej z mojego podwórka lub okolic domu, albo z okna) i widziałam jak samolot leci bardzo niziutko i poprostu spada gdzieś niedaleko mojego domu (nie widzę tego miejsca, jest za horyzontem). Co to może oznaczać?

Gość GrubaKotka
Byłam w Londynie, w jakiejś neogotyckiej kamienicy koło szpitala. Gdy do niej weszłam spostrzegłam na poszczególnych piętrach wiele drzwi z ciemnobrązowego drewna. Na każdym z nich widniała data. Najpierw trafiłam do pomieszczenia z datą 1792, gdzie widziałam trzy roześmiane młode dziewczyny, oczywiście w epokowych strojach. Tata zrobił mi z nimi zdjęcie, choć wcześniej nie widziałam żeby był przy mnie ani, tym bardziej, żeby ktokolwiek miał aparat. Trafiłam także weszłam do tych z napisem 1930, gdzie oglądałam kłócące się małżeństwo w średnim wieku, oczywiście w strojach z epoki, a dookoła leżały walizki. Nie zwrócili na mnie uwagi. Pod datą 1944 obserwowałam jakąś naradę wojskową w dużej auli - wszyscy obecni byli w amerykańskich mundurach. Koło pulpitu stała młoda kobieta, która wszystko notowała, reszta to sami mężczyźni. W międzyczasie oglądałam zdjęte ze ściany zdjęcie małżeństwa, oboje mieli około osiemdziesięciu lat, wykonane na jachcie. Tak skończył się mój sen. Niestety obudzono mnie i nie wiem, co wydarzyło się dalej. Z góry dzięki za interpretację

Gość rtr
nie ma autorki juz

Gość aska22
Akcjo tez bym chciala zebys zinterpretowala mi jeszcze jeden sen ;) snilo mi sie ze bylam na jakims festynie - imprezie i tam spotkalam kolege z pracy, ktory jest rok mlodszy ode mnie (ogolnie fajny chlopak :p podoba mi sie z wygladu) pierw w tym snie rozmawialismy, on siedzial obok jakiejs dziewczyny, a ja podeszlam do niego i go pocalowalam , on odwzajemnil pocalunek. Wlasciwie jak by to nazwac byly to takie delikatne pocalunki, musniecia ustami. Zastanawiam sie co ten sen mogl znaczyc ;)

A mi się czesta sni ze ktos mnie przesladuje i za kazdym razem widze dokladnie twarze tych mezczyzn nigdy to nie jest ktos znajomy i zawsze gdzies sie przed nimi chowam po jakichs obcych mieszkaniach , znajduja mnie ale nic mi nie robia ,bardzo sie boje i wiem ze chca mnie skrzywdzic.Nigdy jednak nie doszlo w moim snie do tego zeby nawet ktorys z nich mnie dotknal,pomimo ze chca mnie zabic... Moze za duzo filmow obejrzalam albo za duzo kryminalow przeczytalam nie wiem w kazdym badz razie te sny sa bardzo meczace i po przebudzeniu jestem strasznie nerwowa... I bardzo czesto snia mi sie węże np ze leże wśrod nich albo jakis oplata mi nogi mysle ze to jest spowodowane lekiem przed tymi gadami:P Ja zawsze staram sie to racjonalnie tlumaczyc ale moze jest cos w tych snach glebszego:)Jak wiec nasza Pani Sennik:P bedzie miala chwile czasu i ochoty na podjecie sie tlumaczenia moich snow bede wdzieczna:)Pozdrawiam

Gość pryszcz
a mi sie snilo ostatnio ze stalam nad wlasnym grobem pelnym swiec...? czy to znaczy ze umre?????????

To ja: śnło mi się,że pracowałam chyba w jakimś radiu z ekipą i co,.ś tam robiłam przy muzyce, odbierałam telefony chyba, zdaje sie ze pozniej byly moje urodziny i ktos mi skladal zyczenia.. spotkalam sie z przyjaciółką(kiedys najlepszą,ona sie przeprowadzila do innego miasta wiec nie mamy takiego dobrego kontaktu) i ja sie jej zapytalam czy jedzie gdzies na ferie a ona ze do szczytna, ale sie nie cieszy bo tam sie las spalił i wszedzie jest pełno śmieci i zaniedbane miasto niby.. Tylko w moim śnie, szczytno było nad morzem.. Może pani zinterpretuje?