Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy mozna poznac

On mnie nie chce..Dzisiaj jade do ...

Polecane posty

Gość czy mozna poznac

Clubu...Jak myslicie moge tam poznac jakiegos fajnego faceta? Chce zapomniec o nim .... Poznac kogos innego ,kto by mnie docenił..

Gość ale o co chodzi...

Gość ja mysle ze mozna
poznac w clubach fajne osoby:) Po prostu szukaj fajnie ubranego,zadbanego faceta.

Gość czarnulcia 85
Od roku spotykam się z fajnym facetem...jednak mam pewnien problem zawsze gdy gdzies wychodzimy on płaci za nas obojga..na nic moje prośby,że zapłace za siebie...zawsze mi mówi,że nastęnym razem bedzie nie raz okazja to się odwdziencze a jak juz ta okazja jest to znowu to samo... wciskam mu juz pieniazki do kurtki to 2 dnia laduja na moim biurku w pray (pracujemy razem) jestem mloda kobieta...sama dobrze zarabiam..i chcialabym zaplacic za siebie chociaz raz i za niego nawet! ale nie ma mowy... ja chce równouprawnienie! nie wiem może on zywi jakies wieksze nadzieje ze mna na przyszlosc? wspomina o wspolnych wakacjach... jest starszy,wolny.przystojny,niezalezny i bogaty...ale i ja chce postawic na swoim.. jak dac mu do zrozumienia?

Gość mój faccett
dziś nie chce sie spotkać, wiem inna sytuacja, ale tez z chęcią poszłabym sobie gdzieś do knajpy, ale wszyscy są zajęci.. koleżanki spędzaja sobotni wieczór ze swoimi facetami :(

Gość mozna mozna mozna
rozglądaj sie uwaznie za jakis fajnym ciacheeem!:D Niech opadnie kopara temu który Cie nie chce Buzka!:*

Gość elantonio
Może chce cię kupić... bo bogaci samotni z dobra robotą tak mają, i pod słowem "odwdzięczyć" ma coś konkretnego na myśli, a może po prostu nie narzeka finansowo i ma poglądy, że to facet powinien utrzymywać kobietę, zresztą na początku znajomości tez tak uważam, jeśli to porządny facet to po prostu sam świadomość, że chcesz zapłacić jest dla niego bardzo miła, możesz porozmawiać z nim wynegocjować, że będziesz się choć częściowo dorzucać do rachunku, ale jeśli uznaje to za jakiś tam punkt honoru nie bądź upierdliwa i daj mu płacić a jak chcesz wydać pieniędzy trochę to zawsze jakiś upominek czy coś fajnego mu możesz kupić ; p

Gość mój faccett
weszłam na czat na wp, ale nie umiem się tym posługiwać...a chciałam zobaczyć jak to jest.