Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ADdicted

Ja to sobie zawsze życie schrzanię...

Polecane posty

Gość ADdicted

Pewnie uznacie, ze moj problem jest błahy i niepowazny. Nigdy nie pisalam na forach, to moj maly debiut.... Od poltora roku rozmawiam z Nim przez internet. Myślę, ze się zakochalam. Mam wrazenie, ze się znamy. Gadamy na wiele roznych tematow, raczej nie mamy przed sobą większych tajemnic. Mieszkamy jakies 120 km od siebie, jescze nigdy się nie spotkalismy. Zamierzamy poznac się wiosną. Czy potepiacie seks w dniu, gdy się spotkamy? Czy to cos niewlasciwego? Jakby nie patrzec na sprawę - wiosna będą juz 2 lata jak piszemy ze sobą. Oboje jestesmy atrakcyjni fizycznie, on ma 20 lat, ja 18 i jeszcze nie uprawialam seksu. Myslę, ze nie będę w stanie zrobic tego z nikim innym niż On. Czy seks na pierwszym, drugim spotkaniu bylby czyms na ksztalt "puszczalstwa"? Pytam powaznie.

Najpierw spotkajcie się w realu i pogadajcie-przez klawiaturę nie zobaczycie swoich wad, przywar, mimiki twarzy...

Gość wypal paczke fajek
kurde tez chce poznac taka naiwna 18skte :D

Gość hsfdgsg
zadajesz pytanie jak dziesieciolatka:O odpowiadamy - tak bedziesz puszczalską a czy znajomosc z neta= znajomos z reala?? NIE!!! a rob co chcesz desperatko

Gość ADdicted
Wiem, wiem... Nie zamierzamy robić niczego pochopnie. Zdaję sobie sprawę, ze on chcialby seksu, ale nie wiem, czy bylabym gotowa. Jak to w piosence jakiejs bylo: "Chcialabym- a boję się, sprobowalabym - a boję się".

najwazniejsze abyscie oboje tego chcieli i pozniej nie zalowali nawet wtedy kiedy stwierdzicie ze bycie razem nie ma sensu.:) trzymaj sie. ja tez cos takiego przezylam i wspominam to baaaardzo milo:)

Gość ADdicted
Czy powinniśmy wymienić się fotkami naszych narządów płciowych?

Gość hsfdgsg
mimika twarzy....:O:O to nie sobie kamery zainstalują to beda widziec mimike

Gość ADdicted
Naiwne to pytanie, wiem... Chyba się osmieszylam. Balam się, ze uznacie, ze cos takiego jest "puszczalstwem". Nie mylilam się. Muszę jeszcze o tym trochę pomyslec. Do kwietnia jeszcze kupa czasu. Ae z 2 str - czym są te 3 miesiace w stosunku do 2 lat?

Gość ADdicted
To wyzej to podszyw. Chyba nie powinnam tu pisac. Z drugiej strony nie mam z kim o tym pogadac. Nie powiem o tym znaomym, bo uznają mnie za kogos niepowaznego. Wysmieją mnie, ze od 1.5 roku kocham kogos, kogo nie wiedzialam w prawdziwym swiecie.

Gość hsfdgsg
alo po co chesz sie przed nim plaszysc??:O jak on naprawde cos do ciebie ma to i do slubu poczeka jak nie...to juz sama znasz odpowiedz

Gość ADdicted
Kurcze, cos mi się chyba chrzani w komputerze. Nie wyswietlają mi się wasze posty.

Gość ADdicted
O... juz widzę ;) Wiesz - to nie byloby plaszczenie. Ja nie chcę go zawieść, wiem, ze bardzo by tego chcial. Przeciez seksto cos jak najbardziej normalnego, wiąże emocjonalnie. Boję się, że będę zalowala jesli decyzję podejmę pochopnie. dumam nad tym od kilku miesięcy i zadnych postępow nie ma.

Gość ADdicted
przeczuwam, że on chce mi się oświadczyc tej wiosny. Jeśli tak, to sie zgodze. Wezmę ze sobą odpis aktu urodzenia, żeby problemów nie było. może nawet zabiorę go z sobą. Mam swój pokój,tylko że mały, ale on i jego laptop się zmieszczą. Gorzej co z dzieckiem. to taki czuły chłopak i przystojny podobno :)

Gość zawsze na forume
Wiesz ja znaąłm faceta ponad pół roku zanim zdecydowałam sie na pierwszy raz i miałam wtedy 23 lata. Spotykaliśmy się wtedy codziennie. Nie żałuję że on był pierwszy. W Twoim przypadku mozesz żałowac bo potem się już więcej nie odezwie ...

Gość ADdicted
Nie mogę spokojnie spać... Boję się, ze On zamiast się cieszyc, ze się zgodzilam, uzna, że się "zeszmacilam"...

Gość sponsor Wa-wa
podaj mi złociutka swój nr gg, gwarantuje ci, że to ze mną najpierw pójdziesz do łózka.... ps. Jaka kwota cie interesuje?

Gość ADdicted
Uwazacie, ze jestem naiwna? tylko szczerze...

Gość zawsze na forume
tak jesteś naiwna i my też wieżąc w tak durną prowokację

Gość Kto chce tego seksu
ty czy on ?

Gość ADdicted
Chyba oboje - z małą przewagą po Jego stronie. I to nie jest prowokacja.

Gość ADdicted
ja bym chciała tego seksu też

Gość ADdicted
Znow ci podszywacze...

Gość zawsze na forume
wiesz dziwna to znajomośc gadacie od 1,5 roku i nawet sie nie spotkaliscie w wakacje ? Gdyby facet chciał to by się z Tobą już dawno temu spotkał, no chyba że ma dziewczynę a Ciebie traktuję jak tanią zabawkę. Przyjedziesz do Niego on za friko Cię wydupczy i wrócisz do domu....

Gość ADdicted
on opowiadał mi o sobie. Jak to jest wyrozumiały i potrafi docenic kobietę.Skończył studia na UJ i teraz szuka pracy. Myślę,że go kocham i jest facetem, z którym chciałabym to zrobic. poza tym widziałam jego zdjęcie

Gość no ale z drugiej strony
jak seksu nie będzie to co ? Będzie dziewczyna czekać kolejne półtora roku :-)

Gość ADdicted
cieszę się, ze jest przynajmniej sczzery (ucięlo czesc postu ;/) Ja tez czasem się z kims spotykam, ale nie potrafię nikogo pokochac. wmawiam sobie, ze On jest tym jedynym.

Gość 20 lat i skończył studia
moze w seksie też jest geniusz ?