Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona2682

pazurki

Polecane posty

Gość ona2682

witam, mam male dziecko i nie bardzo chcialabym jeszcze isc gdzies do pracy,wymyslilam sobie ze zrobie kurs manicure i bede zakladac tipsy zele akryle i te wszystkie bajery,chialabym robic to u siebie w domu ale tez miec usluge polegajaca na dojazdach do klientek,oczywiscie usluga taka bylaby pare zl drozsza, jak myslicie jest to w miare dobry pomysl?? uwazacie ze znajda sie osoby ktore skorzystaja z prywatnych wizyt aby zalozyc sobie tipsy?? prosze o wpisy

Gość ona2682
Nazywam się Żaneta Kopeć

Gość ona2682
i handluje używanymi odkurzaczami zelmera na dworcu wschodnim :classic_cool:

Gość ona2682
ej słuchajcie, bądźcie poważni :-o co o tym sądzicie? może lepiej jeśli zostanę call girl, wtedy zarobie nawet 300-500 złotych za każdy wyjazd do klienta...

Gość raczej_nie_nie
nie...heheh a jak chcesz caly sprzet do zalozenia zeli wozic ze soba? gratuluje pomyslu...

Gość kjfjkahfjka
a samochodem nie może?

Gość ona2682
w przeciwienstwie do ciebie nie nazywam sie zaneta kopec nie zamierzam wozic tego autobusem tylko samochodem poza tym zapytalam tez czy jest szansa na to zeby klientki przychodzily do domu,pytam po prostu czy to ma sens a co i jak bede robic to juz chyba lezy w moim interesie wiec nawet jakbym to wiozla autobusem to tobie chyba nic do tego bo akurat nie pytalam o sposob transportu

Gość zawsze na forume
Pomysł brzmi ok, możesz zacząc od robienia tipsów koleżankom, tylko jeśli będziesz to robiła kiepsko nie polecą Cię swoim znajomym.

Gość ona2682
do mieszkanki wroclawia czy ta twoja kolezanka ma zalozona firme czy robi to tak na zarno jak to sie mowi?? bo ja mysle zeby to zarejestrowac...

Gość ona2682
tak wiem ze profesjonalizm to podstawa dlatego wlasnie chce zaczac od szkolenia no i zakupu materialow na ktorych bede cwiczyc

Pamiętaj, że sam \"papierek\" to za mało. Ładnie zrobione akryle itp. to nie lada sztuka:) Ale próbuj, jeśli będziesz robiła je ładnie to i chętnych będzie mnóstwo:)

Gość ona2682
a jak myslicie jaka wystawic cene?? bo u mnie na miescie w salonie mozna zalozyc za 50-70 zl,oczywiscie zeby miec jakies klientki bede musiala zejsc ponizej tej ceny czy 30-40 bedzie cena odpowiednia??

Gość tak tak tak noie
taka cena będzie odpowiednia

Gość ona2682
wiem ze poczatek nie bedzie latwy i troszke czasu minie zanim dojde do perfekcji no ale od czegos musze zaczac swoja droga (moze sie myle bo jeszcze sie na tym nie znam)wydaje mi sie ze nie jest to na tyle sprawa skomplikowana zeby nie mozna bylo sie tego nauczyc,nawet metoda prob i bledow

Gość ona2682
Klientki mogłyby przychodzić z mężami. Klientkom bym robiła manicure a ich meżom laskę. Chyba więcej w ten sposób zarobie