Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bociasja

rozeznanie

Polecane posty

Gość bociasja

czy singielka majaca 39 lat nie majaca nigdy meza jest atrakcyjniejsza dla mezczyzny niz w tym samym wieku rozwódka tudziez panna z dzieckiem?

Gość bociasja
no bo ja jestem taka panna na ilove i mam wrazenie, ze faceci skreslaja takie dziewczyny, bo mysla, ze jak do tej pory nie wyszly za maz, to cos z nimi nie tak jest.

Gość kitel
A jak to się stało, że dopiero teraz Szanowna Pani przypomniała sobie w wieku 39 lat o samotności ?

Gość bociasja
To nie tak, ciagle bylam w jakims zwiazku i za kazdym razem sie cos rozpadalo. No wiec teraz tylko kontynujuje poszukiwania polówki, ale widze, ze mam coraz mniej szans wlasnie chyba z tego powodu, ze jestem panna, to jest moje najwieksze pietno.

Gość bociasja
najwyZszy juZ czas bo mi macica wypada

Gość bociasja
no tak ale juz mam braki w uzebieniu. czy to w seksie oralnym nie przeszkadza?

Gość bociasja
ten wyzej to podszyw, nic mi nie wypada :p Z tymi dziecmi niby tak, nic mnie nie ogranicza, ale te stereotypy chyba rządzą

Gość bociasja
podszywaczu daj se siana

Gość kitel
zatem, czy Szanowna Pani chce dać mnie do zrozumienia, że związki się rozsypywały, ponieważ z Panią Księżniczką żaden facet nie wytrzymywał ?

Gość bociasja
jeden wytrzymał 10 lat ! więc nie mów,że nie. o tym jak sama przyłapałam go z naszym lokajem, musiał wyleciec na zbity pysk:O ja pranę tylko miłości i zrozumienia. dziecka tez:)

Gość bociasja
Kitel jesli juz tak pytasz, to powiem tak - jestem spokojna dziewczyna, ktorej zawsze zalezalo na stworzeniu lojalnego, szczesliwego zwiazku. Bylam zawsze bardzo ufna, wierna i nicnie zrobilabym przeciwko mojemu wybrankowi. Zawsze najlepiej jak umialam sie starałam i teraz odpowiedz sobie juz sam. Bo ja dopiero zrozumialam i odpowiedzialam sobie na retoryczne pytania calkiem niedawno. Poprostu faci lubia bardziej ekstremalne przezycia.

Gość bociasja
fajnie by bylo jakbym miala lokaja - do podszywacza.

Gość bociasja
miało być faceci hihi a nie faci :D

Gość kitel
samotna kobieta, czyli singielka zawsze była, jest i będzie bardziej atrakcyjna dla faceta niż kobiety , które mają dzieci i mają wobec dzieci zobowiązania , natomiast faceta potrzebują poznać aby był 'skarbonką' dla utrzymania jej dzieci , bociasja - kawalerów w wieku 40 lat jest nadal wielu , więc szukaj takiego :) często się spotykam, że kobiety się obawiają lub się boją zaczynać związek z 40-letnim kawalerem, kobiety podobno wolą się wiązać z facetami 'tak zwanymi sprawdzonymi' , którzy już byli w związkach małżeńskich , i co powiesz na ten temat ?

Gość bociasja
To fakt, sama sie na tym łapie, a raczej łapałam dopóki mnie nie dotkneły schematy, o ktorych napisalam zakladajac ten temat. Mialam w sobie wpojone takie przekoanie, ze 40 letni i nieco mniej kawaler, juz nie nadaje sie do zwiazku, na szczescie juz mysle inaczej, tylko z tym szukaniem troche kiepsko.

Gość bociasja
ale czy taki 40 letni kawaler jeszcze ma siłe ruchac?

Gość bociasja
podszywaczu jeszcze Ci sie nie znudzilo, spadaj spakowac tornister na jutro

Gość bociasja
ja nawet kiedys na randce z takim jednym nie zdjelam rajstop bo nie wierzylam , ze mu stanie. a on myslal żem dziewica

Gość kitel
Wiesz, moim zdaniem najfajniej będzie, jezeli dogadasz się z facetem w swoim wieku, który potrafi rozmawiać z rówieśniczką i znajdą wspólne tematy , będą rozmawiać o muzyce , której słuchali 20 lat temu lub o filmach , które wzbudziły ich emocje :) to wcale nie jest prawda, że samotni 40-letni są zainteresowani młodymi kobietami w wieku 20-kilku lat, taka 20-latka nie ma zadnego doświadczenia i tylko chce się dobrze bawić za pieniądze sponsora, natomiast nic nie daje w zamian i nie nadaje się do związku, tylko do jednego :) Już wiesz czego chcesz i tak 3maj :)

Gość bociasja
Dziekuje Kitel, a podszywaczowi tez juz dziekujemy. Czy Ty znasz ten ból z autopsjii, ze tak zapytam? :)

Gość kitel
trochę życie już poznałem :) i wiem gdzie i co w trawie piszczy , natomiast tak się zastanawiam, może dobrze się stało, że nadal Szanowna Pani jesteś singielką , niż męczyć się z jakimś pijakiem albo 'uczulonym na pracę' lub takim, który Ciebie nie szanował, co myślę o samotnych kobietach w wieku 39 lat: - w wieku 25 lat skończyła studia i uważa, że na związek ma jeszcze czas, jedzie na 'saksy' do Grecji lub popracować w Londynie - w wieku 29 lat obrona doktoratu , bardzo chce odpocząć po kilku latach nauki ale grono koleżanek i znajomych bardzo się skurczyło - w wieku 34 lat ma świetną pracę ale znajomych brak , po pracy na bazarze kupuje sobie kwiaty sama - w wieku 39 lat kobieta wraca z zakupów swoją HONDĄ i po wejsciu do mieszkania woła swoje kota, gdzie jesteś 'kiciuś' , mam whiskas

Gość bociasja
ale jednak ty głópia jestes Kitel

Gość kitel
podszywaczu , hahaha 'głupia' należy napisać przez ' u ' zwykłe a poza tym jestem facetem , czyli mogę być najwyzej ' głupi ' ale chyba z byt wielu piecy chleb jadłem aby być 'głupi' , zanim coś napiszesz to pomyśl chwilę :)

Gość bociasja
Kitel no i znow musze sie z Toba zgodzic. Choc nie zawsze tak jest. Mam pare znajomych kolezanek w wieku moim i po 40-tce, ktore prowadza firmy, albo zycie pelne przeroznych spraw i nie mysla o stabilizacji jaka moglby dac im maz i dzieci. Jesli chca byc z mezczyznami, to z nimi sa ale nie koniecznie zakladaja rodzine. Ja natomiast naleze do tych osob, ktore nie prowadza swiatowego zycia, no i do mnie z tym kotem, choc kota nie mam bardziej pasuje Twoj opis. Nie mniej jednak szukam odpowiedniego faceta dla siebie, ale gro ze tak powiem potencjalnych kandydatow zadaje mi pytania dlaczego nie mam dzieci, dlaczego jestem panna chcac rozwiac swoje watpliwosci, ze ze mna cos nie tak. Ale mam wrazenie, ze mimo wiedzy nadal kieruja sie takim patrzeniem na mnie.

Gość kitel
Skoro nie chciałaś mieć dziecka do tej pory to rozumiem to tak, że nie chciałaś za wszelką cenę mieć dziecka i nie chciałaś dziecka wychowywać samotnie robiąc sobie ' in vitro' na które tak wiele kobiet się zgadza i płacą za takie 'zapłodnienie' prawie 3000 zł. , druga próba już taniej kosztuje ale i tak nie koniecznie to daje rezultaty zajścia w ciążę. Zapewne zdawałaś sobie z tego Szanowna Pani, że będąc sama z dzieckiem nie dasz sobie rady, więc nie zrobiłaś nikomu krzywdy ale tak naprawdę nie masz tego o czym pragnęłaś , nie masz dziecka , nie masz rodziny i nie masz męża. Przynajmniej z premedytacją nie chciałaś , czy żałujesz że nie masz do tej pory to tylko sama odpowiedź znasz. Co z tego, że Tobie znajomi dokuczają , olać to, każdy / każda osoba ma swoje życie i postępuje według własnego stylu życia , nic na siłę i aby ktoś z mojego powodu nie płakał - tak również staram się postępować :)

Gość fkkkkkkkkk
Kitel, poprawka: - w wieku 39 lat kobieta wraca z zakupów swoją HONDĄ i po wejsciu do mieszkania woła: mamusia wróciła!!!! Dziewczyny, gdzie jesteście? mam shebe/royal canin!!!! Wiesz, whiskasem o karmią swoje koty ewentualne utyrane żony i matki. Koty singielek z doktoratem jeżdżących hondą dostają lepsze żarło.