Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elwikra

Od roku jestem sama, juz nie tęsknie ale

Polecane posty

Gość lubiany
A niektore dziewczyny patrza a ma kasse a nie a poco mi taki itd to by mnie dobilo szybciej jak myslisz pogubil bym sie w polsce wierzysz mi?

Gość lubiany
Mama moja lubiala Czeslawa Niemena , miala jego wszystkie plyty te stare , na jednej plycie byly fajn epiosenki ,jak: dZIWNY JEST TEN sWIAT SLUCHALEM W INTERNECIE TA PIASENKE BARDZO MI SIE PODOBALY SLOWA ZNASZ JEGO ´?

Gość lubiany
Elwira ja mam polskie nazwisko po ojcu ale kulture i obyczaje i tradycje nie miecka chodziasz moralnosc mam z polski i wiare sa rzeczy co mie sie nie podobaja ale tu musze zyc taka wola zaczynam miec juz dolek i bede cala noc nie spal .Musimy sie trzymac a wiec dobranoc

Gość lubiany
nie juz ok to nire twoja wina to mi nachodzi jak jest pusto i cicho a jutro bedzie lepiej jest ok ja myslalem ze cie czyms urazile to co Ci pisze o tym o tamty ze sie zniemczylem troche nie mysl tak w sercu mam polska Teraz sie wykapie to bedzie mi sie lepiej spac milo mi bylo popisac z Toba tez glupio mi ze tak chaotycznie pisze , bo juz j wysiadam dlatego jutro bedzie lepiej obiecuje Ci . a wiec ,do jutra

Gość lubiany
Hey Elwira , przespalem dobrze te nocke , ta wczorajsza kapiel dobrze mi zrobila.A dzis mamy + 12 ale pada jak w Anglii nie jade do miasta cos wymysle .Elwira ja to tak sie zastanawialem jak Ty mozesz wytrzymac bez chlopaka ? Albo no niewiem nie moge Cie tu dziwnie pytac:Bo po jakims czasie czlowiek ma to wsiebie ze Harmony graja i steruja ludzkim systemem , przepraszam Cie jesli Ci na ambicje wjechalem .Napisz cos o Tobie nie chodzi o urode no o styl ubioru o milosci do zycia , o rodzicach ,oTwoim mieszkaniu czy duze itd ale nie w detalach jesli to zrazilo Ci to sorry ok

Czesc:) własnie wróciłam ze sklepu...takie zwykłe zakupy, nic dla siebie :) ciesze sie , ze dobrze spałes u nas tez cieplutko ale co chwilka pada.... bez chopaka mozna wytrzymac :) a jak Ty wytrzymujesz bez dziewczyny ? czasami mi kogos brakuje ale nic na siłe.....wczesniej sie z kims spotykałam ale miałam dosyc po paru takich randkach wiec stwierdziłam ze albo to nie ten albo powinnam sobie dac spokój na jakis czas ;) mój styl ubioru...hmm... róznie to bywa:) czasami lubie sie ubrac elegancko, spodnie na kant i jakis sweterek do tego ale lubie tez dzinsy...teraz u nas taka moda na dzinsy wkładane w kozaki ;)płaszcz na zime albo krótka kurteczka....zalezy co mi sie spodoba w sklepie ;)latem lubie sodnice albo sukienki... lubie zielen...tzn nie w ubiorze tylko taką zywą zielen....mieszkam w domku z ogrodem...nie jest jeszcze do konca wykonczony ale mam nadzieje ze w ciągu całego mojego zycia uda mi sie go wykonczyc ;) mamy wielki ogródek warzywny i najrózniejsze warzywa i owoce np arbuzy, borówki, sliwki, melony, maliny itp uwielbiam pózniej robic na zime dzemy np truskawkowe:) pyyyyyycha

ale sie rozpisałam ;) w ubiorze lubie kolory stonowane....czarny połączony z bielą, szary jest ostatnio bardzo modny, bardzo dobrze czuje się w brązach no i dzinsy :) nie lubie butów na wysokim obcasie i czesto sie zastanawiam jak te dziewczyny w tym chodzą ;) ja mam 168 cm wzrostu i jakbym jeszcze sobie szpilki załozyła to byłabym juz zyrafa chyba ;) uciekam cos posprzątac....zajeze pod wieczór

Gość lubiany ja tez wieczorem za

Gość lubiany
Ale sie ro zpisals napewno masz dobry chumo r pa na razie bede tez wieczorem ok

Gość lubiany
teraz ide jesc papa

Gość lubiany
Hwy jestem wczesniej ,Elwira ja Cie bardzo przepraszam za takie pytania . pytalem bo jestem normalny apo zatym nosze garnitur jak i Jeansy jestem moderny tak jak mi portfel pozwala A pozatym lubie tez sie ladnie ubrac i kobiety potrza na mnie mile ale nie moge kazda zagadac, chociasz nie wiem a co do samemu no oj oj nie lekko mi jest bez milego przytulenia albo ? pogadania , przepraszam ze o tym pisze my nie jestesmy dziecmi ,oficjalnie o ty o tamtym troche glupio pisac ,napewno dasz mi racje .A co do dzemow to nie mow mi ojm oj oj to nie to co kupne z chemia oj wiem i znam to mama robila ale musze Ci powiedziec ze niemcy sa za wygodni to robic ta starsza generacja moze jeszcze ale ta mloda , oj somora gomora ,ok nwpadne pozniej pa

u nas jest to samo....jak mówie, ze robie dzemy to kolezanki patrzą na mnie jak na waroatke....i jeszcze dom z ogrodem?? a kto by to sprzątał ?? :( ale ja mam własny kawałek nieba i własny kawałek trawnika :) nie jestesmy dziecmi....chciałabym sie do kogos przytulic tylko...gdy ktos sie pojawia ja zaraz sie wycofuje...chyba ze strachu...ale przed czym ?

tez lubie sie ładnie i modnie ubrac:) na tyle na ile mi starcza pieniedzy....faceci czasami sie za mną oglądają ale głównie starsi....juz nie wiem moze nie wygladam na tyle lat co mam... ale trudno ja sie tak dobrze czuje...

Gość lubiany
mysle ze nie ktorzy maja zle podejscie do Ciebie i brak komunikacji ja tak u wazam jesli jestes ok a mezczyzna idzie na Ciebie z uczucie romantyzme i miloscia ,, to bedzie sz czuc to ze Cie kocha .Powiem Ci po polsku ok BUTY MUSZA PASOWAC I MUSZA SIE TOBIE PODOBAC A NIE UWIERAC Niewierze ze tak zle jest z Toba Ty musisz glowa przebic sciane a zobaczysz co tam podrugiej stronie jest .Wtedy zrozumiesz sens zycia ze warto , kochac i byc kochanym i iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nie opuszczac dni jesli sa piekne i szczesliwe i radosne i mile narazie

chyba trafiam na nieodpowiednich facetów albo sama takich bezwiednie przyciągam :(

Gość lubiany
A chyby tak nie wiem Elwira ni etylko kobiety maja swe zle dni ale mezczyzni tez . to nie znaczy ze nie pasuja czy kloca sie jest tysiace mozliwosci zawsze na kompromis iscz z partnerem m zona czy przyjacolka ale musza chcie to dwie osoby tak jak sex MUSZA ja nie stro modny ale jak obserwuje ludzi to nie wiem oni opusczaja swe piekne dni tez jak pada i lataja tam i spowrotem szukajac nie wadomo co szczescie nie znajda .szczescie przychodz samo ale trzeba wyjsc do ludzi i miedzy ludzmi byc to pomaga , ty masz znajomych tak ja k ja mi tez mowia chodz zapoznam cie no chodz ,ale umnie jest lek nie obras sie ale Ci powiem mezczyzna jak nie mial dlugo kobiety to szybko przychodzi pisze to co mysle sory , a dla kobiety to za malo wiesz teraz ?Raz musze sprobowac ale chcialbym stala przyjaciolke sory ze to pisze ale tak jest , moze nie uciebie jestem na lini narazie

Gość lubiany
Hey ja Ci powiem a wiec tak np jak kobieta nie ma dlugo stosunku a ma pocig do tego no powiedzmy 1 rok to ma tez takie lekki (moze sie myle) O jak to bedzie o a za szybko bylo itd (moze zle mysle) Elwira sory o to wszystko to sa indiwidualne rzeczy nie do porownania z wszystkimi ludzmi ok

Gość lubiany
Hey ide potrzec na film zycze Ci ladnego dnia na uczeli klikne po poludniu jesli sie nie obrazilas na moje glupoty ok jesli tak to mam pecha ale mysle ze nie narazie pa pa dobrej nocki

nie obraziłam sie :) masz duzo racji ale u mnie to jeszcze cos innego....nie wazne ja jutro bede dopiero wieczorem wiec zycze Ci spokojniej nocy i miłego dnia :) papa

Gość lubiany
Hey bede na pewno ok bo Cie polubialem na tym portale mnaprawde dobrej nocki Ci zycze pa pa pa pa

Gość lubiany
Oj znowu nie spie cholera sory

Cześć, dawno Was nie odwiedziłam. Też nie śpię. Dla odmiany mnie się zwaliło na głowe tyle rzeczy. Co za stres. Spokojnie tu u Was i mało kto Was odwiedza. Pomyślności przyjacielskie gołąbki ;-)