Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elwikra

Od roku jestem sama, juz nie tęsknie ale

Polecane posty

Gość Lubiany
Hey witam a abdanq. milo ze kliknelas ,jak wiesz Elwira jest na Uczelni. no nikt nie zaglada to nic ale i szkoda trodno .Apodpowiedz mi z jakiego miasta klikasz jesli mozna wiedziec ? jestem na lini narazie

Teraz z Krakowa. Witaj. Pozdrawiam Elwirke. No i zmykam, mam dużo pracy, musze sie przygotowac, jutro wzny dzien. Miłej niedzieli

Gość Lubiany
Dzieki za odp ciekawosc ale sory ze pytalem Elwira sie ucieszy bardzo ze bylas wpadaj do nas to spokojny pokuj wierzysz mi a teraz milej nie dzieli i ladnego dniy do jutra cia

hej a_abdanq miło ze wpadlas :) własnie wróciłam z uczelni, dzien miałam cięzki i mam doła wiec juz pójde....słodkich snów zycze :)

Gość Lubiany
Hey ja tez teraz weszlem alles ok?

Gość Lubiany
Elwira masz racje odpocznij sobie ja Ci wierze ze Ci nie tak dzis ale jestem do 21 na lini ok jak cos kliknij ciesze sie ze jestes juz ,tez jak Ci nie tak idze narazie

jestem zaczełam sie zastanawiac na zyciem....swoim zyciem i jakos mi tak nieswojo.... ok juz nie marudze , uciekam spac papa

Gość lubiany
hey jeszcze zajrzalem

ja juz zmykam spac....oczy mi sie kleją, kark boli....oj przydałby sie jakis masaż ;) ide bo przed 6 wstałam i sie nie wyspałam :) papa

Gość lubiany
Hej mamy mala przerwe na kawe he he , i postanowilem szybko kliknac bo o 10 zaczynamy .Ja chcialbym Ci 3 pytania zadac ale nie wiem czy moge , i mam troche obawy ze moge Cie zrasic lub bedziesz zrazona i obrazona czy nie ?narazie

:) wpadłam tylko na chwilke powiedziec,ze mnie dzis nie bedzie bo wychodze i pózno wróce ;) ide sie zaraz wykąpac , przebrac i juz mnie nie ma miłego wieczorka i dobrej nocki zycze :)

Gość lubiany
Hey spoznilem sie , myslalem ze zabierzesz mnie he he ale nic sie nie stalo napisze jutro he tobie tez zycze milego wieczorka pa pa

wróciłam ;) nawet nie jest tak pozno Lubiany jak Ci dzien sie udał ?? i jakie chciałes mi zadac pytania ?? pozdrawiam i do jutra papa

Gość lubiany
Hey mala pause mam Elwira ja gram w schachy znasz ten gre tak? iI wiesz ze jak dwoje gra to jeden lub drugi stara sie myslec o posunieciu figur na schachownicy ,ja caly czas mysle jak to jest ze mloda dziewczyna ktora ma prace wyglad , ogrod itc i nie ma dobrej kumpeli albo kumpla ,a powiem Ci jedno ze przyjazn miedzy dziewczyna a chlopakiem tez istnieje bez tam zadnych lozkowych spraw ja mam taka kolezanke ,Jak to jest ´?Adzien mialem sredni bo wiatrzysko ojojojoj a dzis troche zimniej ale sucho ,.Wczoeraj mialem bole glowy to przesta pogode A ty mialas napewno fajny dzdzionekno moze obudzisz uczucia w sobie he he narazie pa p apozniej napisze

Witaj :) to nie jesttak, ze ja nie mam kolezanek...mam kilka fajnych, z którymi czesto rozmawiam albo normalnie albo przez net .A to, ze obecnie nikogo nie mam...trudno jakos prezzyje :) napisze wiecej wieczorkiem miłego dnia :)

Gość lubiany
Hey Elwira ja juz jestem zasnalem znowu ,umnie jest to jak sie pogoda szybko zmniena to jest to a tak wszystko ok umnie yes To mnie cieszy Elwira czy Ty nie ufasz ludzia ? Tak pomyslalem ze jak masz pare dobrych znajomych i mozesz na nich liczyc to napewno w czasie bys poznala kogos bliskiego ale nie z ulcy a protegowany przez Twoich znajomych znajomi znaja i Ciebie i powiedzmy tego nowego ;ja Cie nie obrazam i nie wtracam sie to samo omnie powiesz ale wyjscie musi byc ja sie tez juz zastanawialem co dale tak nie moze byc itd narazie jestem na lini

Gość lubiany
Elwira sory ale ja naprawde nie chcialem Cie urazic poprawie sie ok. Wlasciwie to Cie rozumiem po pracy trueba odpoczac a w Weekend studia i jak bys jeszcze miala przyjaciela to podejrzewam ze musial by byc bardzo ok ale to przyjdzie samemu a mam nadzieje jesli chodzi w moim przypadku czasami mi brak kobiety ale ale los tak chcial moze narazie

Gość lubiany
A dzis mi troche smutno jest cisza itd jutro musi byc lepie Tobie zycze fajnego dnia z usmieche tez jak nie ma sie checi pa pa do jutra

nie uraziłes mnie :) kazdy sie dziwi a dlaczego ja kogos nie mam....cóz...czuje nie obraz sie ale czuje pewnego rodzaju wstręt do osobników płci męskiej ;) przeszłosc zrobiła swoje i tyle i jezeli miałabym z kims byc to musiałby byc bardzo wyrozumiały i cerpliwy abym mogła mu zaufac a to nie jest proste...

Gość lubiany
Eliwar teraz to Cie luz w 100% ROZUMIEM chociasz nie wiem czy u mezczyzn tez takie zjawisko istnieje ,ale u kobiet to napewno ,wierze ci mialem taka znajoma , uwierz mi ona miala wstret do se.. ale tak to z mezczyznami normalnie zartowala ,eozmawiala ,a nawet obok niej moglem spac i wierz mi ze uniej slowo nie znaczylo nie to mnie dalo do myslenia dlugi czas ona miala 1meza potem z litosci 2krutko i 3 ktory jej konto oproznil a potem miala przyjaciela ktory mieszkal u niej a swoje mieszkanie wynajmowal taki cwaniak i to byl szef z urzedu pracy a chytry oj oj a ja bedny balem z ta mila 12 miesiecy ja ja kochalem na zycie i smierc mieszkamy na przeciw i nawet hallo nie uslysze ,jestesmy juz 2 lata po rozlace ma innego i juz ludzie mowia jak dlugo chociasz to byla i jest bardzo dobra kobieta tego to ja do dzis nie rozumiem teraz juz ide spac bo mam juz dosyc jutro napisze dobrej nocki

u mnie to chyba inna kwestia :( ojjj nie wazne , nie zabijam facetów wzrokiem ;) spij dobrze, ja jeszcze chwilke posiedze i tez uciekam spac...

Gość lubiany
Ja moge sie domysliec jak u ciebie kwwestja byla ale obiecuje ze nie piszemy o tym ok ja mam male doswiadczenie a i przezyte dni te ktore byly nie takimi jak powinny ale Ciebie to juz rozumiem teraz to juz ide spyc naprawde do jutra

Gość Lubiany
Hey fajny dzionek wychodzimy dzis na swieze powietrze z cala grupa he he fajnie i przymrozik mamy maly ,Dzis idziemy do takiej firmy "Zeitarbeit " tz praca na czas troche mniej placa ale z naszej grupy nie ktorzy chcieli by pracowac ,lepiej to niz nic.Chociasz nie wszystkim sie klei do pracy ze sie im nie oplaca za te same pieniadze pracowac he .pizniej napisze ok narazie

Gość lubiany
Hey eliwra jestes bo ja juz i po obiedzie tez ale zmeczony jestem ze oooo pozniej napisze ok

Gość lubiany
Hey no to teraz bedziesz jeszcze ladniejsza,To juz na wiosne kupujesz tak?

Gość lubiany
Ja tez lubie co nowego miec i kupowac ale dopiero ostatniego co sobie walne chyba sweter z roscieciem V ,bo nie lubie golfa albo co mi szyje sciska a co ja tez chcem sie podobac he he