Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniula79

Co facetom podoba się w kobietach???

Polecane posty

Gość elantonio
anuls... łatwo to nie maja, choć czasem szczęście się do nich uśmiecha. Dzisiaj widziałem na imprezie dziewczynę ze swoim chłopakiem, która miała dość poważny problem, mianowicie na policzku taką ciemną plamę gdzieś 3-4cm średnicy poparzenie czy sam nie wiem co. Była w siódmym niebie gdy mogła sie do tego swojego przytulić i przetańczyć całą noc, ale gdy wyczuła, że się im przyglądam, automatycznie spuściła głowę i starała się zakryć twarz włosami, aż mnie coś ukuło jak pomyślałem jakie katorgi przez to musi przeżywać... no ale los się do niej uśmiechnął... znalazła kogoś... i mam nadzieje, że będą szczęśliwi. Ale to taka moja dygresja.

Gość anuls
a co to kurwa jest !!!???

Gość anuls
Wiesz co Bronek, ja zakładam, że Ty to musisz być ogier z zajebistym ciałem (jak na mężczyznę oczywiście przystało). Bo większość kolesi, nawet tych naprawdę przystojnych i rozrywanych, z którymi rozmawiałam, twierdziło, że przede wszystkim buzia! Ja sama miałam różne etapy w swoim życiu i było, że się bardzo roztyłam, a na brak powodzenia nie narzekałam ;)

Gość gregggor
Tylko figura zgadzam sie z Bronisławem