Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lulu_

Tabletki i alkohol /zyrtec/ ???

Polecane posty

Jakie tabletki można brać jeżeli ma się zamiar pić alkohol /mówię tu o jednym piwku/. Właśnie wróciłam do domu i wzięłam zyrtec, nie wiem czy słusznie. W dodatku mam okres i muszę brać tabletki przeciwbólowe, a jutro idę na urodziny koleżanki...

wszytskie z umiarem.... mowie umiarem i glowa, bo rok temu mialam okres na sylwestra, wzielam 6 tabletek na raz,przeciwbolowych i pozniej o tym zpaomnialam....wypilam alkohol,duzo alkoholu...no i sie zaliczylo zgona.....takiego,ze nic a nic nie pamietam co sie dzialo... normalnie jak pigulka gwaltu;/ wiec jezlei mowisz tylko o 1 piwie to nic sienie wydarzy.... chyba ze malo alkoholu-duzo tabsow, albo kilka tabsow i duzo alkoholu...

Na ulotce od zyrtecu pisze ze trzeba uważać z alkoholem. Jedno piwo, jaki będzie stan promili we krwi?

Lulu, czemu Zyrtec bierzesz? Toż to lek z poprzedniej epoki! Teraz nowocześniejsze są! Np. Amertil Ja go łykam i czasem piwka nie odmówię! :D:D

Gość Oj to dlaczego tak pozno
no własnie po co Ci tez srodek chemiczny????

Gość gość
DO NIL. AMERTIL to to samo co ZYRTEC, dokładnie ta sama substancja........ także nie sugerujmy się nazwą handlową..

Gość gość
a Ty gościu czegoś się naćpał/a z 1.43 ???????? x Nilowi odpowiadasz na post z 2008 ROKU ???????????

Gość gość
Pewnie Amertilu :D