Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiiaaa

czy to ciaża?plz o odp...

Polecane posty

Gość kasiiaaa

ostatnio z chlopakiem chcielismy sprobowac ten pierwszy raz,nie doszlo jednak do tego poniewaz za bardzo mnie bolalo i sie wycofalam.jego czonek wszdl tylko kawalek.dodam ze mial prezerwatywe.czy w tej sytuacji moglo dojsc do zaplodieia!!??;(:(;( plz o odp. pozdrawiam...

Gość NIE NIE NIE NIE NIE
Bez obaw... nie moglo dojsc do zaplodnienia

Gość kasiiaaa
dzieki.. bo od kilku dni nie moge przez to zasnac..mam straszne schizy...

Gość NIE NIE NIE NIE NIE
nie ma potrzeby sie martwic.... byla prezerwatywa... no i sperma nie dostala sie tak gdzie nie powinna wiec glowa do gory... NIE JESTES W CIAZY

Gość kasiiaaa
dzieki juz mi lepiej:):):)

Gość no to ładnie...
Przed kolejnymi próbami, lepiej się uświadom w jaki sposób zachodzi sięw ciażę. Poziom twojej wiedzy na ten temat z tego co czytam jest chyba niewielki:) Na marginesie, to dobra rada z mojej strony-po co potem płakać?

chciałam zapytac..czy test wyjdzie wiarygodny jezeli zrobiłam go po niecałych 2 tygodniach?bo niewiem czy nie jestemw ciązy..zrobiłam test po takim czasie..i wyszedł negatywny...potem dostałam okresu..(26-tak jak zawsze)nie spóznił mi sie okres a ni nic.tylko wydawał mi sie odsyc krótki.od wczoraj bola mnie sutki i niewiem co mam..zrobic.czy to moze byc ciąza.? PROSZE ODPISZCIE...

Gość kasiiaaa
chcialam sie tylko upewnic, przeciez zmama o tym nie pogadam..;/

Gość kasiiaaa
hehe 17;P mama by mnie zabila...jakos poza tym nie naruszamz mama tematow intymych..

Gość moni6
beatka96 - jeśli dostałaś w terminie miesiączke to nie powinnaś być w ciąży. Jeśli dostaje się miesiączke pomimo ciąży (a może tak być do 3 miesiąca) to miesiączka jest wtedy opóźniona, a nie o czasie. Ale dla spokoju zrób test jeszcze jeden.