Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie deptac trawnikow

dziwna sytuacja między mną moim chlopakiem, kolezanka i jej chlopakiem

Polecane posty

sytuacja jest taka ze ja mam chlopaka i moja kolezanka tez ma faceta. co jakis czas spotykamy sie we czworke. i ten jej facet ewedentnie smali do mnie cholewki... puszcza sms, zagduje. ale tylko jak nie jestesmy we czworke. jego dziewczyna o ty nie wie.. powiedzialam to mojemu chlopakowi a on jest zazdrosny jak cholera! Wiem moglam mu o tym nie mowic... no ale juz po fakcie. Nie chce stracic kolezanki ani chlopaka... jak wyjasnic ta gupia sytuacje?

Gość miastowy men
smali do mnie cholewki muhahahah z jakiej wsi jesteś?

jestem z miasta... i napewno większego niz z tego z którego ty jestes... napisalam tak zebyc zrozumial. a nawet jakbym byla ze wsi to co za roznica

Powiedz o tym swojej koleżance. Sytuacja będzie jasna. Kiedy podrywał mnie zacięcie mąż mojej koleżanki, powiedziałam jej o tym otwarcie. Przekonała się, że nie tylko mnie podrywał ale umawiał się z innymi. Są po rozwodzie od 2 lat. On dalej szaleje, a ona wreszcie poznała faceta, który docenia ją taką jaka jest.

Gość dsaaaasdadasd
O motyla noga, faktycznie mozesz wpasc w powazne tarapaty, moze powiedz mu zeby nie porywal sie z motyka na slonce i zajal sie swoim ogrodkiem ?

Gość jak będziecie w 4
to wyjmij telefon i zapytaj A o co Ci wła sciwie chodziło w tym smsie.... bo nie bardzo rozumiem...

pogadaj z nim na osobności i powiedz mu, że jego niewczesne awanse są niemile widziane. No chyba że są mila widziane:P:D

Gość durrex performa
nie mow kolezance bo i tak nie uwierzy. a tobie czasami jego zaloty sie nie podobaja?(sorki takie mam wrazenie) wez mu powiedz w 4 oczy ze ni jestes zainterswana i z ma sie wypchac z9tylko kulturalniej )