Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet_bez_nicka

A jednak facet też może mieć problem... proszę kobiety o rady

Polecane posty

Gość obudz sie chlopaku
Tamari, moj czas na kompie sie konczy. to jak jest ze mna, bede zyc?:P

Gość obudz sie chlopaku
Tamari prosilam, bez diagnozy- nowa milosc:( ach ci faceci z mazowieckiego

obudz sie chlopaku - z poznawaniem kobiet 'normalnie' to mam problem. Brak czasu to jedna rzecz, ale nie najważniejsza. Gorsze jest to, że praktycznie nie mam znajomych, z którymi mógłbym gdzieś wyskoczyć i w ten sposób moje szanse na poznanie jakiejś kobiety maleją. Oczywiście mam znajomych, ale albo zapracowani, albo żonaci, albo zajęci swoimi partnerkami/partnerami. Pomyślałem że czemu nie przez internet. Ale widzę, ze to jednak nie jest tak jak mi się zdawało.

Gość obudz sie chlopaku
Facecie, bedzie dobrze. :) mooooze znajdziesz milosc, czego tobie i sobie zycze;) pozdrawiam Brzydalka, rowniez z mazowieckiego:)

Gość internetowe pułapki
Witam wszystkich Heh szukanie ludzi przez internet nie jest dobrym sposobem. Wiem z doswiadczenia. Po pierwsze mozna sie uzaleznic (wiem wiem co mowie) po drugie wiele osob nie traktuje tego serio. Rok temu poznalam mezczyzne. Wszystko bylo fajnei rozmowy na gg smsy. Spotkalismy sie a wlasciwie spotykalismy sie przez 2 miesiace. Ja zakochalam sie do szalenstwa. Niestety musialam wyjechac i po naszym ostatnim spotkaniu.... juz wiecej sie do mnei nei odezwal. A ja nie moge o nim zapomniec. I nie wiem dlaczego...

Gość obudz sie chlopaku
Tamari, napisalam na koncu poprzedniej strony ale byl taki nawal wpisow, ze pewnie nie przeczytalas. on mi sie sni:(

Gość obudz sie chlopaku
Tamari nie dobijaj mnie. mialas mnie zdiagnozowac ale pojechalas po bandzie. facet istnieje, ale tez sni mi sie i nie mozna powiedziec, zebysmy byli razem.buu

Gość obudz sie chlopaku
nie jestem chora? 😠 dobrze, ze nie napisalaz, ze mnieszcze sie w granicach normy :):)

Gość obudz sie chlopaku
ups czemu nie masz maila w profilku:D a jak zechcialabym jeszcze sie powywnetrzniac np. Tobie, tak nie anonimowo:P szkoda, ze nie ma chociaz gg:P