Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tez sie sobiepodobam

czy jestem anormalna mysląc o sobie... ze jestem ładna?

Polecane posty

Gość tez sie sobiepodobam

ze jestem ładna (bo jestem) jak to mówią wszyscy. sorry za szczerosc ale jak zobacze gdziekolwiek baaaaaaaardzo piękną to zaczynam myslec ze ja i tak jestem ładniejsza, nie z zazdrosci tylko zaraz mam mysli ze ona mimo iz ładniejsza to ja i tak jestem...ładniejsza ,są wyjątki (1 na 100) o kórych moge bez zastanowienia powiedziec ze napewno są ładniejsze a ja uwazam, ze jestem śliczna i romantyczna nie boje sie o tym mowic, tez sie na mnie patrza na ulicy jak ide kolezanki mi zazdroszcza, dlatego nie mam zadnej przyjaciolki, ani kolezanki tylko samocyh kolego, bo laski nie lubia jak sie chwale jaka jestem ładna i ile facetow do mnie wali drzwiami i oknami..miałam juz kilka facetow..wielu chciało ze mna byc!uwazam jestem sexi i nie boje sie o tym mowic!!jestem pewna siebie, nie boje sie podejsc do zupełnie obcej osoby i załatwic czegos w urzedzie, uwazam, ze dzieki ładnej buzi jest miw zyciu łatwiej.Podobam sie sobie i czemu mam samej siebie nie wielbic? tak wygladam http://tiny.pl/pj9k

Gość dqwdqwd
jestes"_anormalna

Gość Sprytna i wybitna
teraz wiem o kim jest ta piosenka ;) Jestem śliczna, higieniczna przy tym silna niczym tur Rozkochuję w sobie chłopców za mną poszliby pod mur Bo jestem sprytna i wybitna Romantyczna także jestem jak chłopięcy chór. Duża jestem ociupinkę, zgrabna chyba nawet też Gdy wychodzę na ulicę chłopcom wnet zapiera dech Bo jestem sprytna i wybitna Romantyczna także jestem jak wyborczy wiec. Ja mam w sobie coś takiego Co nie daje spać kolegom Może oczy, może usta Może fakt, że jestem szczupła Może moja dobroć, ufność To, że czasem jestem smutna Chyba to nie daje chłopcom spać. Ja mam w sobie coś takiego Co nie daje jeść kolegom Może dłonie, może nogi Może mój zmęczony profil Może moja duma, radość Może niecodzienna bladość Chyba to nie daje chłopcom jeść. Na mój widok pewien biedak wydał swój ostatni pens Drugi merdał wręcz ogonem niczym wygłodniały pies Bo jestem sprytna i wybitna Romantyczna także jestem jak kaflowy piec. Nienawidzą mnie dziewczęta za mą niedościgłą twarz Każdy ją zapamiętuje, choćby widział tylko raz Bo jestem sprytna i wybitna Romantyczna jestem też jak magistrala BAM. Ja mam w sobie coś takiego... Ja ma w sobie coś takiego Co nie daje żyć kolegom Jestem śliczna, higieniczna Przy okazji sympatyczna Jestem sprytna i wybitna Fantastyczna i ambitna A więc czemu nie, na Miss Polonia mnie Na Miss Polonia nie chcą wybrać mnie?

Gość hahahahahhahahahhahahahahhahah
CHYBA KTOS SOBIE ZARTY ZROBIL

Gość hahahahahhahahahhahahahahhahah
brak słow! masz lustro?

Gość gogle4
ale czy ty jestes piekna?nie za bardzo za to zapatrzona w siebie slepo !!tak

Gość obrzygana
błagam, powiedzcie mi że to prowokacja :-o

Gość nonameno
to ze o sobie tak myslisz nie jest niczym zlym, w naszym spolczenswtie raczej teraz kroluje ze mlode laski ciagle mysla ze saa brzydkie, za grube, ze tradzik, ze wlos odstaje itd itd.... nawet jest powiedzienie ze jak zapytasz amerykanina jak u niego leci to chocby lezal na lozu smierci powie wszystko w porzadku, a polak nawet jak bedzie plywal w zlocie na to samo pytanie odpowie- a no wiesz ciagle po gorke. gorzej jesli masz zamiar obwieszcczac to calemu swiatu- wtedy jestes zwyklym narcyzem

Gość gogle4
obrzygana, to niekonicznie musi byc prowokacja, coraz wiecej pasztetow ma o sobie wieksze mniemianie niz ich łądne kolezanki!!Mamusia po prostu całe zycie tej brzyduli wmawiała , ze jest ładna:)i uwierzyła

Gość grooosia
nie ejstes sliczna,tylko normalna... to rownie dobrze ja moge o sobie powpiedziec z ejestem ladniejsza od ciebie i mam wiecej niz ty....ale kazdy ma prawo myslec o sobie ze jest boski....nawet jezlei to ne rpawda

Gość gogle4
hehehe, ale widac na Twoich oczach takie SAMOUWIELBIENIE, DLA MNIE JESTES OBRZYDLIWą EGOISTYCZNA śWINIA,ZAPATRZONA W SIEBIE:)

Gość grooosia
ale piersi ladne ma :P chyba :0

Gość gogle4
PUSH UPY A NIE PIERSI:)HEHE

Gość grooosia
mozliwe :))) hyhyhy ale fakt,dziewczyna nie ejst ani peikna ani brzytdka....zwykla pod katem tej brzydszej,bo ten nos ja szpeci ;/ i te pieprzyki.... ale wlosy ma aldne:)

Gość szeroki3
ładne włosy?rozczapierzone i farbowane to są ładne włosy??

Gość __kitty__
anormal jak nic :D :D :D

Gość dokłdnie to nie musi być
wcale PROWOKACJA:O wystarczy spojrzeć na taką DODĘ... ma się za bóstwo, a jak wygląda? :O każdy widzi:O

Gość miron123
porabało Cie????? masz lustro w domu? ja pier**** nie moge no jak ruski cmentarz

Gość grooosia
ale sie blyszcza,a nie sa jakims suchym sianem,wie cma ladne....

jeju jak czytam niektóre komentarze to myslę o sobie coraz gorzej:p chyba przestane wychodzić z domu bo ludzie na ulicy pewnie to samo myślą ;)

Gość szeroki3
im wieksze pustoglowie tym wiecej sie przechwala

Gość grooosia
moze i chce sie kobieta dowartosciwoac,kto wie..... moze maz ja bije,sponiewiera..ablo chlopak... i chce jakos wartosci nabrac:)

Gość oczywiście że to jest prowokac
ja:O jak na moje oko to jakaś wredna suczka nabija się z kolezanki, która jej nadepnęła na odcisk:O nigdy nie uwierzę ,że osoba tak wyglądająca jak ta na zdjęciu może uważać się za piękność, NIGDY

Gość grooosia
no prowokacja na bank,tylko czy to autorki zdjecie czy koelzanki..kto tam wie:)

Gość szeroki3
jasne , ze osoba za zdjecia uwaza sie pieknosc nawet jelsi to prowokacja i ktos inny umiescił jej zdjecie, to własnie logiczne po to by wykpic jej proznosc , zreszta to widac w oczach tej laski na zdjeciu!ta pustke

Gość csadcascac
Bosze jakie to puste ,sie tak przechwalac!!!!!!!!niedowartosciowana jestes?

Gość dok z dokiem
brzydal z ciebiue!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość dqwdwed
ale prowokacja