Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

la_parisienne

... K O C I A R Z E ...

Polecane posty

Witam:) ja mam dwa swoje kocurzyska (oba nieplanowane:P) przygarnięte ... ale serce mi się kraje jak widzę te zamarzające, wygłodniałe futerka na ulicach przy tej temperaturze... co robić? dokarmiać, dogrzewać, wspomagać schroniska i ...? niniejszym otwieram kafeteryjny klub kociarzy:D

ja mam kotka:)jest taki kochany i pocieszny:)ktos mi go podrzucil pod drzwi, byl malenki nie widzial jeszcze, i wzielismy go,chociaz na poczatku moj tata nie bardzo chcial,a teraz to wszyscy go tak kochamy:)

u mojego faceta zabrali kotkę - jeszcze małą, taką "wsiową", która inaczej pewnie by zdechła w lesie. łobuz z niej niesamowity, już ponad dwa lata ma, ale każdy kot w końcu robi się zblazowanym futrzakiem :D

prawda że niby nic, takie małe mruczące futra a ile radości?:) moje właśnie wróciły upaćkane i szczęśliwe z ogrodu:) ile błota, tyle szczęścia:D:D:D

Gość też kocham kotki
ale na razie nie moge miec kici :( moze kiedys znowu

Rasa TRIKOLOR Pochodzenie ZNAJDA Charakter WDZIECZNE DO DZIŚ ZA URATOWANIE ŻYCIA

2 lata temu szłam z przystanku do domu. Było bardzo zimno (mroźna zima) i ciemno. Przez całą drogę szedł za mną ( krok za mną) jakiś kotek. Doszedł ze mną do domu, otworzyłam drzwi i śmiało wszedł do środka. Został.❤️ 1.5 roku temu koło mojego domu kręciła się mała kotka. Otworzyłam jej drzwi, wpuściłam do środka. Została.❤️ Jestem kociarą.:)

tez mam fiola na punkcie kotów i jestem szczesliwą posiadaczką Pumy( miks persa i dachowca) cudenko :)z checia przygarnelabym wszystkie kocie nieszczescia

nieźle ksenofaryna:):):):) cztery miechy dla 16-u łap:) ja mam dwa rasowe dachowce łobuzy:) tak na poważnie to niebawem wrzuce ich fotki:)

Gość a jaka to rasa
podobny do tego kota ze shreka-moi znajomi maja i ciekawa jestem co to za rasa? Wiecie może?

Gość aklllllllaaa
Ponoć nawet jest rozporządzenie władz, że przy jakiejś tam temperaturze trzeba otwierać okienka od piwnic. U mnie są pootwierane. I u mnie nie ma na szczęście takich ewidentnie dzikich bezdomnych kotów. One są chyba raczej czyjeś, bo są ładne i zadbane, odpasione, nie wiem, chyba ludzie puszczają na dwór domowe koty. Ja bym oczywiście dokarmiała, jakbym miała co.:) Mój tato dokramia na działce.

Gość aklllllllaaa
Takie rudzielce bywają po prostu dachowe.

... tak, tak, była mowa o rasach, więc mam wielorasowego o takim właśnie umaszczeniu - trikolorka i jak zwał tak zwał, chodzą te ciapki po domu i miałczą, szaleją, tulą sie i mruczą... Fajnie jest

Gość a jaka to rasa
ta rasa wyglada prawie dokładnie jak ten ze shreka-ma takie malutkie uszka i bardzo przyklapniete

Gość a jaka to rasa
wyglada tak jak ten kot ze shreka jak zdjął kapelusz i zrobił taka niewinna minke-tez miał takie właśnie uszy i takie spore oczka

🖐️ .....dokarmiać,wspomagać schroniska i nie chodzi tu tylko o pieniądze ale też o karmę,koce,miski itp.,a w takie mrozy nie blokować dostępu do różnego rodzaju piwniczek,co nieraz spotyka się z wrogością,ale należy pamiętać,że kot jest naszym sprzymierzeńcem a nie wrogiem....

Gość a jaka to rasa
ale ona jest dopuszczona do sprzedaży i legalna? a jesli tak to jak ta rasa sie nazywa? bo przecież dużo kotów jest krzyzowanych -chodzi o te rasowe nie wspominajac o dachowcach

Gość a jaka to rasa
hellishbloodystorm dzieki wielkie